Filtre

heel fijn papier en neemt goed het vocht op

ik had dit al eens gezien bij een groot bedrijf maar daar kon ik niet 1 doos kopen, vandaar dat ik jullie heb gevonden en het ook bij jullie per doos kan besteld worden. Dus grote dank hiervoor en mocht ik meer nodig hebben dan komt er weer een bestelling aan.

Mensen van hun woord

Prima producten besteld op één na, maar netjes terugsturen ging prima. Credit nota al binnen een paar dagen binnen. Goede service

Makkelijk om op de app navraag te kunnen doen. Erg duidelijk en efficiënt, topper

snelle levering, goede service

heel tevreden

Bereikbaarheid, snelheid, dienstbaarheid, perfect, zeer tevreden.

prima service en goed papier

prima service en goed papier

Snelle en correcte levering

Bestelde artikelen waren zeer snel ter plaatse. Ook voor een mooie prijs, deze aanbieder gaat zeker op de favorietenlijst.

Slechte ervaring

9 weken gewacht op een prullenbak om het uiteindelijk nooit geleverd te krijgen, 5 keer zelf gebeld met klantenservice en elke keer standaard antwoord dat die naar hun weten zou zijn verzonden. Die status konden we online ook zien (zonder werkende verzending), maar dat was dus incorrect. Bij doorvragen was contact op zich vriendelijk, maar keer op keer volstrekt nutteloos. Er zou aan worden gewerkt, maar na verschillende eerdere beloftes en toezeggingen was ons geduld op. We hebben de bestelling laten annuleren, hopelijk wordt dat sneller afgehandeld. We ‘t item ergens anders besteld die morgen kunnen leveren en waarvan de status ook nog eens duidelijk is te traceren.

Teleurgesteld in snelheid afhandelen verkeerd product opgestuurd.

U heeft mij een totaal verkeerde bestelling gestuurd Afgelopen vrijdag telefonisch contact hierover gehad, ik moest EERST FOTO’s maken van het afgestuurde product en via e-mail opsturen………,dan kon de klantenservice het pas oplossen …. Het is nu dinsdag 20/07 en heb tot op heden nog niets via e-mail,dan wel telefonisch iets van u gehoord ………!!!!!

verkeerde artikel geleverd na 10 dagen

Slecht.

JAMMER

We zochten zeep voor een dispencer. Ik heb erover gebeld welke zeep we nodig hadden. Kreeg keurig een hele doos zeep de volgende dag, maar dat paste niet op de dispencer. Weer gebeld en een passende dispencer besteld. Paste de dispencer niet. Hij zat al op de muur geboord voor wij doorhadden dat ook deze niet bij de zeep paste. Heel vervelend. weer gebeld , dispencer moest van de muur, nieuwe besteld. weer ontvangen. Nu past het wel! inmiddels een maand verder. Nog geen geld van de dispencer en alle porto . Het heeft heel veel tijd gekost! Alleraardigst personeel, ik werd steeds prettig te woord gestaan. vandaar 2 sterren in plaats van 1 ster

snel en goede levering

op de website is als je bent ingelogd de laatste bestellingen te zien en deze kan je weer herhalen. Zeer gemakkelijk

Snel en nwtjes geleverd

netjes geleverd

Het is netjes geleverd, alleen niet de gladde doeken die ik altijd heb, maar dikkere ribbel doeken, geen gladde t shirt stof

romnmelig

Een deel van de bestelling is geleverd en een deel niet. Er zat een naleverings bericht bij. Ik heb gebeld en er werd gezegd dat dit vrijdag of maandag zou komen. Nu nog niet binnen

we hebben nog niets ontvangen

volgens postnl klopt het adres niet, maar dat is onjuist. we hebben nooit problemen met leveranciers. vanmorgen netjes te woord gestaan door een medewerker van de leveranciers. zij gaan het opnieuw leveren. raar om een beoordeling te geven zonder levering

Order goed uitgevoerd. Wel 2/3 dagen levertojd. Maar is bekend

Zie bovenstaande

Duidelijk

Snel geleverd en goede prijs

Netjes en snel

Uitstekend. Je zou willen dat alle online bestellingen zo goed liepen.

Snelle levering..top verzorgd

Keurig en snel geleverd

Goed verpakt en snel/optijd geleverd

slecht

ik heb 6 juni 2x 36 rol toiletpapier besteld na 4 dagen werd er 1 pak bezorgd en zit nu nog te wachten op de tweede die zou zo snel mogelijk na bezorgd worden ,dit was 1 keer en nooit meer

De beste

De beste. Hoog kwaliteit en laag prijs. Hartelijk bedankt

Prima, doet wat je verwacht

Prima, doet wat je verwacht: verzending toiletpapier op tijd

Product voor iemand anders. Kan er zelf niet over oordelen. Zag er goed uit.

7 Energiebaan

Oude Tonge 3255 SB