Ik ben correct geholpen.

De levering is goed en binnen de aangegeven tijd afgeleverd. Ik heb nog een vraag uitstaan bij Hygiënepapier. Ben benieuwd naar het antwoord.

prima webshop

Vlotte levering

Snel en goed

Ik doe de inkoop voor de huishoudelijke dienst van ons appartementencomplex en zocht goede huishoudhandschoenen. Dat viel nog niet mee. Uiteindelijk kwam ik terecht bij hygiëne.nl en de latexvrije ongepoederde handschoenen bleken en sterk, en soepel, en geven geen irritatie. Dus daar zijn we blij mee.

tweede keer nu besteld, zo geregeld.

Snelle logistiek

Prijskwaliteit verhouding goed, duidelijke en overzichtelijke website

De snelle levering is voor mij een 10 waard en was keurig verpakt

Positief

Goede prijs, vlotte afwikkeling

Precies zoals verwacht

Zeer snelle service.

snel geleverd netjes verpakt

vind het best duur maar jullie blijvven de goedkoopste

tevreden

Mijn bestelling Het is verbazend snel geleverd 'k had het niet zo snel verwacht. Keurig en correct

Prima en snelle levering

Makkelijk te bestellen en prima prijs, kwaliteit

GOED, FIJNE WEBSITE, MAKKELIJK BESTELLEN

Eén handdoekje is niet genoeg om je handen te drogen

De toezegging op de website was dat één handdoekje voldoende was om je handen te drogen. Dat is zelfs voor de kleinste maat handen onjuist. Zels na langdurig vooraf afschudden van water.

Netjes geleverd, volgens afspraak

Er is netjes geleverd volgens afspraak. Ik wacht nog op één product. Hiervan is doorgegeven dat het later komt. Fijn om te weten waar je aan toe bent.

waarom met postnl?

Waarom wordt er bijna een hele pallet aan dozen via postnl verstuurd als losse pakketten? Daar wordt echt niemand gelukkig van. Verder prima prijs.

Razendsnel het juiste product

Het bestelde product, mondkapjes, werd razendsnel bezorgd, voor een heel fijne prijs.

Zeer snelle en correcte service

Het product wat ik zocht was in no time gevonden op de site, en ook netzo snel besteld en snel bezorgd in de drukke kerstperiode

Papier is top, maar bezorging slecht

De snelheid is top evenals het papier; maar de bezorging erg slecht. De bezorger heeft de dozen in de regen voor de deur gezet. Zonder aan te bellen. We ontdekten bij toeval in de avond pas de dozen in onze tuin. alles was nat. Het papier was in plastic verpakt dus niet beschadigd.

Goede werking product

Blij met een fris toliet!

Zonder ge*** snel geleverd

Positief