Ik hebt 2 artikel besteld online , maar na 4 dagen pas geleverd 1 artikel . De na belt ik, probeert achter komen waarom niet het geleverd beide artikel op de zelfde bezorging. Krijgt ik door veel , doorsturende afdeling probeer te achter komen waar het gebleven of kwijt geraakt? Helaas toch vandaag 07-06-2021 nog niks gehoor......!!!!!!!!!!!!!
Beste Rick, Bedankt voor je bestelling bij ons en fijn dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen. Helaas hebben we vanuit de leverancier vertraging op de levering van dit artikel gehad en is de bestelling daardoor later bezorgd dan dat je van ons gewend bent. We doen ons uiterste best om dit in de toekomst te voorkomen. Inmiddels heb ik vernomen dat de bestelling afgelopen week geleverd is. Wanneer er nog vragen zijn kunt u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Mariska van de klantenservice
Wat ik had besteld is niet geleverd, kon het niet meer terug sturen i.v.m. openen verpakking. Op zich was het niet heel erg, maar je wil toch krijgen wat je hebt besteld. Hier wel een mail over verstuurd, waar ook op is gereageerd (verzoek om foto te sturen), maar tot nu toe niets meer van vernomen.
Beste Wijnand, Bedankt voor uw bestelling bij ons. Onze excuses dat het verkeerde artikel was geleverd, dit vinden wij erg vervelend. Inmiddels hebben wij het juiste artikel bij u geleverd en we hopen dat u deze in goede orde heeft mogen ontvangen. Mochten er nog vragen zijn kunt u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Mariska van de klantenservice
Een prima papierroldie doet wathij moet doen. Ook het apparaat waar hij in hangt is goed makkelijk te monteren en Werkt naar behoren.
na mijn bestelling kreeg ik de factuur maar steeds maar niet de verzendlink. ik heb daarover 3 keer gebeld, en steeds werd er gezegd dat ik morgen de link zou krijgen want de zending zou al aangemeld staan bij post nl. Na anderhalve week nog steeds geen link naar het poststuk. weer gebeld, en eindelijk geeft een persoon bij hygiene papier toe dat de zending nog niet weg was, omdat het product niet leverbaar is. Dat kan gebeuren, maar dat er gewoon over gelogen wordt vind ik heel slecht. Maar ook nu weer is beloofd dat het dan eindelijk vandaag ( gisteren ) zou binnenkomen, en nog steeds geen link. Je zou ook tussendoor kunnen bellen om de klant te melden dat er iets niet leverbaar is, en niet te wachten tot die zelf belt, en dan ook nog liegen.
Beste Renee, Bedankt voor uw bestelling en fijn dat u de tijd heeft genomen om een review bij ons te plaatsen. Wat vervelend dat u langer heeft moeten wachten op de bezorging dan u van ons gewend bent. Helaas hebben we van dit artikel meerdere keren een nieuwe leverdatum gekregen vanuit de leverancier omdat de levering vertraging had opgelopen. Onze oprechte excuses voor het ongemak! Afgelopen week is de bestelling bij u geleverd en ik hoop dat u alles in goede orde heeft ontvangen. Ik hoop dat we u nogmaals mogen ontvangen bij hygienepapier.nl zodat we u de service kunnen laten zien waar wij voor staan. Met vriendelijke groet, Mariska van de klantenservice
Goede bestelen
Super goede service. Snelle levering en wij hebben een heerlijk ruikend nieuw toilet waar ik iedereen weer op durf te laten zitten. Dat was bij ons oude toilet wel anders
Snel geleverd en netjes verpakt
Snel en correct
Een bestelling plaatsen en daar al 10 dagen op moeten wachten. Nog steeds geen papier gekregen. Na mailing te horen gekregen dat het papier vandaag pas binnen kwam. 1 keer en nooit meer voor mij!
Goedemiddag, Bedankt dat u een review heeft achtergelaten. Hierdoor kunnen wij onze processen verbeteren. Onze excuses voor de vertraging van de levering van dit artikel. Vanwege de schaarste is er een vertraging geweest op de levering vanuit de leverancier. Afgelopen week is de bestelling bij u bezorgd. Ik hoop dat u deze in goede orde heeft mogen ontvangen. We doen ons uiterste best dit in het vervolg te voorkomen. Met vriendelijke groet, Mariska van de klantenservice
Goede producten en een duidelijke site. Snel geleverd en goed verpakt.
De bestelling werd aangegeven als voltooid , maar we hebben er achteraan moeten bellen om de rest van de levering te krijgen
Goedemiddag Jan, Bedankt voor uw bestelling en fijn dat u een review heeft achtergelaten. Op deze manier kunnen wij onze processen verbeteren. Ik heb via de email contact met u opgenomen om dit probleem verder op te lossen. Met vriendelijke groet, Mariska van de klantenservice
Prima, makkelijk bestellen en snelle levering.
goed bedrijf
IK heb op 21/5 besteld. Ik heb er zelf achter aan moeten bellen. Vervolgens krijg ik op maandag een mailtje dat het die maandag met de post mee gaat. En dan wordt het op donderdag uiteindelijk geleverd. Zo ben ik het niet van jullie gewend.
Goedemiddag Rob, Bedankt voor het achterlaten van een review en excuses voor de vertraging van de bestelling. Helaas hadden we vanaf de leverancier een kleine vertraging op de levering van dit artikel en hierdoor heeft de bezorging langer geduurd dan u van ons gewend bent. We doen ons best om dit in het vervolg te voorkomen. Mochten er nog vragen zijn horen we dit graag! Met vriendelijke groet, Mariska van de klantenservice
Het papier was prima. Niets op aan te merken. Maar de hoeveelheid SPAM die je erna ontvangt in de vorm van tevredenheidsonderzoeken en nieuwsbrieven is ongekend. Een reden om nooit meer wat te kopen hier.
Beste Chris, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen en fijn dat u tevreden bent over het bestelde product. Na uw bestelling krijgt u inderdaad de vraag om een review te plaatsen zoals u nu ook heeft gedaan. Daarnaast sturen wij regelmatig een nieuwsbrief met onze aanbiedingen. Bij deze zullen wij u uitschrijven voor de nieuwbrief zodat u deze niet meer zult ontvangen. Mochten er nog vragen zijn horen we dat graag! Met vriendelijke groet, Mariska van de klantenservice
Handig simpel te bestellen en snelle aflevering.
Besteld betaald 1 week later nog niks gebeld.... en toen bleef het stil....
Goede service en een snelle levering.
Prijsstelling goed, website makkelijk, communicatie prima (verzendadvies, pakbon, vrachtbrief en factuur) en snelle levering.
Scherpe prijzen en snelle levering. En als het niet voorradig is of vertraagd bellen ze even op om dat door te geven
Woensdag besteld, pas de volgende woensdag geleverd, telefoontje levert alleen een snauw op dat we drie werkdagen de tijd hebben om de order te verwerken. Jammer na 3 jaar hygienepapier maar een andere leverancier zoeken, is niet al te moeilijk. Ook de opmerking bij de bestelling dat er twee rollen onbruikbaar waren wordt niets mee gedaan. Jammer.
Goedemiddag, Bedankt voor het achterlaten van een review en vervelend dat u niet tevreden bent over de service tijdens uw bestelling. Ik heb via de email contact met u opgenomen hoe we dit verder kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Mariska van de klantenservice
Goed van kwaliteit..snelle bezorging..dikke aanrader
Zie boven
1 Vlakbodem
Dirksland 3247CP
Click here to view our Thuiswinkel Zakelijk certificate.