Filtre

verwarrend

heel vreemd dat jullie bestellingen in delen laten bezorgen en ook nog zonder pakbon, lastig na te gaan of ik alles ontvangen heb. ik heb 5 verpakkingen papier besteld. eerst kwam er 1,alleen in plastic verpakt, zonder pakbon. die hebben we niet aangenomen, verpakking was beschadigd. gisteren zijn er 2 verpakkingen in een doos afgeleverd. we zijn dus nog 3 verpakkingen onderweg?? wij vinden dit geen werkbare situatie en zullen dus ook niet meer bestellen, dit levert ons teveel extra wek op

goed assortiment, snelle levering

Het assortiment is goed, de levertijden prima, en de bezorgkosten minder dan bij andere partijen!

Teleurstellend

het is geen centrefold rol zoals gedacht waardoor de rollen niet goed bruikbaar zijn in een minitork. Vergissing bij het bestellen van onze kant. Product deugt, maar niet voor het beoogde doel.

goede en snelle levering

gemakkelijk te bestellen en wordt goed op de hoogte gehouden.

Goede verwerking en levering

Goed overzicht op de website en snelle levering.

Levering niet compleet

Leveren in gedeeltes zonder te melden.

De eerste bestelling

De bestelde goederen in goede orde ontvangen.

Plus punt voor telefonisch bereikbaar Goed

erg goed , alles vlgs afspraak

snel sávonds even besteld , eerst volgende werkdag geleverd

Redelijk

Levering was okay, maar weer een bedrijf dat maling heeft aan de regels en mij ongevraagd heeft ingeschreven voor hun nieuwsbrief! Toen ik daarover mailde was dit de reactie: Goedemorgen, Het vinkje staat automatisch aan bij het afrekenen en dit moet u dus uitvinken. Ik kan dit helaas niet veranderen.

Goede en snelle levering tegen schappelijke prijzesn.

Simpel en snel

Duidelijke webshop en snelle levering. Producten zoals omschreven en goed verpakt verstuurd.

Tevreden

Snel geleverd.

Niks op aan te merken

oke

Heb nog niks binnen

Ik heb me bestelling nog niet eens binnen omdat dpd het kwijt is geraakt

Chaotisch

Verkeerde product toegestuurd gekregen en tot 3 x toe verkeerde product ontvangen en het foutieve telkens naar het postkantoor moeten brengen. Zeer vervelend!

Gedane bestelling betaald en nooit ontvangen

Bestelling gedaan , betaald, nooit ontvangen

mooie degelijke afvalbak

Eenvoudige maar zeer praktische afvalbakken, makkelijk besteld en binnen de levertijd bezorgd

klantvriendelijk

Een concurrentiele aanbieding gepast beantwoorden, snel tegemoetkomend en vriendelijk. Alleen de vervoerder is een tegenvaller in de duidelijke communicatie van zijn diensten, maar dat ligy niet aan de keverancier.

Snel en betrouwbaar

De bestelling voldoet aan de verwachting

No nonsense , snelle levering en voordelig

zie boven

zeer vlot en prettige site

zeer vlot en prettige site

Geen op of aanmerkingen

goedkoop en snelle service

Zeer positief over de order en de updates t/m levering.. een aanrader voor allen..

7 Energiebaan

Oude Tonge 3255 SB