Filtre

Goed artikel

Prima producten

vlot en soepel

alles is zoals afgesproken

De bezorging was goed aangekondigd en op tijd.

De bestelling van extra stofzuigerzakken is goed verlopen. Attente emails en de bezorging was aangekondigd en op tijd bezorgd.

Helemaal top

Helemaal top super snelle levering

Goede website Makkelijk bestellen Snelle service Goed communicatie

Goed papier, niet duur en snelle levering

Prima bedrijf. De papierrollen die ik altijd bestel, zijn prima en ze worden altijd binnen 1 à 2 dagen geleverd. Qua prijs ben ik ook zeer tevreden, want bij b.v. de Makro zijn ze veel duurder.

zeer tevreden

mijn bestellingen zijn correct en snel geleverd en ben zeer tevreden met de schoonmaak vloeistoffen werken perfect

Snelle en fijne service

Via Google kwamen we op deze site Werden keurig op de hoogte gehouden wanneer onze stofzuiger bezorgd werd. Heel fijn en dank

Prima ervaring!

Aanbieding ontvangen voor een nieuwe stofzuiger, makkelijk besteld en betaald en snel volgens afspraak geleverd

Vlugge levering

Prima gelukt

Goede, overzichtelijke website.

Producten die men zoekt eenvoudig te vinden.

Super snel en perfect geleverd

Doen wat ze zeggen

Bestellen prima, wel lastig en vervelend dat de bestelde goederen door verschillende leveranciers op verschillende momenten door verschillende transporteurs worden geleverd.

Geen enkel punt van kritiek

Makkelijk besteld, duidelijke communicatie via mail, precies geleverd wat ik had besteld, precies op tijd

zeer goed

zeer goed verpakt

snel en goed.

snelle afwikkeling en snel bezorgd voor een redelijke prijs

snel bestellen je order bij hygienepapier.nl

de bestelling verzonden, en binnen een paar dagen netjes thuis bezorgd. en ook een plus punt van dit bedrijf je kant ze nog gewoon bellen voor advies of informatie. en veel goedkoper dan de grote horeca groot handels

snelle levering duidelijke site

Snelle levering en duidelijke site.

Goede communicatie Supersnelle levering In verhouding met andere webshops nette prijzen.

Top site

Mooie duidelijke site, overzichtelijk makkelijk bestellingen te plaatsen. Super snel en correct bezorgd, in 1 woord Top

Alles was ok

Alles was ok

Fantastic

Great prices,wonderful quality. Fast and professional service.

Prima papieren handdoekjes gekocht voor een hele nette prijs.

7 Energiebaan

Oude Tonge 3255 SB