Prima selectie en prijsstelling

Snel geleverd zonder poespas. Kwaliteittegen een redelijke prijs.

Krijg niet de juiste rollen poets papier

Krijg 2 verschillende soorten poets papier terwijl ik 1 soort bestel . Wel in 2 leveringen gekregen . Papier was op dus was begonnen aan de eerste levering van het verkeerde papier . Dus kan niet terug denk ik . Niet heel blij mee

Alles perfect geregeld. Goede prijzen.

Goede service. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Wacht al 6 dagen op aflevering

Secht en geen bachkup

Duurde deze keer wel lang voordat het geleverd werd. Echt een week op moeten wachten.

Uitstekend.

Overzichtelijke website, goede prijzen en aanbiedingen en vlotte levering. Gewoon goed, zoals het hoort. Fijn bedrijf.

Hallo, ik heb mijn pakket nog steeds niet ontvangen.

Hallo, ik heb mijn pakket nog steeds niet ontvangen.

Geweldige service en top spul

Service is slecht. Ik mijn pakket nog steeds niet ontvangen. Vanaf 08 Jan 2026

Ongekend slechte service

Twee weken wachten op een bestelling anno 2026. Echt bizar. Drie keer contact gehad met de klantenservice en drie keer exact hetzelfde leugenachtige verhaal: “Het gaat vandaag de deur uit, u kunt het elk moment verwachten.” Uiteraard gebeurt er helemaal niets. Elke keer weer nieuwe smoesjes: drukte, personeelstekort, verhuizing… Wat een onzin. Interne chaos is geen excuus om klanten structureel voor te liegen. Zeg dan gewoon eerlijk dat je je zaakjes niet op orde hebt. Nog nooit zo’n waardeloze communicatie en service meegemaakt. Absoluut geen aanrader!

Lekker kleiën met Hygienepapier

Niets lekkerders dan 's ochtends op het potje papier van hygiënepapier te gebruiken in plaats van je vinger. Zeker als je daarna nog over je nek moet van de avond daarvoor. Hygiënepapier forever.

top

top

Incomplete levering

Ik heb inmiddels meerdere malen een bestelling geplaatst bij hygienepapier.nl, maar heb tot nu toe elke bestelling in delen binnengekregen met soms tot 2 weken verschil. Ligt misschien eerder aan DPD waar ze mee samenwerken, maar hoe dan ook slim hier iets aan te doen.

Na betaling snel geleverd.

Bij vragen aan de klantenservice snel antwoord, goede prijs/kwaliteit verhouding

Super fijn bedrijf !! En snelle bezorging

We bestellen hier regelmatig bekertjes en vouwdoekjes , het is eigenlijk altijd de volgende dag al binnen mits dat de post mee zit Nog nooit iets mis gegaan Echt top bedrijf !

Goede producten voor een nette prijs

Ik bestel regelmatig mijn producten en die zijn van goede kwaliteit en voor een schappelijke prijs. Ze worden ook snel geleverd.

Duidelijk en snelle bezorging.

Zie bovenstaande zin

Doen wat ze aanbieden

Goeie snelle service

zeer vlotte levering en juiste producten

gemakkelijke site om een bestelling te plaatsen en een zeer vlotte levering

Doen wat ze beloven

Zeer tevreden.

Pakket bij buren bezorg zonder toestemming en nu zoek

Waar is mijn pakket. Het adres bestaat niet als woonhuis

goed geregeld

mooi assortiment, precies gekregen wat ik besteld had. prijs technisch zeer gunstig

Nog niet kunnen beoordelen nog onderweg

Ik kan geen beoordeling geven als ik nog niets ontvangen heb.

Vragen om een beoordeling terwijl ik nog wacht op mijn bestelling..

Bestelling voor de kerst geplaatst. Zelf achteraan gemaild want sindsdien niet op de hoogte gehouden van de status. Na antwoord werd verteld dat de bestelling begin vorige week zou worden uitgeleverd. We zijn nu meer dan een week verder en ik heb nog steeds niets. Maar dus wel verzoek om beoordeling. Dan vraag je er wel een beetje om..

Energiebaan 7

3255 SB Oude Tonge

+31(0)6 46 63 45 34

Over hygienepapier.nl

Hygienepapier.nl is een online retailer gespecialiseerd in hygiëneproducten voor bedrijven in West-Europa. Opgericht in 2016, heeft het bedrijf zijn assortiment snel uitgebreid van toiletpapier naar producten zoals papieren handdoeken, dispensers, handzeep en schoonmaakmiddelen. Ze staan bekend om het leveren van hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen en het bieden van een gebruiksvriendelijke winkelervaring. Hygienepapier.nl bedient zowel de Nederlandse als Belgische markt en heeft plannen voor verdere uitbreiding naar Duitsland. Het bedrijf legt de nadruk op uitstekende klantenservice en biedt tools zoals de "Dispensercheck" om bedrijven te helpen bij het kiezen van de juiste producten.