Snelle levering perfecte communicatie en goede kwaliteit en prijsprijs

Nieuwe klant erbij dus

Past perfect

In de keuken hebben we een afvalbak staan die vrij breed is en niet diep tegen de want aan. Dan kan je daar makkelijk langslopen. Het gevolg was wel dat standaard 60 cm zakken er niet inpassen en de 70 cm zakken weer wel. Maar waar vind je die….. ja dus…. En ze zijn ook nog sterk, prima dus.

Goede prijs en kwaliteit. Snelle levering

Goede prijs en kwaliteit. Snelle levering. Volgende keer weer bestellen.

Snelle levering en goede prijzen

Bestellingen via de website zijn snel en makkelijk te maken. Ook handig dat de codes worden gegeven bij de diverse dispensers welke vullingen geschikt zijn. Tot nu toe zeer goede ervaringen met deze aanbieder. Goede prijzen snelle leveringen. Ze zouden wellicht nog iets kunnen doen aan klantencontact/binding maar ik mij ook voorstellen dat dit een effect heeft op de prijzen.

bestelling wordt niet geleverd

1 item staat in backorder waardoor mijn hele bestelling wordt achterhouden. Na een mail wordt de bestelling na 1,5 week geleverd maar het ene item zal pas weken later worden geleverd. Daar moet ik zelf weer achter komen door te mailen.

Fijn dat ik mijn vloerwisser niet iedere keer buiten hoef uit te kloppen. Met vervanging van het doekje hetzelfde resultaat

Goed wc papier en zacht

slechte afhandeling klacht beschadige papierrollen

3 dozen x 5 rollen onderzoekspapier geleverd die allen beschadigd zijn. Omdat ik 1 rol heb geopend en gebruikt wordt een retour van 4 beschadigde rollen niet geaccepteerd. Slechte zaak. Bedankt voor uw reactie. u schrijft in uw reactie dat de rollen nog bruikbaar zijn, echter dat is niet het geval. het papier scheurt continu af, omdat de kartonnen rol ingedeukt is en dus niet rolt. Onbruikbaar dus en dus ook onverkoopbaar aan een volgende klant..

nog niets ontvangen

Helaas nog niets mogen ontvangen op Neckerspoel 22a dus hoop dat het adres juist is doorgekomen

Ik blijf nu daar bestellen!

Heel fijn, en snelle levering

Mijn ervaring , snelle levering netjes op tijd.

Top onderneming

Iedere bestelling wordt netjes geleverd. Altijd compleet.

2 laags Poetsrollen hoogwit

stevige papier, snelle in levering en netjes waterdicht ingepakt. Blij mee.

Beste prijs online

Top producten

Goede service en producten

Goed alleen transport partij slechte communicatie als de planning veranderd.

WTF

Mijn bestelling kwam laat maar net op tijd, Vrijdagavond. eigenlijk toiletpapier. Net gehaald zonder bij te hoven kopen anders heeft bulk bestellen geen zin. Maak de doos open; geen enkele toiletrol, bleek en andere bestelde items. Wel heel veel Tork handdoekjes voor in een automaat die niet heb.Geen reactie van Hygienepapier gekregen tot nu toe Wel de vraag voor een review. Bij deze DE OPLOSSING VAN BEDRIJF IS DAT IK DE ZWARE DOOS NAAR EEN DPD PUNT MAG BRENGEN EN ALS HET BINNEN IS KRIJG IK HET TOILETPAPIER Wederom niet telefonisch bereikbaar terwijl ik weer binnen de tijden bel die op website staan aangegeven. Ik ben zoals ik al zei absoluut zwaar ontevreden. Papier om je kont af te vegen is een basis behoefte. Geen kledingstuk waarop ik nog langer kan wachten. Niets wat hier gebeurd is mijn fout maar ik moet naar een DPD punt met een te grote en te zware doos. Ik heb nog langer geen plee papier. Als dit jullie oplossing blijft, annuleer ik mijn bestelling. Die Tork doeken zal ik netjes bij de deur zetten. Ik ga ze niet gebruiken. Groet, A. Tulp

Helemaal OK

Gewoon doen.

Ik ben niet van de verplichte velden

Ik ben niet van de verplichte velden

Eenvoudig bestelproces

Voor aankoop van biologisch afbreekbare afvalzakken uitgekomen bij website Hygienepapier. Overzichtelijk site met veel keus in afvalzakken en schoonmaakmiddelen. Bestelproces is logisch en overzichtelijk. Wordt goed op de hoogte gehouden middels mail over de verzending en levering. Voldoende betaalopties.

Snelle verwerken van bestelling goedkoop en snelle levering super

helemaal top

geleverde materialen zijn snel en goed geleverd bestel al jateren toiletpapier en schoonmaak middelen deze zijn allemaal perfect

prima zoals altijd

goede kwaliteit voor een nette prijs en snel geleverd

jammer

Jammer dat er producten worden veranderd. En artikel nummer en afbeelding het zelfde blijven. Zorg voor extra gedoe en kosten. Als we vooraf geweten hadden dat de bekers niet het zelfde waren hadden we ze meteen ergens anders besteld. En met retour sturen zijn ze ook niet echt behulpzaam geweest.

Eenvoudig bestellen,snel en voordelig

Gewoon goed.

Gekregen wat ik wilde.

Snel en volgens afspraak geleverd.

Vlakbodem 1

3247CP Dirksland

Over hygienepapier.nl

Hygienepapier.nl is een online retailer gespecialiseerd in hygiëneproducten voor bedrijven in West-Europa. Opgericht in 2016, heeft het bedrijf zijn assortiment snel uitgebreid van toiletpapier naar producten zoals papieren handdoeken, dispensers, handzeep en schoonmaakmiddelen. Ze staan bekend om het leveren van hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen en het bieden van een gebruiksvriendelijke winkelervaring. Hygienepapier.nl bedient zowel de Nederlandse als Belgische markt en heeft plannen voor verdere uitbreiding naar Duitsland. Het bedrijf legt de nadruk op uitstekende klantenservice en biedt tools zoals de "Dispensercheck" om bedrijven te helpen bij het kiezen van de juiste producten.