goed assortiment kwaliteit oke snelle levering

Goede service en snelle levering.

Zeer snelle levering

De laagste in prijs En de volgende werkdag geleverd

Kwaliteit wc-papier is dit jaar minder voor hetzelfde geld

Vorig jaar sterk en wit wc-papier ontvangen en dit jaar wc-papier ontvangen van inferieur e kwaliteit. De sterkte is niet voldoende en de kleur grauw. Jammer, 7x40 rollen terugsturen is niet echt een optie.

Goede prijs- kwaliteit verhouding.

Betrouwbaar, kwaliteit. Goede prijs- en kwaliteit verhouding. Veel keus. Aanrader.

snelle levering, goede kwaliteit helemaal top

helemaal top,

Levering & kwaliteit is zeer goed

Snelle levering, goede kwaliteit, meer heb je niet nodig.

fijne service snelle levering

mijn bestelling werd snel geleverd en het was een goede prijs!

Snelle en correcte levering. Duidelijke digitale uitleg en formulieren.

Alles klopt

Van eenvoudig bestellen tot aan deur.alles klopt en lekker snel

Topsite

Goede overzichtelijke site, makkelijk zoeken.Prijs kwaliteit goed,en zeer snelle correcte levering

Top producten tegen een scherpe prijs!!

Echt Top kwaliteit

Makkelijk en snel

Duidelijke site en snelle levering!

Goed product, lage prijs,snelle levering

Erg goed!

Goed goedkoop en snel!

Ze komen als goedkoopste uit de bus en leveren gewoon snel

Paper

Good

Goed geregeld!

Goed geregeld

uitstekend.

uitstekend, goed en niets mis mee.

Super snelle evering

Super snelle levering

super

goede producten , snelle levering

Alles prima naar wens!

Overzichtelijke site, snel besteld en snel geleverd!

Prima service!

Gebruiksvriendelijke website, snelle levering

Keurig en snel.

Voor het eerst een bestelling gedaan en ik ben tevreden over wat ik heb ontvangen. Ik heb nep tork rollen gekocht en ik zou ze weer bestellen. Snel geleverd, goede kwaliteit voor een net bedrag.

Helemaal Top

Goed verpakt en snel geleverd

Goed en snel geleverd.

Energiebaan 7

3255 SB Oude Tonge

+31(0)6 46 63 45 34

Over hygienepapier.nl

Hygienepapier.nl is een online retailer gespecialiseerd in hygiëneproducten voor bedrijven in West-Europa. Opgericht in 2016, heeft het bedrijf zijn assortiment snel uitgebreid van toiletpapier naar producten zoals papieren handdoeken, dispensers, handzeep en schoonmaakmiddelen. Ze staan bekend om het leveren van hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen en het bieden van een gebruiksvriendelijke winkelervaring. Hygienepapier.nl bedient zowel de Nederlandse als Belgische markt en heeft plannen voor verdere uitbreiding naar Duitsland. Het bedrijf legt de nadruk op uitstekende klantenservice en biedt tools zoals de "Dispensercheck" om bedrijven te helpen bij het kiezen van de juiste producten.