snelle bezorging

prettig

Prettig bestelproces, keurig en tijdig geleverd

Prima levering

De levering was goed en snel. Ik zal vaker bestellen bij Hygienepapier.nl. Dat rijmt ;)

Goede prijs / kwaliteit, snelle levering

Had nog wel een vraag over een kapot onderdeel, is in behandeling maar hoor er nog niets over

Goed.

Geef er voorkeur aan dat bestelling volledig in eenmaal wordt verzonden.

Een bestelling opdelen in 2 leveringen apprecieer ik niet.

Wordt altijd super vriendelijk geholpen en goede service!

Prima product, snelle levering

;)

;)

Alles is naar wens

Levering zoals verwacht, geen klachten!

Goed geholpen mooie producten

Ik wilde geen plastics meer gebruiken in mijn patiënten servetten. Goed alternatief gevonden.

Goed en snel

Zoals afgesproken

slechte kwaliteit handdoekjes

Hoewel op de site staat vermeld dat het een tweelaags papieren handdoekje is van goede kwaliteit vind ik het vodjes papier. je hebt er 4 nodig om fatsoenlijk je handen af te drogen. Helaas.

Snel en goed verpakt.

Uitstekend.

De levering en verzend gegevens liepen niet geheel gelijk.

De levering was vlot, als gebruikelijk. Alleen éérst kwam er bericht, over de be bezorging. Met tyd. Het bleek een deel vd bestelling. Op navraag wáár de rest bleef, kwam er later een bericht, uw zending is bezorgd, tyd:20.40uur... Nagekeken wáár dan wel afgeleverd.? De Volgende dag werd de bestelling bezorgd. Alhoewel het nog geen St. Nicolaas tyd en Kerst is lijkt dit op reeds nu grotere drukte. Mogelijk nav Corona verscherpte maatregelen. SUCCES7 verder. Vr.gr. Ronald J.N Dalhuijsen. 13-11-'21.

Snelle levering en een goede kwaliteit

Snelle levering een goede prijs-kwaliteit.

Perfect geregeld

Snelle levering voor goede prijs en prima materialen

Alles ging snel. Bedankt.

Duidelijke website, snelle levering.

Ik zocht naar papieren handdoekjes voor de Tork H2. Deze mogelijkheid werd heel duidelijk geboden op de website. Via deze mogelijkheid mijn keuze gemaakt. Top !

Ondanks de uitstekende prijzen, prima kwaliteit. Blij mee.!!

Energiebaan 7

3255 SB Oude Tonge

+31(0)6 46 63 45 34

Over hygienepapier.nl

Hygienepapier.nl is een online retailer gespecialiseerd in hygiëneproducten voor bedrijven in West-Europa. Opgericht in 2016, heeft het bedrijf zijn assortiment snel uitgebreid van toiletpapier naar producten zoals papieren handdoeken, dispensers, handzeep en schoonmaakmiddelen. Ze staan bekend om het leveren van hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen en het bieden van een gebruiksvriendelijke winkelervaring. Hygienepapier.nl bedient zowel de Nederlandse als Belgische markt en heeft plannen voor verdere uitbreiding naar Duitsland. Het bedrijf legt de nadruk op uitstekende klantenservice en biedt tools zoals de "Dispensercheck" om bedrijven te helpen bij het kiezen van de juiste producten.