Kwaliteit voor een habbekrats!

Het duurde even voor we de zending ontvingen, maar het was de moeite waard. Zulk prima toiletpapier voor een prijs die je nergens anders vindt.

Mooi aanbod voor een geweldige prijs

Goedkoop en lekker snel geleverd Top bedrijf!!

levering

pakket dienst is waardeloos pas nadat ik formulier via jullie heb ingevuld werd mijn onderdelen geleverd terwijl eerder gezegd was dat dit al geleverd was

goed en snel

vriendelijke site, goede spullen, snel bezorgd

het pakketje is niet bezorgd.

Terwijl er wel degelijk iemand thuis was. U hebt mijn e-mail aan de vervoerder als kopie ontvangen. Andere -beter aansluitende vervoerder- lijkt me gewenst.

snelle service, voordelige prijzen

twee keer al bestelling gedaan. twee keer heel tevreden

Snelle levering, wel lekte de verpakking helaas.

Te trage levering

Voorraad product toch pas na twee weken geleverd gekregen. Op vragen per mail werd ontwijkend gereageerd.

Snel en goed

Snel en goed

snel, correct.

Gewoon goed

X

Goed verlopen, storingings vrij.

Voor mij bekent product, dus was bestellen eenvoudig, en prijsgunstig.

Snel bezorgd

Perfect geregeld

Perfect geregeld!

Super bedrijf

Goedkoop, maar wel kwaliteit. Snelle verzending

3 spray flacons in een plasticzakje verzonden. Moet in een doos.

Wel snelle levering

Makkelijk bestellen, helemaal als je al eens eerder hebt besteld. Snelle levering.

Beschadigd

Ik weet niet wie extra heeft verpakt maar de dop was stuk. Deel cerloren

Alle contacten verlopen naar wens

De bestellingen worden altijd correct afgeleverd.

Prijs ,kwaliteit en bezorging goed.

Top winkel

Goede prijzen en snelle verzending

Snel, voordelig en goed

Snelle levering, goed product voor een redelijke prijs.

Energiebaan 7

3255 SB Oude Tonge

+31(0)6 46 63 45 34

Over hygienepapier.nl

Hygienepapier.nl is een online retailer gespecialiseerd in hygiëneproducten voor bedrijven in West-Europa. Opgericht in 2016, heeft het bedrijf zijn assortiment snel uitgebreid van toiletpapier naar producten zoals papieren handdoeken, dispensers, handzeep en schoonmaakmiddelen. Ze staan bekend om het leveren van hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen en het bieden van een gebruiksvriendelijke winkelervaring. Hygienepapier.nl bedient zowel de Nederlandse als Belgische markt en heeft plannen voor verdere uitbreiding naar Duitsland. Het bedrijf legt de nadruk op uitstekende klantenservice en biedt tools zoals de "Dispensercheck" om bedrijven te helpen bij het kiezen van de juiste producten.