Gewoon lekker

Altijd op tijd, bijna alles op vooraard, goede prijs. Ik vind het fijn dat ik me nergens druk om hoef te maken. als ik bestel weet ik dat het binnen 3 dagen op de stoep staat, vaak eerder. De bestellingen kloppen altijd en de facturen ook, het lijkt zo vanzelfsprekend maar ik weet uit ervaring dat dat niet zo is. en als je toch vragen hebt, korte lijnen en snel antwoord

prima service

Snel en top

Op het juiste moment op de juiste plek.

Makkelijk te bestellen; snel afgeleverd.

super snelle levering

De bestelling is super snel geleverd en de producten zien er goed uit keurig allemaal.

Goede kwaliteit snelle levering

Geleverd zoals het hoort

Netje en goed verpakt

Prima, snel geleverd, product voldoet

snel en duidelijke communicatie

heb al meerdere keren besteld via de site, snelle leveringen.

Snelle services

Snelle service en bezorging gehad.

Snel levering

Goede kwaliteit , en snelle levering.

Zoals altijd perfect

Duidelijke site, concurrerende prijzen en een snelle levering.

Deze papieren handdoekjes bevallen beter als de handdoekjes die we eerst hadden

Zijn sterker, scheuren niet als een gast een handdoekje uit de automaat haalt

uitstekend

zeer correct in artikelomschrijving en snelle afwikkeling bestelling

Goed en snel

Scherp geprijsd, snel geleverd!

Goede verzorging, rare verzending!

Als wordt aangegeven dat ik een e-mail ontvangt van PostNL met Track & Trace code en het pakket wordt afgeleverd door DPG zonder aankondiging, klopt dit niet!

Makkelijk te bestellen en snelle levering.

prima product, prima service.

fijne producten, snelle levering. beetje jammer dat DPD het pakket gewoon op de stoep gooit.

Blij

Gooie kwaliteit en makkelijk om te plekken in de muur… echt snel aflevering

Niet blij met de service

Elke keer was er lekkage met de zending. Gisteren heb ik goed gekeken en zag dat er 3 toiletbrilreinigers in een zak zitten. Zodoende snap als het zo is ingepakt dat het gaat lekken.

Vandaag besteld, morgen in huis

Snel en goed afgeleverd

Leuke aanbiedingen

Prima keuze.

Alles naar wens geleverd en goed.

Niet tevreden, na een week nog niets geleverd

Niet tevreden, na een week nog niets geleverd. Dagelijks track/race melding "wordt morgen geleverd", maar er wordt niets geleverd..

Altijd goed

Altijd alles goed en snel geleverd. Bestel hier heel vaak.

Energiebaan 7

3255 SB Oude Tonge

+31(0)6 46 63 45 34

Over hygienepapier.nl

Hygienepapier.nl is een online retailer gespecialiseerd in hygiëneproducten voor bedrijven in West-Europa. Opgericht in 2016, heeft het bedrijf zijn assortiment snel uitgebreid van toiletpapier naar producten zoals papieren handdoeken, dispensers, handzeep en schoonmaakmiddelen. Ze staan bekend om het leveren van hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen en het bieden van een gebruiksvriendelijke winkelervaring. Hygienepapier.nl bedient zowel de Nederlandse als Belgische markt en heeft plannen voor verdere uitbreiding naar Duitsland. Het bedrijf legt de nadruk op uitstekende klantenservice en biedt tools zoals de "Dispensercheck" om bedrijven te helpen bij het kiezen van de juiste producten.