Laden reviews...
902 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De feedback laat vooral positieve ervaringen zien met snelle leveringen en betrouwbare service. Klanten waarderen duidelijke informatie en het gemak van online bestellen. Prijs en waarde komen meerdere keren terug als sterk punt. De algehele ervaring is positief met weinig problemen bij levering.
Misschien iets duidelijker aangeven over een gedeeltelijke levering.
Beveelt niet aan
Nieuw-Vennep
goede service
cor
franeker
1 keer per jaar bestellen we voor onze vereniging, en dit wordt altijd snel geleverd. Het is van een goede kwaliteit en dat is waar het ons om gaat voor onze bezoekers.
Silvera
Zwolle
De emmer hand zeep heeft de zending net gehaald, ondanks het goed verpakken is er toch wat zeep uit de emmer gelopen gelukkig is de deksel er niet afgegaan . Waarschijnlijk is de emmer op z'n zij komen te liggen en gaan lekken. Verder alles oké.
Johan
Brunssum
Heb poetsrollen van tork besteld tegen een goede prijs. Alles netjes verpakt en snel geleverd , top dus.
Alberto
Maassluis
Prijs kwaliteit verhouding is goed, de service snel
Fam
Mierlo
13 April 2026
Riemer
'S-GRAVENDEEL
Ik bestel hier geregeld en bevalt erg goed. Bij probleem met foute ze ding ook goed geholpen door de klantenservice!
13 April 2026
Henriette
Bladel
Ga zo door zeer tevreden
11 April 2026
Christan
Haelen
veel keuze en prima prijzen . groot assortiment ook . zeker aanrader
10 April 2026
Annette
breda
Alles altijd top geregeld.
10 April 2026
Ellen
Klaaswaal
Snelle levering goed spul Niet duur !
Adriaan
Delft
Goede prijs, maar graag snellere levertijden.
Wim
Putten
Goed en snel geleverd
Jurgen
AALTEN
Snelle levering, kwalitatief goede producten tegen hele mooie prijzen.
Karin
Blesdijke
Goede ervaring
Abdeslam
DE BILT
Gaat helemaal goed, geen enkel probleem.
R.G.
Barneveld
Daniel
Edam
Heb het nog niet gebruikt.
Jon
Delft
Elke keer weer prima geregeld.
TAJ
Groenlo
Makkelijk te bestellen en kwaliteit producten
Sheniel
Den Haag
7 April 2026
Ries
haaren
Prima website, snel geleverd en goedkoopste aanbieder.
7 April 2026
HU
Zeddam
Helaas ben ik niet tevreden over de levering van DPD. Ze zouden tussen 8 en 17 uur komen. Ze zijn niet geweest en ze hebben mij om 17 45 mail gestuurd, dat ik er niet was en dat ik het nogal zware pakket mag komen ophalen van de ophaalpunt. Dat vind ik niet fijn. Dat betekende dat ik een auto moest regelen en in nogal lange rij mocht aansluiten. Ik heb daarom liever levering met Post NL.
Beveelt niet aan
6 April 2026
Martina
Zwolle
Beste Martina,
Wat vervelend om te horen dat de levering met DPD niet naar wens is verlopen, onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. Wij begrijpen heel goed dat dit frustrerend is, zeker wanneer u speciaal een pakket moet ophalen.
Helaas verzenden wij op dit moment niet met PostNL. U kunt bij een volgende bestelling wel in de notities aangeven dat wij het pakket uitsluitend met DHL moeten verzenden, dan houden wij daar rekening mee.
Nogmaals onze excuses en bedankt voor uw feedback.
Met vriendelijke groet,
Denise
Klantenservice Hygienepapier.nl
Hygienepapier.nl is een online retailer gespecialiseerd in hygiëneproducten voor bedrijven in West-Europa. Opgericht in 2016, heeft het bedrijf zijn assortiment snel uitgebreid van toiletpapier naar producten zoals papieren handdoeken, dispensers, handzeep en schoonmaakmiddelen. Ze staan bekend om het leveren van hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen en het bieden van een gebruiksvriendelijke winkelervaring. Hygienepapier.nl bedient zowel de Nederlandse als Belgische markt en heeft plannen voor verdere uitbreiding naar Duitsland. Het bedrijf legt de nadruk op uitstekende klantenservice en biedt tools zoals de "Dispensercheck" om bedrijven te helpen bij het kiezen van de juiste producten.
Vlakbodem 1
3247CP Dirksland