Laden reviews...
913 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Die Bewertungen zeigen überwiegend schnelle Lieferungen und eine zuverlässige Abwicklung. Der Kundenservice wird häufig positiv erwähnt. Preis-Leistungs-Verhältnis wird oft als stark bewertet. Insgesamt ist die Erfahrung konsistent positiv, mit wenigen Ausnahmen.
Nette prijzen, vliegensvlugge levering en service !
Roy | Frizz Schoonmaak Groep
Zwolle
Gewoon goed.
Karin
Vroomshoop
Snelle levering en de goedkoopste handschoentjes
Michel
Rijssen
Harold
Hendrik-Ido-Ambacht
Ik heb papierrollen gekocht voor in onze Tork dispencer. Ik vond de Tork rollen alleen ongelofelijk duur. Dus ik was blij verrast toen deze binnen kwamen, nog niet 1/3 van de prijs en passen perfect in onze dispencer.
2 July 2024
Bakker
Groningen
Blijven kopen
wei
Hilversum
Bestellen makkelijk Verzenden gemakkelijk Nadeel is dat het pas verzonden wordt na de betaling ( zeker voor bedrijven ) is wel een minpunt
Bestgolf
Best
Goedemorgen,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review voor ons achter te laten. Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over onze service. Wij doen er alles aan om onze service te verbeteren.
Er bestaat een mogelijkheid om achteraf te kunnen betalen. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.
Met vriendelijke groet,
Daphne van de klantenservice
Super, snelle service
Jeltsje
Burgwerd
Bestelling komt altijd op tijd en op de afgesproken datum !!!
Christiaan
Amsterdam
Goede prijs kwaliteit verhouding, verpakt in stevige verpakkingen.
Lucie
Ijhorst
Altijd goed en voordelig
29 June 2024
EL HAMID
Nieuwegein
Prijs is concurrerend, artikelen zijn snel geleverd en zorgvuldig verpakt. Niks op aan te merken.
27 June 2024
MD
Tollebeek
Snelle levering en duidelijke website
26 June 2024
Alec
Breda
Goed product !
26 June 2024
Jeroen
Friesland
beleefd aan de telefoon en snel de bestelling binnen
24 June 2024
Monique de Jong
De Lier
We hebben een bestelling gedaan , maar helaas is het nog steeds niet geleverd. Dus.... we zijn nu even niet blij!!
Beveelt niet aan
begeleiders luwte
Zelhem
Goedemorgen,
Ik zie in de track en trace van uw bestelling dat het bij een DPD ophaalpunt is gebracht, en het is daar ook opgehaald door u of iemand van uw collega's. Ik zal u dit even mailen.
Met vriendelijke groet,
Daphne van de klantenservice
Sevim
amsterdam
Gemakkelijk te bestellen en superdirecte levering.
Jan
ROOSENDAAL
Prettig dat ze telefonisch direct bereikbaar waren, medewerkster was zeer behulpzaam, bestellen ging makkelijk en mijn bestelling werdt correct geleverd. Én ik ben blij met mijn bestelling, de producten zijn onbeschadigd en van een goede kwaliteit.
Barbara
Rotterdam
Altijd goed geregeld
Jeannette
Hoofddorp
xxx
Giel
Rotterdam
Bestelling werd snel afgeleverd.
William
Groesbeek
Bezorging met post NL is niet goed bellen aan en zijn binnen 1 minuut weer vertrokken en dan mag je het pakketje een dag later gaan afhaken.
Fred
Maastricht