Laden reviews...
838 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De feedback laat vooral positieve ervaringen zien met snelle leveringen en betrouwbare service. Klanten waarderen duidelijke informatie en het gemak van online bestellen. Prijs en waarde komen meerdere keren terug als sterk punt. De algehele ervaring is positief met weinig problemen bij levering.
De bestelling lukte niet erg op internet daarom contacht opgenomen en werd deskundig door het programma geleid.
4 September 2026
Ria
Den Burg
Goede service snelle levering
4 September 2026
Kate
Rotterdam
Accuraat en netjes in de omgang. N dikke duim.
3 September 2026
Jan
Blijham
alles klopt
Richard
Oirschot
Uitstekende dienstverlening; goed en snel.
Rob
's-Gravenhage
De prijs is scherp maar het vervolg is dan ook matig, levering duurt enorm lang zonder duidelijke communicatie vooraf. Als je snel je producten nodig hebt moet je ruim op tijd bestellen.
Jean-Paul
Noordwijk
Goedemorgen Jean-Paul,
Bedankt voor uw review.
Vervelend om te horen dat u de communicatie rondom uw bestelling als matig heeft ervaren. We begrijpen goed dat het frustrerend is wanneer u langere tijd op een bestelling moet wachten en tussentijds graag duidelijkheid wilt over de levering.
De door u bestelde artikelen hebben een standaard levertijd van 5 tot 7 werkdagen. Deze langere levertijd staat bij de betreffende artikelen op onze website vermeld. Desondanks begrijpen we dat een langere wachttijd vervelend kan zijn, zeker wanneer u de producten op korte termijn nodig heeft.
Uw feedback over de communicatie nemen we zeker mee. Ook bij artikelen met een langere levertijd willen we onze klanten zo goed mogelijk op de hoogte houden van de status van hun bestelling.
Onze excuses voor het ongemak en bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.
snelle juiste levering
1 September 2026
Gasthuiskapel
Zaltbommel
Gelukkig een bedrijf waar de telefoon wordt opgenomen. Dat klinkt simpel en stom, maar er zijn legio bedrijven, die telefonisch contact proberen te vermijden door hun telefoonnummer te verstoppen of zelfs nergens te vermelden.
29 August 2026
Stef
Hoorn
De producten zijn op zich prima. De gekozen bezorgdienst niet. Deze zette de bestelling met aanzienlijke waarde in portiek voor dicht kantoor, waar het de hele middag, avond en nacht heeft gestaan. Kreeg 5% korting op volgende bestelling voor het ongemak. Prima, maar liever een bezorgdienst die normaal aflevert.
Beveelt niet aan
D
Delft
Goedemorgen,
Bedankt voor uw review.
We begrijpen uw frustratie volledig. Het is uiteraard niet de bedoeling dat een pakket met een aanzienlijke waarde onbeheerd voor een gesloten kantoor wordt achtergelaten. Onze excuses voor de manier waarop deze levering is verlopen.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de producten. Mocht u in de toekomst opnieuw bij ons bestellen, dan kunnen we de bestelling eventueel ook via DHL laten verzenden. U kunt hiervoor altijd even contact met ons opnemen, dan kijken we graag met u mee naar de mogelijkheden.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt dat u dit bij ons heeft aangegeven.
Klantenservice Hygienepapier.nl
alleen zou het fijn zijn als weet hoeveel flessen er in een doos zitten ofwel dat je ook gewoon per doos kan bestellen dan hoef je niet twee lossen flessen te versturen
Benny
Uden
Snelle verzending en prima product!
Leonard
Hilversum
Snelle levering, goed product tegen een scherpe prijs en vakkundige vriendelijke medewerkers.
Jos
DOETINCHEM
Goede uitleg bij vragen en snelle levering. Tevreden!
27 August 2026
Rianne
Oud-Beijerland
Keurig en snel geleverd
27 August 2026
Marinus
Rijnsburg
Ze hadden de bestelling gedeeltelijk in het postvak geplaatst maar ook een aantal dozen ernaast maar als het regent dan worden de dozen met papier nat dus liever op kantoor afgeven
26 August 2026
anja
nisse
Prima producten, snel en goed geleverd en tegen een redelijke prijs
26 August 2026
Tom
Diepenheim
Producten voldoen super waarvoor ze bedoelt zijn.
Erik
EMMEN
Snel en goed geregeld en geholpen
Ton
Nieuwendijk
Vind het alleen vervelend dat je regelmatig niet alles in 1 keer krijgt en dat het soms wat lang duurt voor levering Transporteur stuurt s morgens een mail om 7:30 uur dat ze vanaf 8:00 uur komen leveren apart kan dan weinig meer regelen op afleveradres.
Jan
Oostvoorne
Snel geleverd tegen een goede prijs
Janine
Enter
snel geleverd dank U.
24 August 2026
Kelly
Rotterdam
De juiste artikelen snel in huis.
24 August 2026
AJ
LICHTENVOORDE
I am a regular buyer of certain products using your services. I ordered a flushable hand towel through your website, which seemed to be available and my ordered wnt through. I waited for 3 weeks for just to have an update on delivery, and approached your help desk for an update. I received an answer saying that my order was on back order as these products are not available. Why would your system allow the order without any warning at first place. Secondly why wouldn't you immediatly inform the client that it is on back order, but I need to chase where my delivery is. Eventually I needed to cancel this order and uy it somewhere else
Beveelt niet aan
Atilla
Amsterdam
Dear Atilla,
Thank you for your feedback. We sincerely apologize for the inconvenience and understand your frustration.
Unfortunately, the item you ordered was unexpectedly unavailable from our supplier. Due to the holiday period, we were also delayed in contacting customers whose orders were placed on backorder. We are sorry that you had to contact us yourself to receive an update.
Our apologies for the inconvenience and for not informing you sooner. We appreciate your feedback and will use it to improve our communication regarding backorders.
Kind regards,
Customer Service Hygienepapier.nl
Volgens de site was mijn bestelling op voorraad, niet dus! Bijna 10 werkdagen nadat ik het had besteld werd het geleverd. Dit was ik niet gewend, wanneer er iets niet is zeg het dan gewoon, ben eerlijk tegenover de klant.
Ben
Bakker
Goedemorgen Ben,
Bedankt voor uw review. Onze excuses voor de lange levertijd en het ongemak.
Helaas bleek het artikel niet leverbaar vanuit onze leverancier. Normaal gesproken ontvangen wij hierover tijdig bericht, maar in dit geval is dit helaas niet goed bij ons opgevallen. Hierdoor hebben wij dit ook niet tijdig naar u kunnen communiceren.
We begrijpen dat dit vervelend is, zeker wanneer op onze website wordt aangegeven dat een artikel op voorraad is. Onze excuses voor de gebrekkige communicatie en het ongemak dat hierdoor is ontstaan.
Goede service snelle levering
wm
Herwijnen
Hygienepapier.nl is een online retailer gespecialiseerd in hygiëneproducten voor bedrijven in West-Europa. Opgericht in 2016, heeft het bedrijf zijn assortiment snel uitgebreid van toiletpapier naar producten zoals papieren handdoeken, dispensers, handzeep en schoonmaakmiddelen. Ze staan bekend om het leveren van hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen en het bieden van een gebruiksvriendelijke winkelervaring. Hygienepapier.nl bedient zowel de Nederlandse als Belgische markt en heeft plannen voor verdere uitbreiding naar Duitsland. Het bedrijf legt de nadruk op uitstekende klantenservice en biedt tools zoals de "Dispensercheck" om bedrijven te helpen bij het kiezen van de juiste producten.
Vlakbodem 1
3247CP Dirksland