Snelle en goede service

Voor wat ik nodig heb is het de beste aanbieding waar dan ook. Plus nog eens een snelle levering

Niet goed.

nu voor de tweede keer een zending ontvangen die een onkundige verpakking had. De bestelling met hygiëne papier - zijnde wc papier en handdoekrollen- zijn aangekomen in kapotte dozen. Wat betekend dat deze producten gedeeltelijk onverpakt verzonden zijn. Wat niet er hygiënisch is. Bij reclamatie geen nieuwe goed verpakte producten. Alleen de melding dat het spijtig is dat de verpakking kapot is maar dat het papier nog te gebruiken is.!?!?!? Geen goede service

Gewoon goed.

Snel gevonden en goede prijs.

Het is GEWELDIG!!!!

Alles wordt altijd keurig bezorgd en het is altijd wat ik besteld heb. Mochten er vragen ziin is dan kun je gewoon bellen en word je netjes te woord gestaan. Er wordt, indien nodg, samen naar een oplossing gekeken.

Altijd snel geleverd

bestelling wordt altijd snel en correct geleverd

Levering lastig voor kantoor uren

Ik zou graag voorkeurdagen voor levering willen afspreken en geen levering voor 09:00 uur omdat wij kantoor uren hebben en er niemand aanwezig is voor dit tijdstip

Top bedrijf

Goede snelle levering

Grandioos

Bestellingen zijn goed verzorgt. De mensen zeer vriendelijk. TOP

Ik het product bijna op.ondanks de snelle levering kwam ik niet zonder te zitten.

Op tijd leverbaar

Ik ben tevreden met samenwerken

Goede site, makkelijk te bestellen, snel geleverd, goede prijzen.

Zeer tevreden over de service, zeker een aanrader!

Alles verliep soepel en professioneel.

top

gewoon goed en voordelig

Goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering, goede prijs

Wordt telkens snel bezorgd en de prijs/kwaliteit is goed.

Probleemloos bestellen

Ik was zeer tevreden; de bestelling werd snel geleverd en dat is voor ons erg belangrijk.

Wij zijn erg tevreden over hygiënepapier.nl. De levering was snel en correct, wat voor ons een groot pluspunt is. De communicatie verliep duidelijk en alles werd netjes bezorgd. Zeker een aanrader.

Zakken passen niet.

Ik heb rechthoekige afvalbakken. Website geeft onvoldoende info over hoe je de juiste zak kiest.

Snelle, correcte levering tegen goede prijs

Snelle, correcte levering tegen goede prijs

PRIMA!

PRIMA

Mijn naam is niet raymondo, maar alex swarts. Taymondo is penningmeester

Super service en kwaliteit Top ikzelf blij. Tot volgende. Groetjes,

7 Energiebaan