Filtre

Aflevering steeds verkeerd

De spullen zijn goed. De aflevering is slecht. Het wordt gewoon in de centrale hal gekwakt , er wordt zelfs niet bij de assistente gemeld dat er iets bezorgd is. Iedereen zou het gewoon mee kunnen nemen. Dit ondanks het feit dat ik hierover gebeld heb en het bij mijn laatste 2 bestellingen gevraagd heb om het bij de balie af te leveren. H.A.Dirkse

Bestelling niet ontvangen

Geen track en tracé gehad, na bellen (het wordt vandaag nog bezorgd) en mailen de dag erna, want niks ontvangen, blijkt dat het pakket terug is bij hygiënepapier. Nogmaals, er is geen track en trace verstuurd door DPD, nog een aankondiging van bezorging, en er is ook geen "we hebben u gemist" briefje in de bus gedaan. Het valt dus te betwijfelen of er überhaupt een poging tot bezorging is gedaan. Ook is de vraag wat er nu met mijn reeds betaalde bestelling gaat gebeuren. Eerdere bestellingen zijn overigens wel goed verlopen.

Keurig en op tijd geleverd. Goede prijs en kwaliteit verhouding

Had nu wel.leveting in 2 delen. Vind ik wel vervelend

Vlotte levering maar was nu wel met 2 verschillende courriers.

Goede service , efficiënt , snelle levering !

Alles verliep volgens wens

Snelle bezorging, goede prijs!

Snelle bezorging en goede prijs. Scheelt een hoop geld.

gekregen wat is besteld, goed dus

zie bovenstaande

Zeer snel geleverd

Uitstekende service

Goedkope prijzen en bestellingen altijd netjes en snel geleverd !

GOED

BESTELLING3 DAGEN NIET GELEVERD ONTDANKS MAIL VAN POST NL

Snel geleverd en tevreden

Keurig verzorgd!!

Keurig verzorgd en snel!

Product is vlot verstuurd en goed aangekomen.

Voor het eerst zaken gedaan ….. prima!!

Goed!

Goede & snelle levering

Uiteindelijk toch goed gekomen door klantenservice.

Product wat ik besteld en betaald had zou aankomen, maar ik kreeg een heel ander luchtje wat ik niet lekker vond. Gebeld met klantenservice en teruggestuurd. Zij hoorde dat het luchtje wat ik wilde niet meer voorradig was en zou het bestellen. 2 dagen later kwam er wederom een pakje met weer een ander luchtje , deze vond ik wel kunnen voor de vertrekken waar het voor was. Er lag netjes een briefje bij dat mijn luchtje niet meer in omloop was. Netjes afgehandeld dus en qua luchtje heeft de klantenservice een luchtje gegeven wat voor in de desbetreffende ruimtes lekker zou zijn. Had het toch wel fijn gevonden als ze eerst mij gebeld hadden om te overleggen. Maar alsnog bedankt, voor de service.

Teleurgesteld

Spoed bestelling. Dus 30 euro hetaald. Niets spoed. Gebeld nietszeggend antwoord. Dpd was niet bereikbaar. Uiteindelijk moest het komen op vrijdag/ zaterdag. Kreeg woensdag bericht sat het werd geleverd?????? Bij afleverpunt laten leveren Spoed is nl nog steeds spoed.. op woensdag heb ik er niets meer aan.iets vernomen van hygiene.nl nee. Jammer gemiste kans Vervolgens gelukkig nog niet betaald. Dus nu alleen nog de rekening die uit het systeem moet bij klarna

Goed geregeld

Late levering

Een kwartier na mijn derde klacht kreeg ik “ toevallig “ een mail dat de bestelling binnen 2 uur geleverd zou worden. Spullen zijn altijd goed maar de koeriersdienst is waardeloos. Ook de reactie van de klantenservice kan beter.

Toppie!!

Kwaliteit, levering en prijs zijn super.

snelle levering.

Super service

Bij de bestelling 1 pak stuk aangekomen. zonder problemen een nieuwe ontvangen.

Prima bedrijf, snel geleverd. Netjes te woord gestaan door klantenservice.

Het artikel werd snel geleverd

Netjes geleverd en goede kwaliteit

Overzichtelijke web site en netjes optijd geleverd

7 Energiebaan

Oude Tonge 3255 SB