netjes geregeld

goede ervaring alleen inschrijven weer zoals de meesten een stom wachtwoord verplichting

Skecht

4 aug mijn bestelling geplaatst 5 aug mail ontvangen dat het pakjet verstuurd is Tot nu nog steeds niets ontvangen is zoek geraakt Opnieuw besteld Ik ben nu benieuwd

Alles goed en snel geleverd

Goed product

Snelle levering en een goed product

goed bedrijf

Altijd snelle levering

Zie onder

Vriendelijk telefoniste. Snelle levering. Minpunt : vooruit betalen. Niet op rekening,

Altyd zeer snelle levering en zeer netjes te woord gestaan. Top!

Prima producten

Fijne webshop

Ben zeer te vreden

Correcte levering

Correcte levering - goede sevice

Prima, zo doorgaan.

Prima, zo doorgaan.

Snelle geleverd en vriendelijke service.

Uitstekende service, zeer snel en efficiënt. Ik raad hun producten aan iedereen aan.

Het pakket is snel en op tijd geleverd

Bestelling snel in behandeling genomen en snel afgeleverd.

Bestellen en snel in huis

Correcte afhandeling, duidelijke communicatie en snelle levering

Snelle service tegen de laagste prijzen!

Handschoentejes besteld voor zeer lage prijzen Zelf bestel ik ook altijd de Tork H2 handschoenen de laagste prijs in de markt

Snelle levering en goede kwaliteit

Voor de tweede keer een bestelling geplaatst bij Hygiënepapier. Prijs/kwaliteit prima en levering volgens de planning.

Hulpvraag leidt tot bestellen

Zocht al een tijd rollen voor een oude dispenser. Kon er op site niet goed achter komen welke rollen ik zou kunnen gebruiken. Ik kan alleen hoogte breedte (diam) rol meten. Stapje via mail gezet naar klantenservice, suggestie gekregen. Die besteld, netjes geleverd.

Prima papier - snel en goed geleverd

Prima service, artikelen voor een goede prijs

Snel geleverd en scherp geprijsd

Hygienepapier.nl is een overzichtelijke website met bekende producten tegen lagere prijzen dan de concurrenten online. Bestellen is eenvoudig en na bestellen zijn de spullen in no-time geleverd. Dikke pluim!

prima!

Goede prijs kwaliteit verhouding

zeer goede service- snel afleveren.

Ik had binnen 2 dagen aflevering ontvangen en hun hebben bij de naast buren afgeleverd zoals wij self gevraagd had. perfect. geen schade aan dozen en op tijd geleverd soals gesproken. ik zou graag nog vogende keer ook bestelling plaatsen.

Energiebaan 7

3255 SB Oude Tonge

+31(0)6 46 63 45 34

Over hygienepapier.nl

Hygienepapier.nl is een online retailer gespecialiseerd in hygiëneproducten voor bedrijven in West-Europa. Opgericht in 2016, heeft het bedrijf zijn assortiment snel uitgebreid van toiletpapier naar producten zoals papieren handdoeken, dispensers, handzeep en schoonmaakmiddelen. Ze staan bekend om het leveren van hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen en het bieden van een gebruiksvriendelijke winkelervaring. Hygienepapier.nl bedient zowel de Nederlandse als Belgische markt en heeft plannen voor verdere uitbreiding naar Duitsland. Het bedrijf legt de nadruk op uitstekende klantenservice en biedt tools zoals de "Dispensercheck" om bedrijven te helpen bij het kiezen van de juiste producten.