Vlugge en correcte afwikkeling van bestelling.

TOP

Prima. Jammer dat je vooruit moet betalen! Ik vindt eerst leveren dan betalen dat moet ik ook!!

Goede kwaliteit en vlotte levering

Klein minpuntje bij de levering is, dat het vaak in twee leveringen komt. Ik weet niet of dat aan de verzender of aan de bezorger ligt, maar het is wat onhandig. Je moet extra alert zijn of alles geleverd is, omdat je dan nog meer kunt verwachten. Maar er is niemand, die communiceert wanneer dit dan komt. Soms de volgende dag al, soms pas na twee dagen.

uitstekend

goede service en levering en de prijs is ook in orde

Makkelijk besteld en snel geleverd

easy

Snel

Snelle en correcte levering

Goede prijs en vlotte levering

Goede prijs en vlotte levering

Goede kwaliteit

Theedoeken 2 maal gewassen. Droogt daarna perfect. Goede kwaliteit. Helemaal blij met product.

alles loopt zoals het hoort

Duidelijke afspraken en op tijd levering

Snelle en goede levering

Erg snelle levering en redelijke prijs. Alleen de verpakking was veel te groot voor de inhoud en daarom ook helemaal stuk en open.

geweldig

zeer snel en netjes bezorgd.

Helemaal prima

Snelle service en goede lappen voor een redelijke prijs.

Super snel geleverd. Heel blij mee!

Super snel geleverd. Heel blij mee!

Het juiste product op de juiste plaats op de afgesproken tijd.

vlotte complete levering

Vlotte en complete levering!

goed product, snel geleverd, prima!

super

wederom weer een snelle en complete levering ontvangen

Ik heb soeplepels besteld. Bestellen gaat zeer simpel. Prijs was absoluut laag. Bestelling werd keurig op tijd geleverd. De lepels zijn van goede kwaliteit.

Goede snelle levering

Als positief

ruime keuze, nette prijzen, snelle levering

Ik zocht een wandhouder voor keukenpapie. Er was een ruime keuze in uitvoeringen, prijzen, merken. Muijn keuze werd de volgende dag bezorgd. Goed verpakt, en een uitstekend product.

Prima voor deze prijs

Snelle levering, prima prijs kwaliteit

Alles snel en in 1 x alles geleverd

Energiebaan 7

3255 SB Oude Tonge

+31(0)6 46 63 45 34

Over hygienepapier.nl

Hygienepapier.nl is een online retailer gespecialiseerd in hygiëneproducten voor bedrijven in West-Europa. Opgericht in 2016, heeft het bedrijf zijn assortiment snel uitgebreid van toiletpapier naar producten zoals papieren handdoeken, dispensers, handzeep en schoonmaakmiddelen. Ze staan bekend om het leveren van hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen en het bieden van een gebruiksvriendelijke winkelervaring. Hygienepapier.nl bedient zowel de Nederlandse als Belgische markt en heeft plannen voor verdere uitbreiding naar Duitsland. Het bedrijf legt de nadruk op uitstekende klantenservice en biedt tools zoals de "Dispensercheck" om bedrijven te helpen bij het kiezen van de juiste producten.