Altijd alles volgens gemaakte afspraak! goede service!

Correct bedrijf.

Great

I've ordered multiple times. Sustainable, quality products, fast shipping & delivery!

Geen fijne ervaring

had handschoen besteld maat L en kreeg M, ik had dit pas gezien nadat ik de verpaaking had geopend. Helaas

Na een teruggetrokken aflevering wegens beschadiging, is de zaak snel weer opnieuw geleverd. Prima service.

Uitstekend.

Uitstekend, goede kwaliteit handschoenen, snelle levering.

Goede prijs

Okay

Kwam goed aan T&t niet ontvangen Telefonist aan de telefoon was nors en bot. Jammer

Good

Good On Time

Om ruiling op eigen kosten

De levering ok maar als je het zelfde artikel wil maar een andere maat betaal jezelf opnieuw je verzend kosten ik was blij dat ik dat ik toen maar 10 dozen handschoenen had besteld en geen 25 de prijs van de handschoenen is wel ok later bleek dat ik de eerste verzend kosten hoeft Te betalen

Heel goede service

Vlotte afhandeling van bestelling

As is expected

As is expected, Thank you

Goeie snelle levering

Meerdere keren besteld, altijd goed

Uistekend

Geen klachten :)

Snel en voordelig

Prima deal en veel goedkoper dan andere aanbieders. Snelle levering met adequate informatie verstrekking.

volgende keer bestel ik weer

Slechte bezorgdienst

Met jullie organisatie ie er niets aan de hand. Ik zou U wel met klem willen adviseren om een andere bezorgdienst te overwegen. DHL heeft het pakket ergens neergelegd op mijn terrein, zonder aan te bellen of te melden. Het heeft dus 2 a 3 dagen in weer en wind gelegen voordat ik erachter kwam dat de spullen geleverd waren.

snel bezorgd, goed pakket

Veel te laat bezorgd

Handschoenen besteld. Deze zijn ruim 3 weken later bezorgd. Bij contact wist de dame aan de telefoon niets van de bestelling. Ik zou terug gebeld worden, dit is niet gebeurd. Na meerdere malen zelf contact te hebben gelegd, eindelijk de handschoenen binnen gekregen.

Aflevering steeds verkeerd

De spullen zijn goed. De aflevering is slecht. Het wordt gewoon in de centrale hal gekwakt , er wordt zelfs niet bij de assistente gemeld dat er iets bezorgd is. Iedereen zou het gewoon mee kunnen nemen. Dit ondanks het feit dat ik hierover gebeld heb en het bij mijn laatste 2 bestellingen gevraagd heb om het bij de balie af te leveren. H.A.Dirkse

Bestelling niet ontvangen

Geen track en tracé gehad, na bellen (het wordt vandaag nog bezorgd) en mailen de dag erna, want niks ontvangen, blijkt dat het pakket terug is bij hygiënepapier. Nogmaals, er is geen track en trace verstuurd door DPD, nog een aankondiging van bezorging, en er is ook geen "we hebben u gemist" briefje in de bus gedaan. Het valt dus te betwijfelen of er überhaupt een poging tot bezorging is gedaan. Ook is de vraag wat er nu met mijn reeds betaalde bestelling gaat gebeuren. Eerdere bestellingen zijn overigens wel goed verlopen.

Keurig en op tijd geleverd. Goede prijs en kwaliteit verhouding

Had nu wel.leveting in 2 delen. Vind ik wel vervelend

Vlotte levering maar was nu wel met 2 verschillende courriers.

Goede service , efficiënt , snelle levering !

Alles verliep volgens wens

1 Vlakbodem