Bestellen eenvoudig, correcte levering

Makkelijke bestelling, correcte levering

Gewoon hoe het moet

Altijd goed, altijd snel

Meerdere malen hier besteld. Altijd snel geleverd en goede producten! Lage prijs. Ik beveel deze site zeker aan!

Levering wat aan de late kant

Normaal na betaling heb ik de producten met een paar dagen minder. Het werd nu pas een week na betaling uitgeleverd. Verder was het prima!

goedkoopen snel correct afgeleverd

zie boven

Zoals gewoonlijk goede website en goede service

Ik bestel al jaren mijn poetspapier en toiletpapier bij Hygienepapier.nl zonder enige problemen. Gewoon doorgaan! Ben

slecht

14 januari besteld, mail van HP dat levering naar DPD toe is. Op 19/1 van DPD info dat de verwachte levering de volgende dag zal plaatsvinden. donderdag 22 januari nog steeds geen informatie, zelf gebeld naar DPD. Daar antwoord, er zal wel vertraging zijn. (dat wist ik ook al) en dat het binnen 2 of 3 werkdagen zal plaatsvinden. Uiteindelijk op vrijdag 23 /1 geleverd. Ik hoop dat dit eenmalig is geweest.

Goed kwaliteit

Goed service

Altijd op tijd geleverd

Snelle service en keurige prijzen

Nog steeds aan het wachten op mijn bestelling

10 dagen geleden bestelling gedaan en het is nog steeds niet hier!

Niet de bestelde papier ontvangen.

Ik had 3 laags toiletpapier besteld en heb kleine rollen van 1 laags ontvangen. Mijn bedoeling was een voorraad toiletpapier in huis te hebben, echter is dit een kleine voorraadje voor een dure prijs nl. 40 euro. Deze aantal haal ik in de supermarkt voor veel voordeliger en zonder aanbieding. Zal hier niet meer bestellen. En de levering was ook laat, echter werd er na mijn email gelukkig wel snel gereageerd en de bestelling verstuurd. Jammer dat dit niet kon zonder een herinnering.

Netjes op tijd geleverd en prima communicatie betreffende de levering!

Prima en zeer klantvriendelijk!

Slechte verpakking.

Enige TorkT2 wc rollen de kartonnen midden kern fors ingedeukt. Slechte verpakking bij verzending

Goed, mooi materiaal

Voor mijn werk had ik handschoentjes nodig. Ik heb mooie zwarte besteld en deze vrij snel gekregen. Ze zijn goed van kwaliteit.

Spullen werden vlot geleverd en tegen een redelijke prijs.

Spullen werden vlot geleverd en tegen een redelijke prijs.

Ik ben een vaste klant van Hygiëne papier. Altijd tevreden.

Snelle levering, betaalbare producten.

Juiste produkt goede bezorging

Juiste produkt ontvangen en verzending liep goed

Verloopt zoals gepland

Snelle levering en netjes verpakt. Prima.

Uitstekend!

Niets op aan te merken, alles verloopt altijd prima!

Prima artikelen

Snel

Snelle levering Geen sleepwetk met tot d3 voordeur levering

Prima bedrijf

Makkelijke en duidelijke site om te bestellen en prima levering en betaalbare prijzen

Vlot geleverd

eenvoudig om te bestellen en vlotte levering

Goede prijs kwaliteit verhouding, prettige website.

Vlakbodem 1

3247CP Dirksland

Over hygienepapier.nl

Hygienepapier.nl is een online retailer gespecialiseerd in hygiëneproducten voor bedrijven in West-Europa. Opgericht in 2016, heeft het bedrijf zijn assortiment snel uitgebreid van toiletpapier naar producten zoals papieren handdoeken, dispensers, handzeep en schoonmaakmiddelen. Ze staan bekend om het leveren van hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen en het bieden van een gebruiksvriendelijke winkelervaring. Hygienepapier.nl bedient zowel de Nederlandse als Belgische markt en heeft plannen voor verdere uitbreiding naar Duitsland. Het bedrijf legt de nadruk op uitstekende klantenservice en biedt tools zoals de "Dispensercheck" om bedrijven te helpen bij het kiezen van de juiste producten.