Filtre

Papier is abnormaal dun

Dit was me eerste bestelling bij jullie. Maar zal om deze reden geen bestelling meer bij jullie plaatsen. Want het schuurt vrijwel meteen als iemand een poging doet om op de behandel tafel gaat liggen. Dit lijkt me niet de bedoeling.. Aangezien het voor hygiëne wordt gebruikt. Erg jammer!

Product is veel beter dan gedacht, nette prijs en snel geleverd, klasse!

Zeer goede ervaring, had eerst afgenomen bij een ander, het was op en nu hier besteld. Ik heb de gegevens opgeslagen voor de volgednde bestelling. Advies: vasthouden die kwaliteit en prijs!

Snel geleverd. En goede kwaliteit voor een lage prijs

De bestelling verliep prima. Alleen de bezorging is wat minder wij werken namelijk tot 16.30 en de bezorging was daarna. Het zou mooi zijn als daar naar gekeken kan worden.

uitstekend, duidelijke site, snel geleverd

gewoon goed zoals je mag verwachten

Vandaag bestelt morgen in huis

Snelle levering en je wordt vakkundig te woord gestaan bij een vraag over een product.

helemaal ok

snel geleverd

Prima spul

Prima spul voor die prijs op tijd geleverd

lang wachten op de bestelling

Ik heb geen track and trace ontvangen. Bestelling afgelopen maandag gedaan maar nog steeds niet ontvangen. Vind dit erg land duren

De eerste levering was al na 1 dag en de nalevering binnen enkele dagen. Prima.

TOP

Top is mijns inziens meer dan voldoende

Snel bezorg had alleen wat zachtere doeken verwacht

Zoals de korte omschrijving zegt

Snelle en goede levering

De producten zijn scherp geprijsd en van goede kwaliteit.

Product op zich ok, echter grijs is wit en bezorgmoment onbekend.

Recycle wit = het oude grijze goedkope toilet papier. Het zou handig zijn om desnoods via DPD geinformeerd te worden wanneer de bestelling bezorgd wordt.

Giede service

Goede prijsstelling en snelle levering

Goed en snel, alleen het automatisch lid worden van de nieuwsbrief maar vooral de lastigheid van het uitschrijven hiervan is vervelend.

keurig zoals je mag verwachten

aankoop die prima verpakt en netjes op tijd en voor een redelijke prijs werd bezorgd

Snelle levering van goede producten.

Snelle levering. Goede producten

Dit is geen behandeltafelpapier maar hetzelde als normaal toilette papier. Koop het nooit meer.

Zeer Snel geleverd

Prima lekker snel

nvt

niet wat ik gedacht had

Het materiaal viel mij eigenlijk tegen. Maar misschien had ik de beschrijving beter moeten lezen, dat zou ook kunnen. Ook had ik gedacht paper-towels te kopen die in zo'n ronde container met een uittrekstuk centraal onderin werkt. Nu moet ik steeds die kartonnen binnenkant proberen los te wrikken, lastig! Maar ook dit had ik misschien beter moeten onderzoeken.

Voldoende

Alles goed gegaan maar heel erg slecht verpakt. De doos waar de artikelen in zaten was aan alle kanten gescheurd en open ( gelukkig dat alles er in zat wat wij besteld hadden). En ook de artikelen waren nog gelukkig heel. Helaas krijg je ook geen berichtje of seintje wanneer de zending verstuurd wordt. Hier zijn zeer zeker verbeteringspunten te verdienen. Vanaf het moment dat je iets hebt gekocht krijg je keurig een factuur en daarna hoor je niks meer. Ook naar mijn weten heb ik me niet aangemeld voor een nieuwsbrief maar worden overspoeld met mailing.

ToP!

7 Energiebaan