Met hygiëne papier perfect

De bezorgdienst slecht, bij buren bezorgt in een agrarische bedrijf

bestelling zoek?

We hebben de bestelling nog steeds niet binnen gekregen

Doe(l)gericht!

Doe en doelgericht

goeie kwaliteit prijs verhouding

snelle levering, duidelijke site. eenvoudig ( na ) te bestellen.

Heel makkelijk bestellen en vlote levering

Keurig verzorgd en snel geleverd!

Goede service en snel in huis

Goede service en snel in huis

Fijne bedrijf met uitgebreide assortiment

Makkelijk bestellen en snelle levering

Délai très satisfaisant

Site très clair et simple à utiliser. Articles moins chers alors que les références sont identiques sur d'autres plateformes. Délai de livraison très satisfaisant.

Niet transparant over levertijd

Niet transparant over levertijd

Waardeloos

Niet het juiste toiletpapier gekregen, maar een geopende verpakking mag je niet terug sturen. Waardeloos retour beleid.

Accuraat, informerend, tijdig en verzorgde levering

Voldaan en geholpen

Blij met bestelling

Netjes verpakt Levering enkele dagen

goede service goede prijs en snel geleverd

Great

Very fast shipping. Good quality

Zeer tevrede..

Top kwaliteit..zeer tevrede. En snelle levering

snelle service

ter plaatse mijn bestelling mogen ruilen, TOP !

maken niet waar wat ze beloven

Meerdere keren besteld, maar levertermijnen zijn erg lang. Producten vaak niet aanwezig, ondanks dat het wel op de site staat. Dozen komen ook beschadigd aan. Leveren ook verkeerde producten, maar houden vol dat het wel het bestelde product is. Ondanks afwijkende bestelnummer en bewijs per foto. Klantenservice reageert erg laat, en halsstarrig om het gelijk te halen. Je moet tijdig bestellen en niet er van uit gaan dat je het binnen 3 werkdagen in huis hebt. Duurt enkele weken. Verder een redelijk alternatief voor prijs/kwaliteit vergelijk

Top kwaliteit en snelle levering!

Ik bestel hier inmiddels voor de derde keer en ben erg tevreden. De service is uitstekend en de levering is altijd supersnel. Meestal heb ik mijn bestelling al binnen één à twee dagen in huis. Betrouwbaar bedrijf met goede producten. Zeker een aanrader!

Hygiënepapier .... TOP bedrijf !!

Op 2 juni een bestelling geplaatst . Door DPD al op 4 juni geleverd !! Hygiënepapier scoort ⭐⭐⭐⭐⭐ qua uitstekende service , overzichtelijke website , ruim assortiment én top aanbiedingen !!

Goed wc papier, leuke prijs en snel geleverd

Goed wc papier, leuke prijs en snelle levering

nooit meer

een zijkant beschadigt zeker 10 rollen beschadigt nooit meer

Snelle reactie

Gebeld en meteen kwam de bestelling binnen!

Vlakbodem 1

3247CP Dirksland

Over hygienepapier.nl

Hygienepapier.nl is een online retailer gespecialiseerd in hygiëneproducten voor bedrijven in West-Europa. Opgericht in 2016, heeft het bedrijf zijn assortiment snel uitgebreid van toiletpapier naar producten zoals papieren handdoeken, dispensers, handzeep en schoonmaakmiddelen. Ze staan bekend om het leveren van hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen en het bieden van een gebruiksvriendelijke winkelervaring. Hygienepapier.nl bedient zowel de Nederlandse als Belgische markt en heeft plannen voor verdere uitbreiding naar Duitsland. Het bedrijf legt de nadruk op uitstekende klantenservice en biedt tools zoals de "Dispensercheck" om bedrijven te helpen bij het kiezen van de juiste producten.