Zeer fijne en gebruiksvriendelijke webshop. Goede prijzen kwaliteit
Al vaker wat besteld leveren snel ,antwoorden snel op je vraag per mail en goede prijzen
Snelle levering.
Ik heb mijn pakket nooit ontvangen. Geen tracking of bevestiging gehad. Klantenservice is wel vriendelijk en behulpzaam, na veel over en weer contact te hebben gehad heb ik netjes mijn geld terug ontvangen. 4 sterren voor de klantenservice.
Goedemiddag, Bedankt voor je review en voor het plaatsen van je bestelling bij ons. Wat jammer om te horen dat de bezorging niet naar wens was. We begrijpen heel goed dat dit je ervaring negatief heeft beïnvloed. De bezorging wordt in dit geval uitgevoerd door een externe bezorgdienst waar wij mee samenwerken. Helaas hebben we daar niet altijd directe controle over, maar we nemen dit soort feedback wel heel serieus en we geven het direct aan hen door om herhaling te voorkomen. Met vriendelijke groet, Daphne van de klantenservice
Originele beoordeling
Ik heb mijn pakket nooit ontvangen. Geen tracking of bevestiging gehad. Nu beweren ze dat het is geleverd. Belachelijk. Klantenservice is overigens wel vriendelijk en behulpzaam. Nu nog wachten tot ik mijn geld terug heb.
De aan gegeven richtlijn om de bestelling te volgen was ronduit zeer slecht, Totaal geen info over de bezorging. De gehele dag zitten te kijken maar geen enkele info over de tijd van bezorging
Op zaterdag 30 augustus 2025 heb ik een bestelling geplaatst bij deze webshop. Volgens de informatie op de website zou de bestelling binnen 3 dagen worden verzonden. Op woensdag 3 september werd de bestelling inderdaad verstuurd via DPD en bestond uit 4 pakketten. Op donderdag 4 september werden er echter slechts 2 pakketten geleverd — beide dozen waren beschadigd, waarvan één zelfs open. DPD had deze achter mijn deur gezet zonder enige melding. Ik heb direct contact opgenomen met de klantenservice. Hun reactie was dat de overige 2 pakketten nog onderweg waren en zich op het uitleverdepot bevonden. Ze vroegen of er schade was aan de artikelen zelf of alleen aan de dozen, en boden hun excuses aan voor het ongemak. Op vrijdag werd één van de ontbrekende pakketten geleverd. Het laatste pakket was volgens DPD “te laat aangekomen op het depot en had de bezorger gemist” — wat vreemd is, aangezien alles in één keer verstuurd is. Bij opnieuw contact met de klantenservice kreeg ik als antwoord dat ik de voortgang zelf via track & trace kon volgen, en dat ik pas iets moest melden als er daadwerkelijk iets ontbrak. Conclusie: De communicatie was minimaal en weinig behulpzaam. De beschadigde levering en het gebrek aan proactieve service maken dit tot een teleurstellende ervaring. Ik hoop dat de webshop haar processen en klantgerichtheid verbetert. Update: Vandaag 8-9-2025 is het laatste pakket binnengekomen. Opnieuw doos opengescheurd. Zending nu wel compleet ontvangen. Zolang ze DPD blijven gebruiken zal ik er niet opnieuw bestellen!
Beste Klant, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Jammer om te horen dat de bezorging van uw bestelling niet is verlopen zoals u van ons gewend bent. Wij hebben inmiddels een melding gedaan bij DPD over de manier van bezorgen, zodat dit in de toekomst beter verloopt. Helaas komt het soms voor dat bestellingen door DPD in meerdere leveringen worden bezorgd. Dit is uiteraard niet de service die wij onze klanten graag bieden. Onze excuses voor het ongemak. Mocht er toch nog schade zijn ontstaan aan de artikelen, neemt u dan gerust contact met ons op via [email protected]. Wij denken graag met u mee en zoeken samen naar een passende oplossing. Nogmaals mijn excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Denise van de klantenservice
Goed en snel.
Zie boven
Snelle levering goede prijs duidelijke site
bestellen en paar dagen later ontvangen met email wanneer
Alleen helaas aangegeven dat we dinsdag en woensdag gesloten zijn en word toch geleverd. Gelukkig lieve buren is waren 2 grote dozen
Tot op heden de bestelling nog niet ontvangen. Inmiddels ruim 2 weken geleden dat de bestelling geplaatst is.
