Filtre

Stipt en snel geleverd.

Stipt en snel geleverd. Zeer tevreden. Verzendkosten wel hoge kant.

Goed en snel

En ook voor een kleine bestelling.

Sen makkelijk en goed

Hele fijne mondkapjes. Goede kwaliteit en snel geleverd. Zeker aan te raden

zie onder

jammer dat de bestelde artikelen in te grote dozen komen, zijn niet te hanteren zo

Slecht

Had bij bestelling gezet: niet bij buren afleveren Dit was wel gedaan, waren 4 grote dozen, kon het niet zelf tillen

niet best....

- Te lange levertijd - 2 dagen later terugbellen over de levertijd

Snelle verzending, goede kwaliteit

Prettige koopervaring gehad

Good

Ik ben trots.

mooie prijs en snelle levering

heel vlotte afhandeling

Goed product, onjuiste website

Ik zou een sample kunnen aanvragen volgens de website. Dat doe ik, maar dan krijg ik als reactie dat dat niet mogelijk is. Ik stuur een mail dat dat wel mogelijk is volgens de website. Krijg ik als antwoord dat het niet mogelijk is om die zin te verwijderen uit de website. Vervolgens ligt er twee dagen later een sample in de bus. ..........?????

1 van de doos v handschoenen was wat kapot en de bovenste handschoen was ook gescheurd Maar verder snelle bezorging.

goede spullen, op tijd geleverd

goede spullen, op tijd geleverd, eerste kennismaking positief

levering

levering op zaterdag bij een bedrijf gaat niet lukken! Maar dit zal ook liggen aan expediteur !

De levering is snel en prijzen zijn ook goed

Snelle levering.

Ik heb een uitstekende ervaring met dit bedrijf keurig aan de telefoon en hebben alle tijd voor u vragen en dan het beste van alles hun geleverde produkt is echt zeer goed van uitzonderlijke kwalitijd

Vlotte service en snelle afhandeling

Prijs en levering zijn top

Top zoals altijd.

Geen gedoe en ze leveren een snelle service

Als ik bestel, dan leveren ze echt binnen 2 werkdagen. echt heel super. En de prijs staat mij aan van de producten.

Gebruik dit papier al jaren

Goed en goedkoop in gebruik

snelle goede service

Goede ervaring; service en levering

Behulpzaam bij het nasturen van kapot onderdeel prullenbak en snelle levering papieren handdoeken.

7 Energiebaan

Oude Tonge 3255 SB