Filtre

Goedkoop en snel

Zocht alternatief voor Plenty EasyPull rollen. Hier een goedkoop alternatief gevonden.

Tevreden.

Na het bestellen, kwam mijn bestelling vrij snel geleverd bij ons. Goed verpakt. Ik ben tevreden.

Nette service

Goede service en goede kwaliteit spullen

Prima service en duidelijk

Telkens als wij bestellen verloopt alles zonder problemen

Prima bedrijf

Prima bedrijf met keurige service en prijzen

Snelle levering. Goede klantenservice.

Had producten snel binnen maar niet compleet. Even een belletje naar de klantenservice en het was opgelost. Werdt vriendelijk en netjes behandeld.

prima , maar wat onduidelijkheden met de leveringen

de levering gaat prima maar het is wel vervelend dat het niet alles in 1 keer wordt geleverd. Afgelopen vrijdag zijn de tork papierrollen bezorgt maar het toiletpapier nog weer niet. Er wordt ook geen bericht gestuurd dat dit later komt. Dus is het afwachten of het vergeten is of dat het nog komt. Vorige levering was dat ook zo. Groeten Jan Dobbe 06-22815585

Prima en vlotte levering van papieren handdoekjes./

Altijd snelle en goede service

Ik bestel vaak bij hygiënepapier en mijn ervaring is tot nu toe altijd goed geweest. Goede website en betaalmogelijkheden en snelle service.

ze zijn prima

Wij hebben het papier als prima ervaren

Snel geleverd op de gevraagde dag!

IK heb nog geen ervaring met hygienepapier maar wie weet.

op tijd bezorgt, goed verpakt, alles aanwezig, goede prijzen bedankt

Prima, snelle levering

Goede kwaliteit van het product. Snelle levering

Goede prijzen, nog niets ontvangen

Bestellen was prima en simpel te doen. De prijzen zijn scherp. Helaas na een week nog niets ontvangen of bericht gehad dat mijn bestelling is opgestuurd.

Goede kwaliteit, maar prijs verschilt per maand

Ik bestel al jaren papieren handdoekjes bij hygienepapier, maar valt me op dat de prijs ene maand 20% duurder is dan andere. Na bellen met hygienepapier vertelt medewerkster dat ze het eigenlijk ook niet weet. Wisselende inkoopprijs? Hier moeten ze echt iets mee doen. Verder prima kwaliteit.

Prima levering

Bestel hier altijd mijn poetsrollen voor in de keuken. Altijd naar tevredenheid voor een redelijke prijs.

Goede kwaliteit en goede prijs

levering gaat naar wens

Zeer vlot

Slecht, geduld raakt op.

Na 2 weken nog niets binnen. 2x gebeld. Nog niets van gehoord.

Prima service en kwaliteit

Prima service en kwaliteit