Filtre

gevraagd om gel desinfectie

Het is zo dun als alcohol, dit niet gevraagd.

oke

snel,goed verzorgd.

super en rap geleverd

Prima geregeld

Duidelijke site, en snel geleverd

Diverse tork arikelen besteld, makkelijk te vinden en goed geprijsd en snel geleverd

Snel en voordelig

Ik had drielaags industrieel papier besteld. Prijs was aantrekkelijk. Bestelling ging eenvoudig en de levering was goed en snel. Kortom: heel tevreden

De spullen waren goed

De levering van de spullen was traag en pakketje was zwaar beschadigd maar buiten dit om de spullen zijn goed

Artikel dat ik wilde bestellen bleek uitverkocht

Koffiebekers bijna op, dus even nieuwe bestellen. De bekers die we eerder bestelden, bleken uitverkocht, net als veel andere opties. Alternatief gevonden, dan die maar. Werden op zondag bezorgd bij de buren, dit vind ik niet ok. Wij zijn als bedrijf 6 dagen van de week open, maar niet op zondag!

Snel besteld, snel geleverd

Levering is vlot, alleen loopt het met Klarna niet altijd even fijn.

Prima assortiment en service

Hygiënepapier heeft een zeer breed assortiment en een hele snelle leveringsservice.

Product voldoet aan verwachting tegen goede prijs.

Snel juiste artikel gevonden en makkelijk besteld. Bezorging duurde iets langer, maar dat kan te maken hebben met de feestdagen.

De goederen snel en keurig afgeleverd ik beveel dit bedrijf aan.

Alles zeer snel en correct uitgevoerd

Prettig

goed duurde wat lang

goed duurde wat lang

mensen met passie ga zo door.

bij toeval dit bedrijf ontdekt, gebeld voor info CQ bestelling wordt netjes en snel te wordt gestaan ga zo door. bestelling netjes afgeleverd.

Gewoon goed :D

Snel bestel en snel geleverd.

Super goed

Goed produkt, snelle levering. Ik raad aan!

Alles prima in orde!

Vanaf het eerste contact via de website tot en met de aflevering alles snel , goed en volgens afspraak!!

Super snelle verzending

Keuze uit vele papiersoorten!

Prima kwaliteit met een snelle levering

Al diverse materialen bestelt en elke keer weer van goede kwaliteit. Levering is snel.

Precies wat ik besteld had.

Makkelijk bestellen

Snelle levering van de bestelling

Goed en snel

Snelle reactie na mail over levering etc.

Stabiel bedrijf, maken hun beloftes waar.

Snelle levering en goede prijzen, je word altijd vriendelijk te woord gestaan en ze hebben een goed assortiment.

7 Energiebaan

Oude Tonge 3255 SB