goede afhandeling bestelling en prima nazorg

Superservice én sne!!

De leveringstermijn is top!!

Lekker vlot, schotse stijl, vertrouwd en ok

Voor ons krantendepot utiliseren we gerne deze pronte koffiebeker, met dank he

Zoals gewoonlijk ook nu mijn bestelling top verzorgd!!

Bestelling nooit ontvangen en geen reactie op mail gehad

Bestellen niet ontvangen. Mail hierover gestuurd. Tot heden geen reactie gekregen.

Gewoon goed verzorgd

Verplicht in te vullen vind ik nou weer iets wat ik jammer vind. Maak er dan "gewenst"van i.p.v. Verplicht.

Uitermate tevreden

Makkelijke webwinkel en goede service. Snel besteld en snel ontvangen. Wat wil een mens nog meer!

Goede prijs / kwaliteit en snel geleverd

Nvt

Wacht meer dan 2 weken op besteling

Veronderdemaat die ik gewend ben van jullie. En nog geen pardon kan er van af. Jammer ben betere service van jullie gewend

vlotte levering, producten voldoen aan de verwachting

Super!!

Makkelijke site. Bestelling plaatsen gaat altijd soepel. Bestellingen worden altijd snel geleverd.

Voordelige webwinkel

Voordeel, niet duur, leuke aanbiedingen, snelle levering

Goed, jammer dat de postbode het buiten neer zet

Spullen zijn helemaal goed, jammer dat de postbode het voor de deur neerzet. Gelukkig door niemand meegenomen en het regende niet.

Prima service, duidelijke website en goede prijs/waarde verhouding

Geen aanvullingen

top service

snelle service, goede spullen, goede prijs

klantvriendelijk en snel

telefonisch contact ook super en snel en behulpzaam

Zeer snelle levering, alles op voorraad.

Goed product, nette prijs

Goed product, nette prijs. Levering duurde wel wat lang (1 week)

Zeer snelle levering

Na bestelling werden de rollen schoonmaakpapier zeer snel geleverd. Daarnaast waren de rollen inderdaad ongeveer 60% goedkoper dan bij onze standaard leverancier.

Kwaliteit voor een nice price.

Snelle levering en zeer klantvriendelijk

artikelen besteld en heel snel geleverd

Gewoon goed

Goed telefonisch op weg geholpen waardoor ik de juiste producten kon aanschaffen. Goede prijs en snelle levering.

Topkwaliteit!

Snel, goede service en goede prijzen. Wij zijn erg tevreden met Hygienepapier!

Energiebaan 7

3255 SB Oude Tonge

+31(0)6 46 63 45 34

Over hygienepapier.nl

Hygienepapier.nl is een online retailer gespecialiseerd in hygiëneproducten voor bedrijven in West-Europa. Opgericht in 2016, heeft het bedrijf zijn assortiment snel uitgebreid van toiletpapier naar producten zoals papieren handdoeken, dispensers, handzeep en schoonmaakmiddelen. Ze staan bekend om het leveren van hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen en het bieden van een gebruiksvriendelijke winkelervaring. Hygienepapier.nl bedient zowel de Nederlandse als Belgische markt en heeft plannen voor verdere uitbreiding naar Duitsland. Het bedrijf legt de nadruk op uitstekende klantenservice en biedt tools zoals de "Dispensercheck" om bedrijven te helpen bij het kiezen van de juiste producten.