Ik heb een uitstekende ervaring met dit bedrijf keurig aan de telefoon en hebben alle tijd voor u vragen en dan het beste van alles hun geleverde produkt is echt zeer goed van uitzonderlijke kwalitijd

Vlotte service en snelle afhandeling

Prijs en levering zijn top

Top zoals altijd.

Geen gedoe en ze leveren een snelle service

Als ik bestel, dan leveren ze echt binnen 2 werkdagen. echt heel super. En de prijs staat mij aan van de producten.

Gebruik dit papier al jaren

Goed en goedkoop in gebruik

snelle goede service

Goede ervaring; service en levering

Behulpzaam bij het nasturen van kapot onderdeel prullenbak en snelle levering papieren handdoeken.

Makkelijk en goed geregeld

Makkelijk en goed geregeld

Ideaal, eenvoudig besteld en snel geleverd!

Ideaal, eenvoudig besteld en snel geleverd! Van bestelling tot levering via mail op de hoogte gehouden.

Bestelling wordt snel en goed afgehandeld.

gewoon goed en makkelijk

lekker makkelijk

Goede service aan de telefoon en snelle levering van goede producten

prima en correct

prima en correct

Snel, voordelig en gemakkelijk!

Makkelijk om dezelfde spullen opnieuw te bestellen en alweer een beetje voordeliger dan de keer daarvoor.

voor 80 % oké

Dit keer heb ik voor de goedkopere toiletpapierrollen gekozen. Die kwamen wel verpakt in plastic. Ik neem maar aan dat het recyclebaar plastic is. verder ben ik supertevreden

perfect

voor de eerste keer een product besteld bij hygienepapier goed product en een snelle levering bestel zeker nog vaker gr nicolaas

gewoon goed

duidelijke website gemakkelijk bestellen snelle levering wat wil je nog meer

snelle levering en goede prijs

zie hierboven

fijne winkel

grote keus en zeer snelle levering

Snel en kwaliteit

Makelijk te bestellen en vlot bezorgd

Prima product en correcte levering

Levering volgens afspraak en product voldoet aan verwachtingspatroon.

perfect service en snelheid

Zoals altijd geen enkele opmerking ter verbetering. Zou willen dat alle webwinkels zo goed werkten

Energiebaan 7

3255 SB Oude Tonge

+31(0)6 46 63 45 34

Over hygienepapier.nl

Hygienepapier.nl is een online retailer gespecialiseerd in hygiëneproducten voor bedrijven in West-Europa. Opgericht in 2016, heeft het bedrijf zijn assortiment snel uitgebreid van toiletpapier naar producten zoals papieren handdoeken, dispensers, handzeep en schoonmaakmiddelen. Ze staan bekend om het leveren van hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen en het bieden van een gebruiksvriendelijke winkelervaring. Hygienepapier.nl bedient zowel de Nederlandse als Belgische markt en heeft plannen voor verdere uitbreiding naar Duitsland. Het bedrijf legt de nadruk op uitstekende klantenservice en biedt tools zoals de "Dispensercheck" om bedrijven te helpen bij het kiezen van de juiste producten.