Goedemorgen, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Jammer om te horen dat u niet helemaal tevreden bent. We doen ons best om onze dienstverlening steeds verder te verbeteren. Helaas zie ik dat de bestelling retour is gekomen naar ons, vanuit DPD kregen wij te horen dat de bestelling niet afgeleverd kon worden. We zullen de bestelling opnieuw versturen, ik neem telefonisch contact met uw op. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Hygienepapier.nl. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Denise van de klantenservice
Bestellen gaat soepel, levering is erg snel.
Na 3x 24 uur maar eens gebeld waar de bestelling bleef en die was net in behandeling ?. De dag erna kreeg ik een deel binnen in beschadigde verpakking, dat was na 4 dagen. Op werkdag 5 kwam deel 2 eindelijk binnen. Dat men tussen 1-3 dagen leverd is niet waar. Het was de eerste en laatste bestelling. Geen zin om om weer 3 dagen thuis te zitten wachten. Dan ook nog eens naderhand vragen of ik mijn beoordeling aan wil passen omdat die kennelijk negatief is. Nou neen, dat ga ik echt niet doen.
Goedemorgen, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Jammer om te horen dat u niet helemaal tevreden bent over uw bestelling. We doen ons best om onze dienstverlening steeds verder te verbeteren. Ik heb uw bestelling erbij gepakt. Deze is verzonden binnen de beloofde levertijd: op onze website staat aangegeven dat wij binnen 1 tot 3 werkdagen verzenden. Door de huidige drukte kan de levering helaas soms iets langer duren dan gebruikelijk. Wat betreft de beschadigde verpakking: mocht een artikel zelf beschadigd zijn, dan kunt u ons hierover mailen via [email protected]. We zoeken dan direct een passende oplossing voor u. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Hygienepapier.nl. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Denise van de klantenservice
Originele beoordeling
Na 3x 24 uur maar eens gebeld waar de bestelling bleef en die was net in behandeling. De dag erna kreeg ik een deel binnen in beschadigde verpakking, dat was na 4 dagen. Op werkdag 5 kwam deel 2 eindelijk binnen. Dat men tussen 1-3 dagen leverd is niet waar. Het was de eerste en laatste bestelling. Geen zin om om weer 3 dagen thuis te zitten wachten.
Gewoon doen wat je belooft
Prima.
Word goed geholpen
makkelijk te bestellen en snelle levering
Scherpe prijzen maar levering mag iets sneller, zeker bij vooruitbetaling
Meermaals besteld en een goede klantenservice
groot assortiment tegen gunstige prijzen
Via de mail Hygiënepapier op de hoogte gesteld dat de levering niet compleet was. Ik ben benieuwd of het correct opgelost wordt.
Beste, Bedankt voor uw review. We vinden het erg vervelend dat de levering niet compleet was en hebben daarom direct een nieuwe zending voor u in orde gemaakt. We doen altijd ons best om eventuele fouten zo snel en netjes mogelijk op te lossen. We vinden het jammer dat er desondanks een negatieve review is geplaatst, terwijl we er alles aan doen om het probleem naar tevredenheid af te handelen. We hopen alsnog dat u tevreden bent met de oplossing en staan altijd klaar om u verder te helpen. Met vriendelijke groet, Daphne van de klantenservice.
Bestelling verliep goed. Alles netjes en hygiënisch verpakt. Stevige verpakking. Bedankt voor de fijne service.
Snel de juiste informatie
Energiebaan 7
3255 SB Oude Tonge
Bekijk hier ons Thuiswinkel Zakelijk certificaat.
Hygienepapier.nl is een online retailer gespecialiseerd in hygiëneproducten voor bedrijven in West-Europa. Opgericht in 2016, heeft het bedrijf zijn assortiment snel uitgebreid van toiletpapier naar producten zoals papieren handdoeken, dispensers, handzeep en schoonmaakmiddelen. Ze staan bekend om het leveren van hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen en het bieden van een gebruiksvriendelijke winkelervaring. Hygienepapier.nl bedient zowel de Nederlandse als Belgische markt en heeft plannen voor verdere uitbreiding naar Duitsland. Het bedrijf legt de nadruk op uitstekende klantenservice en biedt tools zoals de "Dispensercheck" om bedrijven te helpen bij het kiezen van de juiste producten.