zeer goed

zeer goed

Prijs en kwaliteit komen overeen

Toch toiletpapier van goedkoopste prijs gekocht mijn ervaring prijs en kwaliteit komen boven verwachting uit. Voor veelgebuikers raad IK dit product aan.

Hygiënepapier heeft een gebruiksvriendelijke website. Het was makkelijk om te bestellen en af te rekenen. Ik bestel zakelijk, via Klarna kun je kiezen om per factuur te betalen. Helaas was dat geen makkelijk proces en heb ik gekozen voor Ideal. Dit is het enige minpuntje.

Administratief goed afgewerkt. Tip: handig om in beeld te hebben hoe snel jullie kunnen leveren.

Snel en makkelijk,top.

Makkelijk,snel,en prima kwaliteit spullen. Echt een aanrader.

Perfect!

Duidelijke website. Makkelijk te bestellen. Snelle levering.

prima levering, vlot geregeld

Netjes verpakt, vlot geleverd, goede prijzen

Altijd snel in huis

Fijn dat dit bedrijf snel levert. Prijs en kwaliteit zijn top!

is prima

prima . snelle levering

Goede service, snelle levering

Snelle levering en goed product

Top ontstopper Mondo Strong

goed product snel geleverd

Makkelijk te bestellen online, snel geleverd, goed verpakt.

Snel geleverd, kwaliteit

Keurig bedrijf. Snel geleverd en zeer net met de prijzen. Een aanrader.

Prima producten

Altijd een correcte levering, graag tot de volgende keer.

Prima gegaan

Informatie aflevering was wat laat , zelf moeten bellen.

Goed product, snelle levering, prima service.

Snel correct en kwaliteit

Altijd netjes geleverd

Bestelling op tijd geleverd, voor een nette prijs.

Fijn sterk papier wat makkelijk van de rol gaat en niet snel scheurd.

Goed werkbaar

Prima, en snelle service.

Prima product, matige communicatie

Prima product. Levertijd zou een tot twee dagen zijn, werd anderhalve maand. Werd niet op de hoogte gehouden van levertijd of van levering, hoewel dat wel beloofd was nadat ik zelf had gemaild.

Geleverd volgens afspraak snel en correct Betrof dit keer een prof stofzuiger wij en de schoonmaakster zijn er erg blij mee.

I Oder (bed paper roll) and quality is good and delivery on time , I will Oder again

Had er meer van verwacht naar service toe.

Bestelling gedaan 10/10/21 tot nu toe nog niet volledig geleverd maar wel alles betaald!!!

Energiebaan 7

3255 SB Oude Tonge

+31(0)6 46 63 45 34

Over hygienepapier.nl

Hygienepapier.nl is een online retailer gespecialiseerd in hygiëneproducten voor bedrijven in West-Europa. Opgericht in 2016, heeft het bedrijf zijn assortiment snel uitgebreid van toiletpapier naar producten zoals papieren handdoeken, dispensers, handzeep en schoonmaakmiddelen. Ze staan bekend om het leveren van hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen en het bieden van een gebruiksvriendelijke winkelervaring. Hygienepapier.nl bedient zowel de Nederlandse als Belgische markt en heeft plannen voor verdere uitbreiding naar Duitsland. Het bedrijf legt de nadruk op uitstekende klantenservice en biedt tools zoals de "Dispensercheck" om bedrijven te helpen bij het kiezen van de juiste producten.