Snel

Goedkoop en snelle levering.

Prima webshop.

Mijn ervaring met deze webshop was kort maar krachtig en in één woord uitstekend.

producten zijn okay, maar levering en communicatie erover is slecht!

goederen zijn via PostNL "geleverd", maar helemaal niet bij ons aangeboden en rechtstreeks naar Spar (agentschap) afgeleverd. Na vragen waar de(ze) rest bleef, werden we teruggebeld dat de zending "vandaag of morgen wordt geleverd". Direct daarna ontvingen we een email waarin stond dat onze goederen bij de Spar stonden........... slecht. Ik hoop dat de nabestelling nu wel bij ons wordt afgeleverd, daar de straat voor de Spar opnieuw wordt bestraat en je daar je slecht kunt komen.

Snelle levering en een aantrekkelijke prijs.

goede kwaliteit en voordelig, goede service

goede kwaliteit voordelige producten en goede service

De laatste order is in zn geheel geleverd, fijn!!! De vorige order loopt nog, omdat die niet is afgehandeld, levering niet compleet. DPD niet geleverd, er loopt een klacht die in behandeling is genomen. Hopelijk krijgen we die levering nog want het is wel betaald.

Goed advies, snelle levering, goed in prijs!

Ik wilde graag een Tork papier dispenser aanschaffen. Ik was al bij Bol beland maar schrok wel een beetje van de prijzen, ook van de papieren vullingen. Na dit model gegoogeld te hebben kwam ik terecht bij Hygienepapier.nl. Tot mijn verbazing zag ik exact hetzelfde apparaat voor DE HELFT geprijsd staan. Daar wilde ik het mijne van weten en heb de klantenservice gebeld. Vrij snel werd ik vriendelijk en adviserend te woord gestaan. De vTork was idd de helft van de prijs van wat Bol ervoor vroeg. Mij werd ook geadviseerd om merkloos papier te nemen. Dat scheelde nog veel meer!. Snelle levering en alles werkt prima! Erg blij mee. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden (heb ikzelf ook al gedaan ondertussen)

goed, pakket kwam wel na werktijd aan > 20:00. Dat was wel minder handig.

Zoals afgesproken werd alles netjes geleverd

Verkeerde product ontvangen

Eerst verkeerde product ontvangen, daarna kapotte verpakking met maar 9 in plaats van 10 batterijen… Ik bestel hier niet meer.

Omschrijving was goed, levering en verpakking uitstekend.

Snel en correct

Bestelling is snel en correct afgehandelde

Pakket was zoekgeraakt

Omdat mijn pakket zoekgeraakt was, was ik 10 dagen verder.

Snel levering

Snel levering en goed prijs, ik ben hecht blij, tnx helle ploeg.

Kwaliteit

Goed en snel

Prima bedrijf!

De eerste keer dat ik bij deze firma besteld heb, ze zijn iets goedkoper dan de andere bedrijven en dat maakt het aantrekkelijk.

Spullen niet naar behoren.

Geleverde spullen werken niet naar behoren. Daarnaast vraag ik mij af of de geleverde rollen wel in de houders horen. Dit stond weliswaar aangegeven op de website maar ik twijfel er enorm aan.

Gewoon top!

....

Goedkoop en goed

goede kwaliteit, snelle service

snel gevonden, goede kwaliteit en snelle service. prima

snelle service

snelle service

snelle levering , product zoal omschreven geleverd , scherpe prijs

snelle levering , product zoal omschreven geleverd , scherpe prijs

Goed en snel geleverd

Zoals hier boven staat

Duidelijke website en volop keuze in artikelen

Volop keuze in artikelen en normaal geprijsd. Vlotte levering. Tevreden

Energiebaan 7

3255 SB Oude Tonge

+31(0)6 46 63 45 34

Over hygienepapier.nl

Hygienepapier.nl is een online retailer gespecialiseerd in hygiëneproducten voor bedrijven in West-Europa. Opgericht in 2016, heeft het bedrijf zijn assortiment snel uitgebreid van toiletpapier naar producten zoals papieren handdoeken, dispensers, handzeep en schoonmaakmiddelen. Ze staan bekend om het leveren van hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen en het bieden van een gebruiksvriendelijke winkelervaring. Hygienepapier.nl bedient zowel de Nederlandse als Belgische markt en heeft plannen voor verdere uitbreiding naar Duitsland. Het bedrijf legt de nadruk op uitstekende klantenservice en biedt tools zoals de "Dispensercheck" om bedrijven te helpen bij het kiezen van de juiste producten.