goedkoop en prima kwaliteit

Goedkoop, snelle levering en prima kwaliteit

Snel geleverd en voldoet aan de verwachting

Prima service snelle levering

Makkelijk en snel geleverd

Altijd goed

Positief

Ik zocht naar papieren handdoekjes van een bepaald formaat om te passen in onze ouderwetse dispenser. Jullie medewerkster heeft me geweldig, vriendelijk en geduldig geholpen.

Zeer vriendelijk geholpen

kan beter

de badstof poetsdoeken die ik besteld heb om auto's te poetsen, zijn daar veel te hard voor, daar door ontstaan er lichte krasjes in het lak. dus niet geschikt voor het doel waar voor ze zijn gekocht. jammer !!

Zeer snelle goede service

Easy and fast

Our experience with Hygiene Papier was an easy, fast and very good price. We may use it further

Zending en produkt, goed verzorgd.

Overzichtelijk site, eenvoudig en makkelijk bestellen en snel geleverd. Door de Track&Trace code weet je precies wanneer je pakket geleverd wordt.

Vlot service maar de inpak methode!

De snelheid/service van Hygienepapier is goed maar de manier van inpakken is milieu onvriendelijk. De gebruikte doos was 2x te groot. Het is voor een kleine ZZPér ook een klus om te doos op te schuren en in de papier kliko te deponeren.

perfect

zoals verwacht

Super service , Top kwaliteit .

top

top

Snelle en goede levering en uiteraard goede prijs

snelle levering. goede kwaliteit

nvt

Snel bezorgd

Bezorger was netjes

Betrouwbaar

goede service snelle levering

het was voor de 1ste maal dat we bij hygienepapier.nl een bestelling plaatste maar we gaan dit zeker vaker herhalen. Onwijs Lekker IJs

Gewoon simpel je krijgt precies wat je vraagt

Prima bedrijf en snelle levering maar ik kreeg een verkeerd Track&Trace code wat ik wel heel vervelend vond. Gelukkig hebben ze na mijn mailtje direct de goeie code verstuurd. We hebben snel oplosbaar papier nodig voor de septic tank dus dat is iedere keer weer even zoeken naar een goede rol voor een zachte prijs. Het toiletpapier zelf is echt super, stinkt niet naar schimmel zoals papier van de concurrent en het is nog goedkoper ook. We gaan afwachten wat het met het toilet doet en als de prijzen zo blijven komen we vast nog wel een keer weer terug!

Betrouwbaar, snel en goede prijs.

Prima kwaliteit en zeker zo belangrijk de beste service.

Goede kwaliteit voor mooie prijs en snel

Zie hierboven

Okee

Energiebaan 7

3255 SB Oude Tonge

+31(0)6 46 63 45 34

Over hygienepapier.nl

Hygienepapier.nl is een online retailer gespecialiseerd in hygiëneproducten voor bedrijven in West-Europa. Opgericht in 2016, heeft het bedrijf zijn assortiment snel uitgebreid van toiletpapier naar producten zoals papieren handdoeken, dispensers, handzeep en schoonmaakmiddelen. Ze staan bekend om het leveren van hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen en het bieden van een gebruiksvriendelijke winkelervaring. Hygienepapier.nl bedient zowel de Nederlandse als Belgische markt en heeft plannen voor verdere uitbreiding naar Duitsland. Het bedrijf legt de nadruk op uitstekende klantenservice en biedt tools zoals de "Dispensercheck" om bedrijven te helpen bij het kiezen van de juiste producten.