goed en snel !!!

alles ok

Weer top geholpen

Was op zoek naar een speciale afvalzak van tork. Na telefoon en emailcontact werd dit product toegevoegd aan de site en enkele werkdagen later al geleverd.

gewoon een heel goed mondkapje

heel makkelijk omdoen,heel stevig , en netjes verpakt.

Prima snelle levering.

Bestelling snel geleverd. Al vaker wat besteld, steeds tot volle tevredenheid.

Snelle levering conform afspraak

Twee 5 liter jerrycans handgel besteld. Snelle levering en goede handgel.

snelle en prima levering!

Super professional

Super snell en erg competetive prijs

Onze ervaring is goed

vlotte levering - netjes

De bestelde producten kwamen snel en goed verpakt

vriendelijk en correct geholpen

vriendelijke en correct geholpen, bestelling was snel binnen

Snelle levring

Snelle levering en keurig verpakt!

Helemaal top!

Makkelijk te bestellen, snel bezorgd!

Juiste levering

Snel en juiste levering

Goede service en super snelle levering.

ik krijg beter lucht door deze mondkapjes

hetzelfde als hierboven vermeld.

De bestelling en de afhandeling van het product is uitmuntend verlopen wij waren er blij mee

Prima zaak

Erg snel me bestelling binnen.

Top, kwaliteit en prijs!

Top, kwaliteit en prijs!

Top! Snelle levering en zeer correct

Uitstekend!

Fantastische snelle levering!

Altijd keurig verpakt en je wordt netjes op de hoogte gehouden van de te verwachten levering! Aanrader dit bedrijf!

Zie omschrijving

Het is duidelijk en overzichtelijk om iets te bestellen op jullie website en de klantenservice reageert snel en goed.

Snel geleverd en goed product

Helemaal niets op aan te merken.

Duidelijke site , zeer snelle levering. Kan niet beter.

Goede service Snel bezorgd

snelle levering. zeer goed product

De zwarte wegwerp mondkapjes besteld na 2 dagen geleverd gekregen. Netjes verpakt en hygiënisch luchtdicht in het doosje. zeer tevreden met de mondkapjes. een aanrader

Vlakbodem 1

3247CP Dirksland

Over hygienepapier.nl

Hygienepapier.nl is een online retailer gespecialiseerd in hygiëneproducten voor bedrijven in West-Europa. Opgericht in 2016, heeft het bedrijf zijn assortiment snel uitgebreid van toiletpapier naar producten zoals papieren handdoeken, dispensers, handzeep en schoonmaakmiddelen. Ze staan bekend om het leveren van hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen en het bieden van een gebruiksvriendelijke winkelervaring. Hygienepapier.nl bedient zowel de Nederlandse als Belgische markt en heeft plannen voor verdere uitbreiding naar Duitsland. Het bedrijf legt de nadruk op uitstekende klantenservice en biedt tools zoals de "Dispensercheck" om bedrijven te helpen bij het kiezen van de juiste producten.