Filtre

Product prima kwaliteit

Misschien mijn fout, maar ik had een pakje papier voor het eerste gebruik verwacht. Nu moet ik weer apart papier bestellen.

Geweldige service!

Hqndschoenen besteld. Maat was toch te klein. Als service stuurden ze een maat groter zonder dat ik de andere terug hoefde te sturen. Fijne afwikkeling!

Heel tevreden

Snelle en vlotte afhandeling en levering

Geen fijne ervaring

Was blij toen het doos is aangekomen Was en is heel triest bruine schuur papieren. Wat moet ik ermee ik ben opzoek waar ik de mooie witte kunt kopen en iemand blij kan maken met de schuur papieren. Ze zijn in de schuur. Ik vraag me af voor wat ga men deze papieren gebruiken

Goede snelle levering

Top, alles netjes ontvangen.

Topservice! Upgrade bij niet voorradig!

Het product was niet voorradig! Ze belden me; gratis upgrade! Zeer tevreden en snel geleverd!

zeer goed

juist nog mijn centjes terug van de ordernummer2000016851.... Alvast bedankt walter

Supper

Geen min punten. Snel en goed geleverd

mijn ervaring is als vogt:

op 25 juli 2021 heb ik een Tork dispenser besteld en ontvangen. Het type 562000. Daar ik de dispenser graag wil gebruiken heeft en vriend van mij luchtverfrissers besteld voor de Tork dispenser. Ik ontving op 4 aug. een pakket met geuren met als artikel nr. 490768 welke niet bruikbaar zijn voor de Tork dispenser omdat deze luchtverfrissers een merkloos is en niet past in de Tork past nl te lang dus niet bruikbaar is. Ik wil daarom de mij geleverde busjes retour zenden en aan mij het Tork art. nr. 236052 zijnde 3 busjes. Ik hoor gaarne snel van U. Vr.groet, Peter Philips

Good service

nothing else to say

I was happy with product.

I am happy with the product, but the delivery time was a little bit slow.

prima in orde

Duidelijke website. Snelle levering

Goed en snel geleverd

De omschrijving en de verwachting klopt met het product

Prima, snelle afhandeling en levering

Makkelijk, goedkoop en snelle levering

WIJ ZIJN TEVREDEN

HET IS PRIMA OM MEE TE WERKEN. TEVREDEN

Geheel volgens afspraak

Er is waterschade aan mijn levering

Pakket werd geleverd in grote doos en daarin weer zat een doos met de levering (papieren handdoekjes). Deze doos was beschadigd en opnieuw gesealed. Het geleverde product is aangetast en verkleurd.

snel bezorgd

snelle bezorging. Kwaliteit lijkt goed te zijn. Product nog niet gebruikt.

Geweldige service

Ik werd geweldig geholpen toen ik het product terug wilde sturen i.v.m. privé-omstsandidheden.

Super snel verzonden dus snel in huis ( de volgende dag al ) snel en makkelijk te installeren en top kwaliteit.

Goed materiaal en snelle levering

Goed materiaal en snelle levering. Af en toe een leuke actie zou fijn zijn voor vaste klanten.

weer besteld

Hebben hier al meerdere keren ons toiletpapier besteld. Levering is per pallet en redelijk snel.

Niets op aan te merken, snelle service

Zie boven

Super tevreden