goede service en top prijs

prijs is goed en kwaliteit ook. En snelle levering

gewoon goed

Eigenlijk niets bijzonders.. Doet wat het zegt, maar tegenwoordig wel.

Ze doen wat ze moeten doen

Top!!

Overzichtelijk website en snelle levering van producten.

Gewoon goed

Overzichtelijke website, snelle levering en product voldoet aan de verwachtingen.

Goede levering

Alles qua prijs aan de dure kant voor een doosje houten roerstaafjes

houden zich goed aan afspraken

Prima service, perfecte prijs kwaliteitsverhouding

Snelle levering, goede en vriendelijke transporteur

Goede snelle service

SNEL EN VLOT

snel en vlotte levering

goed product snelle levering

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Gewoon goed, gelukkig een beetje ouderwets goed!!

Verplicht doen wij niet aan. Poetin????

Lage prijzen, snel geleverd

snelle levering van een goed product

Slechte levertijd...

De eerste keer was de bestelling met 2 dagen binnen. De laatste paar keer heb ik moeten bellen waar het bleef. Geen communicatie dat het langer duurt, niets. En dan na 2 of 3 weken je spullen krijgen... Ik zoek wel een ander.

Goede service,snelle levering,goede prijs

Gewoon goed

Alles is super snel geleverd

Ben tevreden

Ben tevreden

Prima bedrijf

Netjes ontvangen, fijn! Prima prijsverhouding en goede leveringen en informatie per mail

Mooi product

Snelle levering en een mooi product. Voldoet volledig aan de verwachtingen.

Goede producten, slechte communicatie inzake bestelproces

Geen enkel probleem over de geleverde producten. Worden snel geleverd, zijn goed geprijsd en van prima kwaliteit. Waarom ik een 7 geef is het feit dat er in de bevestigingen van bezorgen niet staat wat er geleverd wordt en wat er later wordt geleverd. Wij krijgen product x binnen en constateerden dat niet alles geleverd was. Dan ga je mailen en bellen en is het antwoord. Klopt de andere producten komen later. Als dat meteen aan het begin in de communicatie had gestaan weet je waar je op rekenen kunt. Dit si echt een verbeterpunt!

Top geregeld!

Al diverse besteld voor de kerk. Snelle levering en duidelijke website! Topbedrijf!

Snelle reactie en actie

Makkelijk te bereiken en te bestellen Snelle levering

Energiebaan 7

3255 SB Oude Tonge

+31(0)6 46 63 45 34

Over hygienepapier.nl

Hygienepapier.nl is een online retailer gespecialiseerd in hygiëneproducten voor bedrijven in West-Europa. Opgericht in 2016, heeft het bedrijf zijn assortiment snel uitgebreid van toiletpapier naar producten zoals papieren handdoeken, dispensers, handzeep en schoonmaakmiddelen. Ze staan bekend om het leveren van hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen en het bieden van een gebruiksvriendelijke winkelervaring. Hygienepapier.nl bedient zowel de Nederlandse als Belgische markt en heeft plannen voor verdere uitbreiding naar Duitsland. Het bedrijf legt de nadruk op uitstekende klantenservice en biedt tools zoals de "Dispensercheck" om bedrijven te helpen bij het kiezen van de juiste producten.