Filtre

Lekker goedkoop maar niet zo'n succes

Mondkopjes rafelen flink af aan de binnenkant, dat kriebelt behoorlijk

Snelle bezorging

Goede producten, snelle levering

Goed en super snel geleverd

LEVERTIJD ERG KORT.

Snelle en correcte service voor een goede prijs

Snelle en correcte service voor een goede prijs. Er is een groot assortiment en een prima en toegankelijke klantenservice!

keurige levering

prima bedrijf

Korte lijnen mbt onze bestelling

Het zou fijn zijn als je vandaag besteld en morgen geleverd zou kunnen krijgen. Dat is eigenlijk het enige verbeterpunt.

WEBSHOP

SHOP WERKT GOED.

Vor herhaling vatbaar

prima.

doet wat het moet doen

Eenvoudig bestellen, snelle levering

Volgens de bestelling zou het pakket uiterlijk dinsdag geleverd worden. Ik wilde het graag bij een PostNL-punt ophalen in plaats van het te laten leveren op het opgegeven adres. Echter, ik heb nooit een e-mail gehad van PostNL met een track&trace-code om dit te wijzigen. Het pakket is geleverd op zaterdag (dus binnen 2 dagen). De zwarte mondkapjes die ik besteld heb, beginnen wel sneller te "rafelen" dan de blauw-witte die ik hiervoor altijd gebruikte.

Alleen zou ik nog graag de zakjes voor erin te doen hebben kan ze nergens vinden gr

Professioneel

1 woord: perfect

geweldig product voor de prijs, snel levering

Ik ben zeer tevreden en ik zal binnenkort weer bestellen!

Vlotte levering

Vlotte levering, goed verpakt. Bestelling vlot en netjes afgehandeld.

Zonder extra kosten toch de volgende dag geleverd

Zeer snelle levering

goed, bestelling werd snel geleverd.

zeer tevreden

Keurig op tijd bezorgd en goede kwaliteit!

Zeer goed bedrijf.

Laatste bestelling was weer snel geleverd.

Prima.

Snelle levering.

Prima en snel

Omdat er de dag van bezorging blijkbaar iets mis was gegaan bij de verzending op vrijdag, dacht ik contact te maken met Hygienepapier op maandag. Maar ik werd op maandag zelf gebeld omdat het pakketje weer terug was gekomen. Prima klantenservice gesprek en dezelfde dag werd het opnieuw verstuurd. Volgende dag wel bezorgd (door een hulpkracht zo leek het, leek wat onkundig) Dus, ik ben heel tevreden!

bestelling was snel geplaatst en geleverd. Jammer dat ik niet op rekening kon betalen.

Zowel via telefoon als via mail zeer vriendelijke en duidelijke uitleg. Ik ben ook zeer tevreden over de snelle levering en kwaliteit van het product.

7 Energiebaan

Oude Tonge 3255 SB