Klant wordt op de hoogte gehouden via mail wanneer bestelling komt en komt afspraken na.

zeer snelle levering, erg blij mee.

Snel en accuraat

balen dat je op factuur mag betalen vanaf 175 aan goederen ex btw en vervolgens nog vooruitbetalen

heb snel willen bestellen maar door burocratie veel elende en dus lang om mijn bestelling moeten wachten

Goede kwaliteit en snelle levering.

Altijd goede kwaliteit, levering is snel en website overzichtelijk

Zeer Goed

Zeer Goed

Goede kwaliteit handschoenen en service

Zijn stevig en scheuren niet. De handschoenen . Snel verstuurd en niet duur

Prina

Duidelijke website, goeie prijzen en snelle levering met dpd, dhl of postnl

Duidelijke website, goeie prijzen en snelle levering met dpd, dhl of postnl

Super fijn bedrijf

Klantvriendelijk en de bestelde artikelen worden snel bezorgd.

Redelijk snel en goed geleverd.

Redelijk snel geleverd. Alles netjes verpakt. Degelijk product

gemakkelijk,snel,correct!

idem

Zeer slecht service

De producten worden goed verpakt en snel geleverd, maar als je vragen hebt over de product dan weten ze niets meer en ze vragen vaak om een foto te sturen. Ik was niet te vrede over de kwaliteit van het geleverde product dan heb je pech wat retour sturen gaat niet bij dit bedrijf. Ik heb ook een orde geannuleerd voor dat het geleverd wordt, heel snel credit nota ontvangen maar helaas nog na een week geen geld retour ontvangen.

Helemaal prima!

Website, bestelling en bezorging uitstekend. Als ik dan toch nog een puntje mag aandragen: bedrijfsnaam dekt de produktlading niet meer volledig.

goed product

geweldig

Goede service en goede levering

Snelle service en eerlijke prijzen

Tevreden

Alles onder 1 dak en makkelijk te bestellen. Snelle reactie bij vragen.

Snel geleverd en prima papier

Beschikbaar, betaalbaar en snel geleverd

Ik koop wc papier in grotere hoeveelheden zodat ik nooit tekort heb en geen gesleep tijden de wekelijkse boodschappen. Hygiëne papier heeft voor mij de oplossing met de goedkoopste producten (let op prijs per rol) en snelle levering.

grootverpakking toiletpapier

snel in huis voor een goede prijs

Helemaal naar wens!

Snel geleverd en precies naar wens!

Vlotte bestelling en levering en goede kwaliteit

De producten zijn van een goede kwaliteit en een prettige bestelling.

Energiebaan 7

3255 SB Oude Tonge

+31(0)6 46 63 45 34

Over hygienepapier.nl

Hygienepapier.nl is een online retailer gespecialiseerd in hygiëneproducten voor bedrijven in West-Europa. Opgericht in 2016, heeft het bedrijf zijn assortiment snel uitgebreid van toiletpapier naar producten zoals papieren handdoeken, dispensers, handzeep en schoonmaakmiddelen. Ze staan bekend om het leveren van hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen en het bieden van een gebruiksvriendelijke winkelervaring. Hygienepapier.nl bedient zowel de Nederlandse als Belgische markt en heeft plannen voor verdere uitbreiding naar Duitsland. Het bedrijf legt de nadruk op uitstekende klantenservice en biedt tools zoals de "Dispensercheck" om bedrijven te helpen bij het kiezen van de juiste producten.