goede service

utstekende leverring en behoorlijk snel

WC papier

Het wc paper is wat dunner/minder stevig dan ik gewend ben van het kuidvat merk 3 laags wat ik hiervoor gebruikte.

Precies de kwaliteit die ik zoek

Het Flushable Cel***ose 2laags t1 200vel rapid toiletpapier is heel geschikt voor het toch wel kritische gebruik bij een septic tank. Valt snel uit elkaar en geeft daardoor geen verstoppingen. Topproduct!

Vouwdoekjes

Zeer lage prijs en snel geleverd

Prima aanbod en goede prijs-/kwaliteitsverhouding.

Aantal keer naar tevredenheid besteld.

Ik vreesde heel even dat het niet goed ging, maar op mijn mailtje werd snel en goed gereageerd. Wat later dan gepland kwam mijn bestelling alsnog. Zeer tevreden over de producten.

Goed snel geleverd

Goede afvalemmer zakken. Mooi op rol en goede communicatie.

uitstekend

alles klopte, dank

Snelle levering en goed papier

Zie hierboven

goed en site overzichtelijk

ga zo door prima geregeld

Stop met verzenden via DPD

Tot tweemaal toe problemen met afhaal locatie die blijkbaar grote verpakkingen weigert. Veel gedoe om alsnog pakket bezorgd te krijgen.

Leuk

Mooi

ok

Niets op aan te merken

Gunstige prijzen, goed gelopen allemaal

Prima 3 laags

Het papier 3 laags prima, maar triple soft heeft te weing papier per rol ook door gebruik van grote binnenrol en kleinere diameter.

Doei

Jullie vragen teveel

Gewoon prima waar ik het voor nodig heb.

Fijn Hygienepapier

Erg makkelijk te bestellen, direct je factuur in je mailbox ipv langer te wachten erop.

Snelle levering en scherpe prijzen

Prima webshop. Kan ik aanbevelen.

Snelle levering thuis.

Duidelijker antwoord geven waarom een onderdeel niet geleverd kan worden geeft veel rust.

Zeer trage verzending!

Bestelling (Brabantia pedaalemmerzakken) is standaard, dus komt het aan op de service van de retailer, en wie zijn bestelling graag tijdig ontvangt, doet er verstandig aan een andere retailer te selecteren: verzending duurde namelijk niet minder dan 8(!) dagen. Ik begrijp dat next-day-delivery zoals Bol en Coolblue dat doen wellicht wat te hoog is gegrepen, maar 8 dagen is simpelweg niet meer van deze tijd.

Snelle levering goed contact via mail

Mooi product

Bestelling en bezorging keurig geregeld.

komen afspraken altijd na.

We bestellen al jaren bij hygienepapier en altijd correct.

1 Vlakbodem

Dirksland 3247CP