Filtre

Snelle en goede service

Goede kwaliteit en prijs verhouding.

Top materiaal en vlugge levering

Goede producten goede levering

Via de site besteld en 2 dagen later in huis. Toppy

het papier is goed, maar er zitten losse vellen tussen

Misschien waren de losse vellen vanwege het proefpakket. Ik gebruik het papier voor incontinente oude honden, die ik opvang; ze plassen er op en de urine trekt er goed in. Niets geen gedoe met plastic. Kan zo recyclen na gebruik. Ik bestelde extra rollen

slechte kwaliteit

Ik kocht in het verleden reeds een voorraad papieren handdoekjes bij hygienepapier.nl. Toen was ik tevreden van de kwaliteit. Van de nieuwe bestellingen ben ik echter niet tevreden, ik kocht gerecycleerde papiertjes maar deze bleken een enorm vieze zure geur te hebben die na het drogen van de handen waarneembaar bleef. Het pakket werd geretourneerd maar ik wacht nog steeds op nieuws over de terugbetaling. Ik bestelde nogmaals een voorraad papiertjes, deze keer van een heel ander, duurder type, maar ook hierbij de vaststelling dat ze zuur ruiken. Gelukkig is de geur deze keer niet zo penetrant en ga ik ze dus wel proberen benutten. Spijtig genoeg moet ik dus concluderen dat de kwaliteit niet ok is en ik hier beter niet meer bestel.

nvt

In goede staat en optijd geleverd

Alles in goede staat en mooi optijd geleverd.

Prijs/kwaliteit:goed. Snel en netjes geleverd. Waterdicht verpakt op pallet.

Hygienepapier:Goed bedrijf. Aan te bevelen.

Bezorging was beneden niveau

De dozen werden opgestapeld voor de deur neergezet. Ik hoorde van buren dat er een stapel dozen voor de deur stond. Toen ik ging kijken kon ik niet bij de voordeur komen. Gelukkig kwam iemand mij helpen zodat ik de deur kon openen en dat deze persoon mij kon helpen met de boel binnen zetten. Wat als het was gaan regenen? Dan was alles verloren gegaan. Waardeloze bezorging!!

Correcte en snelle levering

Bestelde artikelen snel en goed geleverd. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Zal hygienepapier.nl zeer zeker aanraden.

prima probleemoplossing

Verkeerde levering werd zeer vlot afgehandeld. Goede informatie over retourzending, zeer snelle nalevering van juiste bestelling! Nadeel; ik moest een foto maken van de verkeerd geleverde artikelen. Ik snap wel dat dit handig was voor de afhandeling, maar het voelde ook een beetje alsof ik moest bewijzen dat het echt om een foutieve levering ging.

Prima toilet papier snelle levering

Prima toilet papier snelle levering

Snel geleverd en goede kwaliteit.

- normaal prijz en goede kwaliteit

duurt lang zonder bericht

Helft van bestelling na een paar dagen andere helft na een week nog niet binnen een geen bericht.

heb ik nog niet binnen .

Hallo , 8 augustus heb ik dit besteld nog niet binnen . order 1000154936 toiletblokjes . Hopelijk komt dat nog . gegroet H Coopmans .

Snelle levering, zeer degelijk product.

Heel gemakkelijk om te installeren. Degelijke prijs, voor top product.

Zeer tevreden zoals altijd.

Daar word je blij van.

Makkelijk gevonden en besteld, snel bezorgd. Goede prijs!

snel, goed en accuraat

goede website, simpel en duidelijk geen poespas

heel tevreden

zeer goed

Oké

Jammer dat de producten in een veel te grote verpakking zijn verstuurd. Waarom?

Levering conform afspraak

Artikelen weren op tijd geleverd en voldeden aan de verwachtingen

zeer goed zoals gewoonlijk

Tot op heden geen problemen....ook met de levering..

7 Energiebaan

Oude Tonge 3255 SB