Goede service en levering

Goede ervaring

Snel geleverd . Veel keus .

geweldig

snelle service

Assortiment is groot

Groot assortiment voor een goede prijs. Enige nadeel is dat verzending niet al te snel is.

nette prijzen snel verstuurd

nette prijzen snel verstuurd netjes verpakt

te vreden

goede service en snel bedankt

Goede services!

Goede en snelle services!

Snel en goedkoop

snel en makkelijk

bestellen gaat snel en correcte afhandeling

super!

super service! super prijzen!

Prijs kwaliteit verhouding is goed

Beoordelen voor ontvangst?

Twee bestellingen. Ik had het aantal van iets aangepast (van 1 naar 3 ), maar niet bevestigd. Toen even later circa 5 minuten) een extra bestelling met de extra 2. Bij deze bestelling nog vermeld, dat die bij een ander hoorde. Maar ja AI ........... Die extra is al binnen en zal wel goed zijn. De nog te ontvangen bestelling ligt nog in depot van de vervoerder. Een eerdere vraag over de aard en kwaliteit van een aan te schaffen product was in orde. (Goed beantwoord.) Ik ben er nog niet helemaal uit of een bezoekje aan de Makro wellicht net zo handig zou zijn. Qua sterren kom je dan niet zo ver

Goed maar kan beter

Wij hebben een bestelling gedaan. Er staat op de website dat het binnen 1 tot 3 werkdagen wordt verstuurd, maar onze bestelling kwam pas na 10 werkdagen. Er is telefonisch contact geweest. Toen werd er aangegeven dat niet alles voorradig was. Dan zou het fijn zijn als ik op de hoogte gehouden wordt. Het kan gebeuren dat niet alles op voorraad is, maar laat het even weten. Communicatie hierin is heel erg belangrijk. Verbeterpuntje. Verder goede verzending, goed verpakt. Kwaliteit ziet er goed uit.

Lekkere thee!

Blij mee

best goed

Ik heb jullie niet zo vaak nodig. Jullie hebben goede aanbiedingen, maar niet alles is voor ons bestemd.

Snel en voordelig

Snelle levering en goede prijs. Hier ga ik meer artikelen vandaan halen.

Dag na plaatsing bestelling product geleverd.

Snel en goed betaalbaar.

Duidelijke site Betaalbaar Snelle levering

deze x snelle levering

Afhandeling en levering is goed. Prijs is te hoog.

Zie bovenstaand.

lekker makkelijk

lekker makkelijk om te bestellen, goedkoop, snel in huis

Makkelijke site, goede service, snelle levering.

Bestelling geplaatst en 2 dagen later op bestemming gebracht. Top!

Sinds een jaar doe ik bestellingen bij deze organisatie en bevalt zeer goed.

Uitstekende producten voor een nette prijs!

Wij bestellen al jaren toiletpapier, handdoekjes en poetsrollen bij Hygiënepapier. Zeer tevreden! Het zou wel fijn zijn als je kan kiezen, dat de bestelling afgeleverd wordt bij een afhaalpunt van DPD.

Energiebaan 7

3255 SB Oude Tonge

+31(0)6 46 63 45 34

Over hygienepapier.nl

Hygienepapier.nl is een online retailer gespecialiseerd in hygiëneproducten voor bedrijven in West-Europa. Opgericht in 2016, heeft het bedrijf zijn assortiment snel uitgebreid van toiletpapier naar producten zoals papieren handdoeken, dispensers, handzeep en schoonmaakmiddelen. Ze staan bekend om het leveren van hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen en het bieden van een gebruiksvriendelijke winkelervaring. Hygienepapier.nl bedient zowel de Nederlandse als Belgische markt en heeft plannen voor verdere uitbreiding naar Duitsland. Het bedrijf legt de nadruk op uitstekende klantenservice en biedt tools zoals de "Dispensercheck" om bedrijven te helpen bij het kiezen van de juiste producten.