Filtre

Zijn goed in gebruik!

Maat van de handschoenen komt overeen met de opgegeven maat, ze voldoen zeker wel aan mijn verwachtingen. Ook na gebruik zijn ze gemakkelijk uit te trekken. Ze blijven intact!

super

echt helemaal top en zeer zeker dat ik zelf verkeerd iets had besteld retour sturen ook goed geregeld

De bestelde goederen zijn vlot bezorgd

Parfumvrije zeep is in de winkels nauwelijks meer te koop. Hier is het ook nog een stuk goedkoper.

Snelle levering, scherpe prijzen

Goed! Snelle levering en scherpe prijzen

Niet helemaal wat ik in gedachten had.

Poetsdoeken besteld bij hygiënepapier. Bezorging was goed niet snel maar dat vindt ik niet erg. Alleen de poetsdoeken waren heel hard en sommige zaten de knopen nog aan. Niet echt geschikt om een auto mee te poetsen.

Meerdere orders - 99% super vlot verlopen.

Nu één product( jumbo rolhouder) kreeg ik opm op document. "Wordt na geleverd". Maar verder geen feedback, geen timing in vooruitzicht. Miss kon dat nog iets efficiënter. Maar met de voorgaande ervaringen komt dat zeker in orde. Prima tevreden dus!

Slechte communicatie

Onze levering is niet compleet.. Moeten hier zelf achteraan bellen. Krijgen als antwoord "het is erg druk" Service moet altijd voorop staat, of het druk is of niet, klanten betalen voor een bestelling toch? dan is het wel zo aardig als ze weten waar het blijft!

goed verzorgd

Gemiste kans

Niet gekregen wat er vlgs de omschrijving is beschreven en een verkeerd artikel ontvangen

Alles snel en degelijk

Goede hulp, fijne service

Gebeld voor advies over welke dispenser en goed te woord gestaan. Bestellen gaat makkelijk en de website is overzichtelijk.

Vlotte levering, fijne communicatie

Bestelde bekers waren niet leverbaar, werd direct gebeld met een voorstel voor andere bekers. Volgende werkdag in huis!

goede prijs/kwaliteitverhouding

De producten werden keurig bezorgd, alleen duurde het te lang voor ze bezorgd werden.

snelle service!

Bij het aanpassen van het account kon ik niet meer inloggen. Dit was snel gefikst na contact met klantenservice!

top

top

superfijne dispencer

De levering en bestelling gingen heel vlot. De site is gebruiksgemakkelijk. De kwaliteit is prima! ☺

prima, bestelling snel ontvangen.

Papier zeer slechte kwaliteit en is niet normaal te gebruiken, verstandig uit jullie voorraad gewoon weg te laten.

Prima product, levering duurde wat lang

Papierrollen besteld. Tevreden over de kwaliteit, maar het duurde wel wat lang voordat we ze ontvingen.

Prima service!

in een woord ,,slecht""

Als we de handschoenen aantrokken ging het al vaak mis,zo dun waren ze en slechte kwaliteit Voor zulke kwaliteit handschoenen waren ze ook veel te duur Ik bestel dus geen handschoenen meer bij jullie

vlotte levering zonder extra kosten

zie regel hierboven

Snelle levering en uitstekende service

Makkelijk en snel besteld. Goede prijs en snelle levering

goed en snel

geen klachten

Prima geregeld

Geen commentaar

Mooi op tijd geleverd zoals gewoonlijk. Goede Prijzen, materiaal netjes verpakt in grote stevige dozen.

7 Energiebaan

Oude Tonge 3255 SB