Filtre

Toch een opmerking .

Verpakkingplastiek van behandeltafelpapier die ik had besteld was gescheurd in de kartonnendoos. Niet zo aangenaam. Zeker om stockeren/ stofvrij te houden. De rest was Ok.

Goéd effectief

Vlotte service. Geleverd als besteld. Tevreden

Prima firma, snelle levering

Prima firma, snelle levering

Eerste aankoop maar zeker niet de laatste. Geweldige ervaring.

Uitstekende spullen gekocht en de levering was heel snel. Ik ben zeer tevreden over hygiënepapier.nl en zal ze zeker aanbevelen.

Snel geleverd, nu afrekening nog

Goederen besteld, snel geleverd. Was even nagedacht over waar goederen beste afgeleverd konden worden. Prima. Maar bij bestelling waren er paar dingen. Stuurde mail en kreeg direct antwoord dat die dingen er nu wel waren. Direct aanvullende bestelling. Aangegeven dat het bij eerdere bestelling hoorde en verzocht bestel-/verzendkosten terug te storten. Werd ook keurig in één keer afgeleverd. Maar de bestelkosten voor zogenaamde 2e bestelling (die onder de grens bleef) zijn week later nog niet terugontvangen. Als dat gebeurd is: ⭐⭐⭐⭐⭐

gewoon top

Voor bepaalde zaken had ik advies nodig en dat werd telefonisch opgelost, waardoor ik de bestelling in zijn geheel kon afronden. Daarbij kreeg ik mede door de grote bestelling ook nog een leuk presentje ook nog een kado. Dat was een leuke verrassing.

Bestellen en snelle levering zonder een wanklacht dus superpositief

Snelle levering en goede kwaliteit

Uitstekend gergeld en wat verassend snel!

Uitstekend gergeld en wat verassend snel!

lekker snel en gemakkelijk.

Bijna altijd goed op een keer na, maar dat is piekfijn opgelost. Verder niets dan lof.

Scherpe prijzen, goede service en snelle levering

efficient

Goede kwaliteit producenten

Snel thuisbezorgd en voldoet aan de omschrijving. Precies wat ik wilde.

Top geregeld

Ik vind dat het perfect gegaan is en snel geleverd, U heeft er een nieuwe klant bij. Ik informeer U maar mijn gegevens wil ik graag niet gebruikt hebben op internet ivm vervelende ervaringen. Heel veel Succes

Uitmuntend

Goed materiaal en snelle levering

Keurig en snel

Conform afspraak, keurig netjes. Geen negatief punt.

Duidelijke website en snelle levering

Goed advies gekregen via mail. Makelijk te bestellen via de site. Keurig en snel geleverd.

Te laat aflevering

Mijn besteling is te laat gekomen.

Prima producten, snelle levering.

Fijne zaak voor alles wat mwt ons toiletgebouw op de camping te maken heeft. Ruim assortiment, duidelijke website, snelle levering.

prima bedrijf

Telefonisch goed advies gekregen over producten. Alles volgens aangegeven normen en tijdstip geleverd. Prijs is zeer concurrerend te noemen.

Goede kwaliteit, waar voor zijn geld.

In verband met Covid-19, waarbij wij proberen niet te vaak naar de winkel te gaan, gezocht op internet. Al snel terecht gekomen bij Hygienepapier. 72 rollen toiletpapier voor een zeer redelijke prijs. Papier goede kwaliteit. Levering perfect verlopen. Kortom super.

Papier hier

Goede kwaliteit en marktconform

Prima Service

Hygienepapier is snel, accuraat en transparant. Goed bedrijf om mee te werken

Mooie prijzen, professioneel materiaal ook voor de particulier

Via whatsapp goed contact gehad waarna ik een bestelling heb geplaatst. Na een paar dagen een telefoontje gekregen dat de bestelling klaar stond voor afhaal. Prima! Het enige kritiekpuntje is; bij bestellen kan alleen voor verzending gekozen worden waardoor ik verzendkosten betaalde, die overigens vrij snel netjes gecrediteerd is. Het zou praktischer zijn aan te kunnen geven dat je wil afhalen.

7 Energiebaan

Oude Tonge 3255 SB