Filtre

Snelle en correcte levering

Positief

Prima ervaring

Prima product ook netjes verpakt kortom zeer tevreden

scherpe prijs goede service

pakket was verzonden ivm een fout bij post nl was mijn adres onjuist op het label terecht gekomen daphne heeft mijn bestelling retour gekregen deze heeft zei direct opnieuw verzonden heb dit contact zeer prettig en punctueel ervaren ik kom zeker terug

Alles netjes ontvangen

Goed , alleen jammer dat niet alles op voorraad was . Het kon wel in gedeeltes geleverd worden

goed en goedkoop

Wij waren op zoek naar goed en goedkoop toiletpapier voor het gemeenschapshuis en dat hebben we hier nu gevonden en het paste ook nog in de aanwezige toiletrolhouders.

Super snel service

Ik had mijn bestelling op een woensdag avond geplaats. Omdat wij weekends gesloten zijn was mijnverzoek mijn bestelling niet in het weekend te ontvangen. Ik had mijn bestelling de volgende dag ontvangen.

Levering tijdig maar niet compleet, wel keurig opgelost

De levering bleek 1 doosje te missen. Dit hebben ze niet kunnen herleiden en kosteloos alsnog direct nagestuurd. Heel fijn!

Gemakkelijk om je bestelling te plaatsen

Wat ik handig vond is dat je verwante artikelen krijgt bij het opzoeken van een bepaald product

Snel, netjes verpakt, niet duur

Prettig bestellen en leveren

Prettig bestellen en leveren

tevreden over de afhandeling

Ben over het algemeen te vrede over de service en de snelheid van het leveren . en kwaliteit

Goede dienstverlening

Snelle afhandeling van orders

Komen afspraken na.

Prima geregeld weer.

Prima service en alles volgens afspraak. Top!

Duidelijke website en goede levering

Prijs en kwaliteit in prima verhouding

Nog steeds niets ontvangen

Tussen bestellen en daadwerkelijk leveren zit een enorm verschil. Ik zit nu nog steeds te wachten

Snelle afhandeling en nette prijzen

Uitstekend!

is optijd communicatie kan beter.

Als ging goed behalve dat een product niet vermeld was op latere aflevering.

goede service

snel en duidelijlk

Ik heb niks slechts te zeggen.

Snel en goed

snelle levering, te veel verpakking

Wat ik nodig had is snel geleverd, ondanks dat niet alles direct op voorraad was. Nalevering binnen een week, voor mij was dat super, want ik was wel direct geholpen. Wat jammer is dat er een enorme doos om 2 kleine doosjes zat. Veel lucht en extra verpakking

prima bedrijf!

bij de levering was iets misgegaan, dit werd echter snel opgelost!

Alles bij een bedrijf en voor een mooie prijs met snelle levering!

Alles voor de bedrijfskantine bij één bedrijf te bestellen, snelle levering en mooie prijzen. Wanneer het product niet op voorraad is hebben ze altijd nog een alternatief en je word daarbij goed geholpen.

Bestelling en levering zijn naar wens verlopen

Bestelling en levering zijn naar wens verlopen