Uitstekende service en product.

Zeer tevreden met mijn aankoop,snelle levering en heel mooi afgewerkt afvalemmertje,de plak methode werkt perfect .Geen boor nodig gehad.

Goed papier, niet duur èn snelle levering. Wat wil je nog meer...?

Ik bestel altijd bij Hygiënepapier en ben zeer tevreden. Ze leveren goed papier, zijn niet duur èn leveren zeer snel. Wat wil je nog meer?

Goede site

Makkelijk te bestellen en daarna goed op de hoogte gehouden van de proces stappen. Producten snel en goed verpakt binnen en waren precies zoals op de site vermeld stond.

vlotte levering

bestellen en krijgen wat je besteld hebt wat moet je meer hebben

Prima eerste ervaring

Goede prijzen en makkelijke website.

Zoals jij omschreven

Snelle service.

Snelle service aan een eerlijke prijs

Het bezorgen van de spullen ging ontzettend rommelig, enkele spullen nog steeds niet ontvangen.

De papieren handdoeken waren volgens het achtergelaten briefje afgegeven bij eeen PostNL-punt. Daar aangekomen, lag er volgens de medewerker helemaal niks voor Bethelzorg. Dus ik heb ze nog steeds niet ontvangen. Het tweede pakket is rechtreeks gebracht naar een PostNL-punt, i.p.v. eerst naar de Bijlmerdreef 364b Deze hebben wij gelukkig wel ontvangen, Hij lag er gelukkig nog.

goed en snel

Is de eerste keer Maar wat ik gekocht heb was goed Zwarte vorken messen lepels

super, zeer snelle levering!

snel gevonden op internet, besteld, en snelle levering bedankt ,

Snelle levering , helaas had ik een pompje besteld voor op de 5l kannen maar dit is veel te klein en past dus niet.

Papieren waanzin

Met geen pen op papier te beschrijven..

prima produkten!

na alles dat ik gelezen had ,van commentaar ,had ik schrik ,maar ondanks alles ,is alles prima verlopenmet dank trouwens aan de website van hygienepapier!

goed op tijd geleverd

goede service

Makkelijk bestellen

De bestelling via de webshop ging heel makkelijk, de levering was snel en de spullen waren van goeie kwaliteit.

Goed en vriendelijk geholpen

Goed en vriendelijk geholpen

geweldig echt aanrader

Besteld en volgende dag binnen met goede service ivm bellen omdat niet heel de dag aanwezig op adres. Perfecte chauffeur

Goede site Artikel correct en tegen een marktconforme prijs snel geleverd

Goede site Artikel correct en tegen een marktconforme prijs snel geleverd

Prima kwaliteit

Snelle levering en prima kwaliteit tegen een mooi prijs.

Levering en kwaliteit is oke maar wel erg langzaam

De bestelling ging vlot betaald en toen afwachten..... Op dag 6 werd het bezorgd.

nul sterren

Want ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen

Prima voor elkaaar

Wat ik bestelde is netjes geleverd.

Energiebaan 7

3255 SB Oude Tonge

+31(0)6 46 63 45 34

Over hygienepapier.nl

Hygienepapier.nl is een online retailer gespecialiseerd in hygiëneproducten voor bedrijven in West-Europa. Opgericht in 2016, heeft het bedrijf zijn assortiment snel uitgebreid van toiletpapier naar producten zoals papieren handdoeken, dispensers, handzeep en schoonmaakmiddelen. Ze staan bekend om het leveren van hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen en het bieden van een gebruiksvriendelijke winkelervaring. Hygienepapier.nl bedient zowel de Nederlandse als Belgische markt en heeft plannen voor verdere uitbreiding naar Duitsland. Het bedrijf legt de nadruk op uitstekende klantenservice en biedt tools zoals de "Dispensercheck" om bedrijven te helpen bij het kiezen van de juiste producten.