Mijn bestelling was snel binnen

Ik gebruik het papier voor mijn papegaai. Absorbeert goed en snel.

Goede service, top product en snelle verzending

Snel en netjes geleverd

Nog nooit bij dit bedrijf besteld. werd goed verpakt geleverd en prima kwaliteit van het product. #blijmee

Zeer goed zoals altijd .

Goede klantenservice!

Ik had een nieuw sleuteltje nodig voor onze toiletpapierdispenser maar via de webshop zou dit via de pakketdienst opgestuurd worden i.p.v. door de brievenbus. Na mijn vraag te hebben uitgelegd, is er met mij meegedacht aan een passende oplossing. Heel fijn!

gewoon goed

Snelle levering. Doet wat het zegt, Eigenlijk niks bijzonders maar tegenwoordig wel.

Tegengevallen

Klein bestelling, Papierhouder, zeepdispenser en vloerbare zeep voor dispenser. Helaas passen de laatste twee niet bij elkaar. Zelf de verkeerde zeep besteld maar had wellicht opgevallen kunnen zijn bij de order verwerking/picking. Komen nu extra kosten bij kijken. de juiste vloerbare zeep gaat per 6 etc vervelend.

Je krijgt wat je verwacht

Snelle en goede levering

positief

de order is netjes en op de aangegeven tijd afgeleverd

tip top

goede kwaliteit, goede prijs, stipte levering

Altijd goed

Bestelling direct de volgende dag bezorgd

Na een week bestellen nog steeds geen levering!

Precies een week geleden besteld op dinsdag omdat ik toiletpapier, handschoenen en een stofzuiger nodig had voor het weekend. Tot op heden niks geleverd en geen info over verzending. Als ik dan een mail stuur hierover om uitleg krijg ik een hele slappe reactie terug. Geen tegemoetkoming of klantbinding maar ronduit slap. Jammer. Afgelopen weekend de producten voor onnodig teveel geld elders moeten bevoorraden. Ik ben nog steeds wachtende op de levering…

Goede en snelle levering.

Bestelde artikelen zijn fijn ontvangen, en doen wat ze moeten doen.

niet alles geleverd

We wachten nog steeds op het laatste pakket van de 3 bestelde grote dozen

Goede webshop, nette prijs, bestelling vlot binnen

Goede webshop, nette prijs, bestelling vlot binnen

Goede prijs kwaliteit snelle levering

Snelle levering leuke aanbiedingen

Supersnel en supergoed!

'smiddags besteld; de volgende dag bezorgd!

Altijd snelle levering, goede prijs en prima kwaliteit

Hygienepapier levert altijd snel en voor een goede prijs. De kwaliteit is ook prima als je weet wat je moet bestellen. Ben een trouwe klant

Snel goede kwaliteit scherp geprijsd

Snelle levering,goede kwaliteit en scherp geprijsd. Koop hier al 8 jaar mijn papier. Nog nooit problemen gehad

Vlotte levering

Vlotte levering en goede service

Altijd goed

Goede prijs

altijd keurig geregeld!

Ga zo door

Prima service en afhandeling

Na bestelling super snel afgehandeld

Energiebaan 7

3255 SB Oude Tonge

+31(0)6 46 63 45 34

Over hygienepapier.nl

Hygienepapier.nl is een online retailer gespecialiseerd in hygiëneproducten voor bedrijven in West-Europa. Opgericht in 2016, heeft het bedrijf zijn assortiment snel uitgebreid van toiletpapier naar producten zoals papieren handdoeken, dispensers, handzeep en schoonmaakmiddelen. Ze staan bekend om het leveren van hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen en het bieden van een gebruiksvriendelijke winkelervaring. Hygienepapier.nl bedient zowel de Nederlandse als Belgische markt en heeft plannen voor verdere uitbreiding naar Duitsland. Het bedrijf legt de nadruk op uitstekende klantenservice en biedt tools zoals de "Dispensercheck" om bedrijven te helpen bij het kiezen van de juiste producten.