Response from the business owner
Goedemorgen René,
Hartelijk dank voor uw review.
Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over onze service en dat u meerdere negatieve ervaringen heeft gehad met uw bestellingen. Daarvoor willen wij onze oprechte excuses aanbieden.
Als klantenservice streven wij ernaar om binnen 24 uur op e-mails te reageren. Helaas kan dit door drukte soms iets langer duren dan u van ons gewend mag zijn. Wij begrijpen dat dit frustrerend kan zijn.
Daarnaast vinden wij het erg jammer dat de levering van uw bestelling langer heeft geduurd dan verwacht. In deze periode hebben wij helaas te maken gehad met een leverancierswissel, waardoor bepaalde producten een langere levertijd hadden dan gebruikelijk. Uiteraard begrijpen wij dat dit voor ongemak heeft gezorgd. Om die reden hebben wij u destijds gecompenseerd en een gedeelte van uw bestelling teruggestort.
Ook de melding over beschadigde leveringen en onduidelijkheid rondom ontvangen producten nemen wij serieus. Wij blijven continu werken aan het verbeteren van onze processen om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen.
Wij waarderen uw feedback, omdat deze ons helpt onze dienstverlening verder te verbeteren. Mocht u nog vragen hebben of bepaalde zaken verder willen bespreken, dan horen wij dat graag.
Met vriendelijke groet,
Denise