Waarom willen jullie niet de mogelijkheid bieden om op rekening te bestellen. Als je je klanten kent en bv 3 x besteld hebt biedt dan d mogelijkheid aan om ook op rekening te betalen. Vooraf betalen is voor ons meer werk. Tevens moeten we telkens uitzoeken of een bestelling op rekening interessanter is rekening houdend met voorraadbeheer.
Heel goed.
Heb een besteling gedaan Heb 1 gedeelte gekregen maar de helft niet Ze waarschuwen je ook niet dat de helft later wordt geleverd ofzo Zelf contact gelegd zou 4a5 dagen later bezorgd worden Ben nog aan wachten op de levering Vind dit niet normaal
Goedemorgen Seref, Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat u niet de volledige bestelling heeft ontvangen zoals verwacht. Wij willen graag toelichten dat wij uw bestelling in één keer hebben verzonden, maar dat er helaas één pakket bij DPD is blijven hangen in het depot. Hierdoor is er vertraging ontstaan, wat helaas buiten onze invloed ligt. Wij begrijpen dat dit voor u erg vervelend is en had u uiteraard liever direct volledig willen ontvangen. Daarom nemen wij persoonlijk contact met u op per e-mail om dit zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld. Vriendelijke Groet, Denise Klantenservice Hygienepapier.nl
goede service , snelle levering.
Werkt goed! Miss zijn er ook recycle papieren handdoeken maar die heb ik nog niet gevonden.
bestellen hier al enkele jaren, altijd keurig geleverd tegen een nette prijs. het enigste nadeel is dat je hier altijd verzendkosten betaald, waardoor de prijzen minder scherp zijn uiteindelijk. wij zijn tevreden
Geleverd snel en keurig volgens afspraak.
Waardeloze service!
Goedemiddag Evert, Bedankt voor uw feedback. Jammer om te lezen dat uw ervaring niet naar wens was, dat vinden wij uiteraard vervelend, want we streven altijd naar 100% tevreden klanten. Het door u ontvangen product heeft inderdaad een lichte wijziging in formaat/verpakking. Deze aanpassing is door onze leverancier doorgevoerd en valt binnen de toegestane marges, waardoor het product nog steeds geschikt is voor de desbetreffende dispenser. Wij begrijpen echter dat elke verandering verwarrend kan zijn, en daarom hebben we u hierover per e-mail te woord gestaan en een kortingsbon van 5% aangeboden voor uw volgende bestelling als tegemoetkoming. We hopen dat u ons in de toekomst alsnog de kans geeft om te laten zien dat wij wel degelijk een uitstekende service bieden. Mocht u nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen, neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder. Vriendelijke Groet, Denise Klantenservice Hygienepapier.nl
Original review
Waardeloze service!
Niks op aan te merken gewoon goed.
Prijzen redelijk laag, bezorgkosten (te) hoog waarbij voor die kosten de bezorging maximaal slecht is. Bedrijf kan daar niet veel aan doen behalve zorgen voor meerdere bezorgopties of gewoon een hele andere koerier nemen. Postnl zorgt voor een slechtere algemene online koopervaring die op een bepaalde manier toch terug komt naar het bedrijf.
Goede prijzen, wel laat ontvangen. Bij DPD bleef de status zending blijft staan op ‘wordt klaargemaakt door de verzender’. Daarna bleek het verzonden te zijn met de brievenbus post. Pas 5 dagen na de bestelling bezorgd.
Goedemiddag Bastiaan, Bedankt voor uw review, Bastiaan. Wat jammer om te horen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen dat is natuurlijk niet de bedoeling. Uw sleutels zijn eind vorige week verzonden via brievenbuspost. In sommige gevallen kan de bezorging hiervan iets langer duren dan normaal. Mocht het artikel nog steeds niet zijn aangekomen, dan ontvangen we graag een bericht via [email protected] , zodat we dit direct voor u kunnen uitzoeken en oplossen. We staan klaar om u verder te helpen en hopelijk uw ervaring alsnog positief af te ronden. Vriendelijke Groet, Denise Klantenservice hygienepapier.nl
Original review
Niets ontvangen, status zending blijft staan op ‘wordt klaargemaakt door de verzender’.
Altijd goeie prijs kwaliteit en goed verpakt Op tijd geleverd
Netjes onbeschadigd ontvangen
Goeie kwaliteit!!
uitstekend
Mijn eerste bestelling is heel goed verlopen mede dankzij de vriendelijke en behulpzame dame aan de telefoon.
verzending duurde wat langer maar communicatie eromheen snel en duidelijk
prima geregeld
Prima en snelle levering van een goed product
De bezorger DPD was dit keer iets minder snel, maar het is goed gekomen. Mooi product, wat ik in de bouwmarkt niet kon vinden.
altijd top geleverd
❤️
Goede prijs voor het gekochte product! Snel bezorgd
7 Energiebaan
Oude Tonge 3255 SB
Click here to view our Thuiswinkel Zakelijk certificate.