website werkt goed. levering erg langzaam

Website werkt super. Maar meer dan een week op de spullen moeten wachten. Dat lijkt me wel erg lang.

Vlotte levering. Alles netjes bij elkaar.

Eerste keer hier besteld maar ban zeer tevreden over prijs, levering en kwaliteit!

prima prijzen en service

komt afspraken na, juiste levertijden.

Prima op tijd

Volgens de op uw website gegevens goed verzorgd.

Prima bestellen

Prima geleverd

goede prijs/kwaliteitverhouding

Correcte levering, ruime keuze

Snelle levering goed product

bestel hier altijd vertrouwd bedrijf

Goed geregeld

We hebben nog niks ontvangen.

We hebben op deze moment nog niks ontvangen dus echt tevreden kunnen we nog niet zijn.

Perfect leverancier

Degelijk verpakt, onbeschadigd en snel geleverd. Alles tiptop in orde.

Snelle service en zeer goede producten

Goede producten van Torx in dit geval. Snel en netjes geleverd met een goede gebruiksaanwijzing. Kan niet beter!!

prima verpakt alleen nog niet gebruikt.

alleen jammer dat in mail staat, legitimatiebewijs verplicht , nou nou gewoon voor de deur neergezet en was was hij, dus vraag ik mij nu af wat hij heeft ingevuld de laatste 3 cijfers, komt wel vaker voor dat deze dan weer weg zijn en dan maar hopen dat het er nog ligt, dus mogen jullie wel navraag doen waarom zij(de bezorger van post/nl) daar zich niet aan houden , hier komt wel vaker voor dat pakket is afgeleverd maar dat hij weg is.

Kan niet op rekening

Snelle levering maar niet op rekening

Nette snelle bezorging

Prima en snelle service

Prima snelle levering

Alleen flesjes met andere hoeveelheid maar dat is oke

top. snelle levering

Gunstige prijzen. snelle levering. Goede klantenservice

Schnelle Lieferung

Schnelle und unkomplizierte Abwicklung der Bestellung.

Goede service , snelle levering

Zie bovenstaande

De organisatie binnen het bedrijf lijkt logistie toe aan een flinke herstruturering

Na 3x bellen en de belofte dat de bestelling geleverd zou worden heb ik het nog steeds niet ontvangen!!! Nu in spanning voor as dinsdag, ben benieuwd maar verwacht er niet teveel van!

oke

oke

Snel geregeld en geleverd

Eenvoudig en gemakkelijk

Vlakbodem 1

3247CP Dirksland

Over hygienepapier.nl

Hygienepapier.nl is een online retailer gespecialiseerd in hygiëneproducten voor bedrijven in West-Europa. Opgericht in 2016, heeft het bedrijf zijn assortiment snel uitgebreid van toiletpapier naar producten zoals papieren handdoeken, dispensers, handzeep en schoonmaakmiddelen. Ze staan bekend om het leveren van hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen en het bieden van een gebruiksvriendelijke winkelervaring. Hygienepapier.nl bedient zowel de Nederlandse als Belgische markt en heeft plannen voor verdere uitbreiding naar Duitsland. Het bedrijf legt de nadruk op uitstekende klantenservice en biedt tools zoals de "Dispensercheck" om bedrijven te helpen bij het kiezen van de juiste producten.