Filtre

Prima bedrijf om er zaken mee te doen,

Doen wat ze beloven, vlotte levering kortom perfect bedrijf

Heel tevreden. Snelle levering en niet duur!

Heel tevreden. Snelle levering en niet duur!

Zeer tevreden!

Makkelijke bestelling, snelle en goede levering. Het papier is ook van veel betere kwaliteit, dan dat van vorige leveranciers.

Snel antwoord, prima ervaring met Jacco, goede service, ga zo door!!

Slechte service

Ik heb maanden geleden handschoenen besteld maar voor veel goedkoper dan ze nu worden aangeboden maar er wordt niks na gestuurd ik moet continue er zelf om vragen zeer zeer slechte service

Prima en snel en goed geleverd

Prima ,snel en goed geleverd!

Veel te duur en niet discreet verpakt. Dus 1/2 ster anders verzend het niet.

Ik had 50 mondkapjes besteld voor 12 euro. Bij de supermarkt lagen dezelfde kapjes voor 4.99 euro. Dus jullie zijn veel te duur, Kwam ook nog bezorgkosten bij. Tevens is het schandalig hoe dit verpakt is: Totaal niet discreet, met grote letters Hygiene papier erop, ook nog extra plakband waar dit op stond erom heen. Mijn pakket werd ook nog eens bij de buren bezorgd.!!! Ik bestel nooit meer iets bij jullie.

snel en zakelijk

ruime keuze

Scherpe prijzen en snelle en goede service

Ze hebben scherpe prijzen en direct na betaling krijg je een ontvangstbevestiging en info over je bestelling. Verder een snelle levering en goede producten voor minder geld.

Snelle Levering

Eindelijk de juiste synthetische handschoenen gevonden die ik zocht.

Slecht

Ik heb mondkapje besteld maar ik hem weggegooid want ik heb niet in verpakking gekregen ik vond wel jammer is niet hygienist vanwege corona is wel belangrijk als je iets besteld dat hij goed verpakt moet zijn. Groeten,

De medicinale mondkapjes zijn helemaal niet fijn!

Ik heb veel goedkopere mondkapjes gehad! Die veel beter waren! Deze van jullie zijn vel te klein en te strak. Met vriendelijke groet. Thea Castien.

Goed!

vertrouwd bedrijf

snelle levering, gunstige prijs.

Sterk en zuinig in gebruik

Het bedrijf wel, maar ik zou toch voor de voordelige variant P50610BLK gaan ipv 1252 hier zit te veel prijsverschil in.

Alles is goed verlopen en komen afspraken na

Super goede service!

Bestelling was keurig verpakt & snel bezorgd met een track & trace echt heel fijn!

Gewoon goed

Gewoon goed doet wat het moet doen levert snel en correct

Prijs kwaliteit verhouding ok

Dit is mijn tweede bestelling van Tork papier en papieren bekers . Prima service. Alleen zij werken samen met Post NL en daar ben ik geen fan van vooral als je niet aanwezig bent op locatie.

Top service!

Snelle reactie Snelle afhandeling Snelle levering. Kortom Top

Top geregeld

Geweldig dat mijn order zo snel geregeld kon worden

Goed geregeld

op de verwachte manier geleverd

snelle levering en incomplete levering adequaat opgelost.

Niet alles was geleverd volgens opdracht. Ontbrekende gemeld en binnen twee dagen alsnog geleverd.

prettige ervaring, snel en accuraat afgehandeld.

snelle service en op tijd geleverd, helemaal goed

7 Energiebaan

Oude Tonge 3255 SB