No nonsens, netjes geholpen.

Correct uitgevoerde bestelling.

Handschoenen goede kwaliteit voor een goede prijs.

Snelle levering.

Ben zeer tevreden over de afhandeling, levertijd goed en tevreden over de kwaliteit.

Snelheid van levering is TOP!!

Volgende dag al bezorgd, keurig en snel geleverd.

Snelle levering.

Gewoon fijn dat het zo snel geleverd is.

Helemaal super!

Centerfeed papierrollen zijn bij Hygiënepapier stukken goedkoper dan bij zaken als Makro en Hanos, ondanks de bijkomende bezorgkosten. Bezorging binnen enkele dagen. Ik ben dus zéér tevreden!

Geen tr&tr email

D tui thr gh t ev uy eu

Nitril handschoenen blauw

Handschoenen zijn zeer sterk en erg fijn volgende keer maat L bestellen ipv M

Snel, goedkoop, goed ingepakt

Aanrader!

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Prima bedrijf, snelle levering.

Prima bedrijf, snelle levering.

Deze webshop leverd snel en goede kwalitijd Eerst een tork dispencer aangeschaft.maar nu mijn hele huis uitgebreid met tork produkten Super

Snelle perfecte levering

Voldoet aan de wensen, goede kwaliteit.

De bestelling ging makkelijk hele snelle levering maar het spul Mondo ontstopper is me niet goed bevallen .

Altijd goed en keurig verzorgd!!

Het is gemakkelijk om te bestellen en alles wordt goed op tijd en keurig verzorgd afgeleverd!!

Prima papier

Makkelijk bestellen zo

Top snel geleverd

Positef

Eenvoudig bestellen goede afhandeling snelle bezorging goed verpakt

Makkelijk bestellen, goed overzicht van assortiment en stipte levering, inclusief melding wanneer geleverd

Tevreden

Van bestellen tot oplevering 100% tevreden

Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering.

Geheel tevreden.

niet tevreden over de regeling "betaal later"

het bedrijf, Klarna, die voor jullie de betaling binnen haalt voor de klanten die aanklikken om later te betalen vind ik niet prettig om mee te werken. Werken alleen met particulieren, de tenaamstelling die verkeerd staat is niet meer te veranderen en er staat geen BTW vermeld op de factuur. Dan staat ook niet op de factuur de naam van Hygienepapier. Erg lastig als je controle krijgt van de fiscus en ze dit controleren. Dan is het erg bewerkelijk om een telefoonnr te achterhalen en een mailadres, alles moet via een QR code op je telefoon. Bedrijven betalen niet via deze mogelijkheid. Al met al in onze ogen een achteruitgang.

Betrouwbaar en service gericht!

Mooi op tijd geleverd. Aankoop op de website snel en betaling ook Goede omschrijving producten. Producten naar verwachting en volgens omschrijving op de website.

Altijd goed en snel

Altijd op tijd en snel geleverd. Communicatiecenter werkt ook goed als je belt voor vragen over een levering of een factuur. Goede prijs kwaliteitsverhouding.

1 Vlakbodem

Dirksland 3247CP