Filtre

snel geleverd

makkelijk bestellen en snelle levering

Superservice en snelle levering!

Superservice en snelle levering!

Zeer snel geleverd

Snel

snel

snel

Goed geregeld

Prima en zeer snel geleverd

Snelle Levering en goede serivce

Alles wordt altijd snel geleverd en goed of je krijgt netjes optijd een mail met evt verwachte leverdatum

Correct

Snelle levering in drukke tijd

Nette prijzen en snel geleverd.

Klik en klaar, snel ontvangen

Tevreden

Goede en snelle service En zeer goede zeep

Snelle service!

Goede prijzen en snelle levering!

Top gezellig meiden aan de lijn

Een makkelijke site

De helft van mijn bestelling is na een week nog niet binnen

Zonder enige toelichting is de helft van mijn bestelling nog niet binnen. Ik heb telefonisch contact gezocht en daar werd verteld dat de bestelling nog binnen zou moeten komen maar hij is er nog niet. Waarom krijg je geen berichtje wanneer iets aankomt, dan kun je er rekening mee houden. Als je besteld op de site staat nergens aangegeven dat het zo lang kan duren. Erg slecht

Goed aangekomen

Goede verpakking maar helaas aan de zijkant naast het handvat een deuk. Klein scheurtje in de zwarte afvalbak. Onderin lag een zwarte plaat los. Voor ons ondoenlijk hem terug te sturen dus we laten het voor wat het is maar een betere contrôle op het product voor versturen was op z,n plaats geweest voor deze prijs.

Redelijk

Dat komt werd verteld dat papier opgehaald kon worden. Maar kreeg geen papier mee, was nog niet voorradig. Kreeg wel de hygiëne gel mee.

Snel en deze keer niet op hoeven te halen!!

Eerst had ik mijn twijfels. Er was niet veel bekend bij trust pilot. Maar alles is keurig aangekomen en snel ondanks de drukte. Dit geeft vertrouwen.

prima bedrijf en snelle levering

ook een goed prijs

matig

Mijn bestelling duurde vrij lang tot het binnen kwam. Nu blijkt dat de bestelling niet bij ons adres afgeleverd, maar zonder door te geven afgeleverd bij een postnl punt. Als ik niet had gebeld hadden wij dit niet geweten. Daar komt nog bij dat de bestelling haast niet de auto past. We hebben bij bestellen ons telefoon nummer achter gelaten, zodat er gebeld kon worden als er niemand bij de loods aanwezig is. Het hek stond wel open dus de bezorging had zo neergezet kunnen worden. Nu hebben we de bestelling met veel moeite zelf op moeten halen. Ik vind dit een treurige zaak. Nog nooit eerder zo meegemaakt. De bestelling was verder wel in order en daar zijn we wel tevreden over.

super snelle en correcte levering

Geweldige service en klantvriendelijk!

Handschoenen besteld maar verkeerde maat geleverd. Gebeld en de volgende dag de juiste geleverd!! Top service en bijzonder vriendelijke medewerker die ik aan de telefoon had!!

Perfekt

Snelle service en een goede prijs

7 Energiebaan

Oude Tonge 3255 SB