Filtre

makkelijk bestellen, correcte levering, op tijd

Makkelijk bestellen, correcte levering, op tijd.

Prijzen prima, hoge Franco, kan niet op rekening

Prijzen prima, hoge Franco, kan niet op rekening

Producten in orde maar levering niet naar dag gekeken

Ik had aangegeven dat ik wilde dat de levering pas maandag geleverd werd. Hier is geen rekening mee gehouden. Zodoende was de levering op zaterdag geleverd wanneer er niemand aanwezig is. Ik kan het zware pakket gaan ophalen bij een postnl punt. Erg jammer als er niet naar de lever datum gekeken wordt. Producten verder geen opmerkingen over.

Goede prijs, snel geleverd.

De spullen worden tegen een goede prijs verkocht en snel geleverd.

super

Prima kwaliteit

Goede service en kwalitet

Ik bestelde een rolhouder met papier en werd daarna telefonisch op de hoogte gebracht van de wijzigingen in de levering. Heel fijn om te weten waar ik aan toe was.

Prima transactie en goed informatie vooraf

Goed geïnformeerd vooraf wat ik moest bestellen. Dit was snel en netjes geleverd. Wij zijn tevreden (*_*)

Scherpe prijzen

Scherpe prijzen, levering zou nog iets sneller kunnen.

Snelle levering en gekregen wat ik besteld heb. Helaas was pakket beschadigd maar dat gebeurd tegenwoordig heel vaak door de vervoerders.

Uw service is prima op orde.

Via de site product vlot kunnen bestellen. Bevestiging en levering verliepen accuraat en binnen de afgesproken termijn.

Gewoon goed bezig

Ga zo door

Snelle en goed verpakte levering

Mijn bestelling, zwarte mondkapjes, snel en goed verpakt geleverd gekregen.

Snel, goedkoop en efficiënt verpakt

Goede informatie op de website zodat ik de juiste papieren handdoekjes kon kiezen (in mijn geval met Z-vouw). Ze waren snel binnen. Efficiënt verpakt, dus dat helpt het milieu. En de prijs? ****** laag.

Netjes en correct afgehandeld

Bestelling werd in 2 delen geleverd. Na bellen met de klantenservice werd dit duidelijk. Snel en netjes geholpen!

onvolledig geleverd, maar perfect opgelost

De levering was niet compleet, maar na contact was het meteen tot volle tevredenheid opgelost. Volledige nalevering na 1 dag, zeer tevreden.

Prima product

Kwaliteit op tijd.

Kwaliteit en levering zoals verwacht! Goed samenwerken! Zag Hygiënepapier op de reclame borden bij EHL Hockey, Amsterdam, Wagenerstadion.

stop zoeken, HIER moet je zijn!

uitstekende service ! aanrader !

Gewoon gedaan wat er verwacht werd

Super firma

Snelle levering, prima service en ben blij dat ze passen in mijn Simple Human afvalbak. En een prima prijs.

Snelle levering prijs kwaliteit super. Service perfect

Snelle levering goed product

De levering kwam snel en compleet binnen. Prettige leverancier om zaken mee te doen.

Ik ben snel en efficiënt geholpen

Ik ben zeer tevreden

Top vlug geleverd en proper

Heel goed,

Ik ben correct geholpen.

De levering is goed en binnen de aangegeven tijd afgeleverd. Ik heb nog een vraag uitstaan bij Hygiënepapier. Ben benieuwd naar het antwoord.

7 Energiebaan

Oude Tonge 3255 SB