Prima, maar betalen op rekening lastig.

Ik zou graag op rekening betalen, maar dit faciliteren jullie niet. Moet je weer vooruit betalen. Als organisatie is het handiger om achteraf te betalen of te betalen binnen 14 dagen.

Ik geef geen hoog cijfer omdat wij als bedrijf het liefst achteraf betalen en dat kan dus niet, Verder is er wel snel geleverd na betaling, dat was prima.

Super snel en zeer accuraat !

Zeer snelle levering

Excelente

prima prijs en snelle levering

prima prijs en snelle levering zoals beloofd

Next day

Binnen 24 uur bezorgd

blijf goedkoop

Mooie producten

goed geregeld snel geleverd

Netjes

Een beetje teleurgesteld

Naar aanleiding van het versturen van de order hebben jullie het wel goed opgelost maar met de zeep 1 collie ging het weer verkeerd met de PTT post . Ik moest dit zelf halen bij een afhaalpunt terwijl het allemaal goed vermeld stond op de doos. Melden op nummer 12-01 en afleveren op nr 8 . Het zou fijn zijn of daar een oplossing voor zou komen. Gr Joop Verhoef

Snel bezorgd

top

makkelijk bestellen en snelle levering

Prima dienst

Betrouwbaar bedrijf en snelle levering. Je kan hier met een gerust hart iets bestellen.

naar verwachting

Prima service en producten

Vlotte bestelling en levering, producten van goede kwaliteit aan redelijke prijzen

Prima producten, snelle levering

Tevreden over assortiment

Makkelijk te bestellen via webshop

Niet duidelijk over verzendkosten

Nergens op de pagina staat dat het bedrag excl btw. Vervolgens krijg ik verzendkosten dus ik informeer hier naar maar krijg ik alleen te horen het bedrag was 99 euro excl btw en gratis verzenden is vanaf 100 euro.

Altijd goed en netjes verzorgd!

Gemakkelijk bestellen en dan wordt het keurig geregeld!

Besteld product prima.

Besteld product prima, maar ik hoef niet iedere dag mail.

Voordelig en snel geleverd

Prijstechnisch zeer concurrerend en de bestelling was de volgende dag al in huis. Super!

Goede service voor een goed product.

Alles pico Bello in orde.

snelle levering en duidelijk

fantastisch

Je besteld de ene dag en de andere dag is het al in bezit. Qua tijdsmelding is het ook goed geregeld. Wordt aangegeven wanneer afgeleverd en binnen welke tijd. En dat gebeurd dan ook

7 Energiebaan

Oude Tonge 3255 SB