Geweldige service!

Erg goed materiaal voor een fijne, eerlijke prijs. Levering is ook super en snel. Zeker een aanrader!

Prima bedrijf

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Soepel!

Helaas kregen wij verkeerde mondkapjes, echter 1 mailtje en het was opgelost. Kosteloos de verkeerde retourneren en de volgende dag al de juiste geleverd! Prima service, zeer tevreden.

Snelle levering, schappelijke prijs

Ik ben zeer tevreden over de service. Na mijn bestelling werd ik goed geinformeerd. De levering was snel en de prijs was scherp.

Zeer snel en goed geleverd dikke top

Zeer snel en goed geleverd dikke top

Zeer snelle levering !!!

Besteld en volgende dag al in huis. Was super hygiënisch verpakt!!! Ik bestel de volgende keer zeker weer bij deze leverancier..

Perfecte service en kwaliteit

Prima ervaring

Tevreden

Top product

Zeer goed product, en supersnelle levering

Snelle bezorging van een goed product

Dik in orde

Makkelijk bestellen, snel geleverd en zoals besteld.

Prima product en een snelle levering

Via de toegankelijke website snel en eenvoudig een bestelling gedaan die snel werd geleverd. Goede informatie tijdens het leverproces

Snel geleverd, prima service

Bestelling geplaatst, volgende dag direct geleverd. Prima verlopen dus.

Heel goed!

Goede producten en snel geleverd

Prima geregeld, snelle bezorging

Prima geregeld, snelle bezorging

Zeer snelle levering

Snel geleverd, goed verp akt

positief

het bestelde is geleverd zoals het hoort.

Makkelijk bestellen en snelle levering!

Makkelijke website, met een paar klikken bestellen en het product wordt ook snel en netjes verpakt geleverd.

dop tijd en goeie kwaliteit

op tijd geleverd en goede kwaliteit

Goede service snelle levering prijs ook goed

Fijne site, snelle levering

Duidelijke site snelle levering.

Ze doen wat ze zeggen

Snel,en een eerlijke prijs,top

Lange wachttijd

Veel langere wachttijd dan vantevoren wordt aan gegeven

Vlakbodem 1

3247CP Dirksland

Over hygienepapier.nl

Hygienepapier.nl is een online retailer gespecialiseerd in hygiëneproducten voor bedrijven in West-Europa. Opgericht in 2016, heeft het bedrijf zijn assortiment snel uitgebreid van toiletpapier naar producten zoals papieren handdoeken, dispensers, handzeep en schoonmaakmiddelen. Ze staan bekend om het leveren van hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen en het bieden van een gebruiksvriendelijke winkelervaring. Hygienepapier.nl bedient zowel de Nederlandse als Belgische markt en heeft plannen voor verdere uitbreiding naar Duitsland. Het bedrijf legt de nadruk op uitstekende klantenservice en biedt tools zoals de "Dispensercheck" om bedrijven te helpen bij het kiezen van de juiste producten.