Laden reviews...
890 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De feedback laat vooral positieve ervaringen zien met snelle leveringen en betrouwbare service. Klanten waarderen duidelijke informatie en het gemak van online bestellen. Prijs en waarde komen meerdere keren terug als sterk punt. De algehele ervaring is positief met weinig problemen bij levering.
Ik was met bestelling heel blij, maar bestelling via DHL niet goed geregeld. Ze hebben mij niet gebeld(zo was dat met ons afgesproken) half uur voor ze wilden bij mij dat brengen. Ik moest dat op afhaal punt ophalen.
22 April 2026
Miroslav
Zeist
Elke bestelling verloopt vlekkeloos met voldoende updates met betrekking tot voortgang
Niko
MAASTRICHT
Na mijn eerste bestelling kan ik altijd zo terug vinden wat ik weer kan aanvullen en is het bestel nogmaals. Super makkelijk en snel afgehandeld.
Sabrina
Zuidhorn
Ik bestel al jaren poetsrollen bij Hygiënepapier en de prijs van de rollen is prima, alleen vind ik het vreemd dat de verzendkosten steeds anders zijn bij de voorlaatste bestelling waren de bestelkosten € 5,19 maar bij de laatste was het € 9,95. Daarvoor 2x € 4,85 betaald en dáárvoor een keer € 8,40 en daarvoor € 5,95. En dat terwijl ik altijd dezelfde hoeveelheid en dezelfde rollen bestel
Paul
Leidschendam
Kwaliteit super bezorgen stuk minder als er staat voor 17.00 besteld volgende dag in huis moet het niet 5 dagen later komen
Rob
Vlaardingen
Levering volgens afspraak, degelijk verpakt en goede prijs. Voor ons prima leverancier.
Rald
Kerkrade
Ik heb ruim een week op mijn bestelling moeten wachten, en ik heb contact me jullie gehad over mijn bestelling die nog niet was geleverd, kreeg ik een mail dat er 1 artikel niet op voorraad was waardoor ze niet hebben geleverd. Maar ik zat dringend op de bestelling te wachten. Zonder tegenbericht van hugienpaper.
Sadhana
Fijnaart
Goedemorgen Sadhana,
Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u uw bestelling later heeft ontvangen dan verwacht, onze excuses hiervoor.
Wij hebben u per mail geïnformeerd dat één van de artikelen tijdelijk niet op voorraad was. Daarbij is aangegeven dat wij de bestelling zouden verzenden zodra deze compleet was. We begrijpen dat dit erg vervelend is, zeker omdat u de bestelling dringend nodig had.
Onze excuses voor het ongemak en de vertraging. We nemen uw feedback mee om onze communicatie en service verder te verbeteren.
Met vriendelijke groet,
Denise
Klantenservice Hygienepapier.nl
Heb de verkeerde doos gekregen... ben nu al week bezig om andere te krijgen en deze terug.... HOOR HELEMAAL NIETS VAN DIT BEDRIJF...
Alex
Menaldum
Goedemorgen Alex,
Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend om te horen dat u een verkeerde doos heeft ontvangen, onze excuses hiervoor.
Wij hebben naar aanleiding van uw melding via de chat contact met u opgenomen per e-mail met het verzoek om een foto van het ontvangen artikel, zodat wij dit zo snel mogelijk voor u kunnen oplossen. Helaas hebben wij hier tot op heden nog geen reactie op ontvangen.
Zodra wij de gevraagde informatie ontvangen, kunnen wij direct actie ondernemen om het probleem op te lossen. Mocht u het artikel willen retourneren, dan kunt u contact met ons opnemen via [email protected].
Wij helpen u graag verder.
Met vriendelijke groet,
Denise
Klantenservice Hygienepapier.nl
Zoals altijd en vlotte afhandeling en levering.
danny
Nazareth-De Pinte
Vertrouwd, Snel, Toppie
Henk
Venlo
Heel gord
Jan m
Oudemirdum
Alles wordt snel en goed verpakt geleverd.
Pieter
Arnhem
Goede communicatie en snel bezorgd.
Marianne
Almere
Nvt
Miloud
Veenendaal
Misschien iets duidelijker aangeven over een gedeeltelijke levering.
M.
Buitenpost
prijs en kwaliteit goed.
Ronald
Nieuw-Vennep
goede service
cor
franeker
1 keer per jaar bestellen we voor onze vereniging, en dit wordt altijd snel geleverd. Het is van een goede kwaliteit en dat is waar het ons om gaat voor onze bezoekers.
Silvera
Zwolle
De emmer hand zeep heeft de zending net gehaald, ondanks het goed verpakken is er toch wat zeep uit de emmer gelopen gelukkig is de deksel er niet afgegaan . Waarschijnlijk is de emmer op z'n zij komen te liggen en gaan lekken. Verder alles oké.
Johan
Brunssum
Heb poetsrollen van tork besteld tegen een goede prijs. Alles netjes verpakt en snel geleverd , top dus.
Alberto
Maassluis
Prijs kwaliteit verhouding is goed, de service snel
Fam
Mierlo
13 April 2026
Riemer
'S-GRAVENDEEL
Ik bestel hier geregeld en bevalt erg goed. Bij probleem met foute ze ding ook goed geholpen door de klantenservice!
13 April 2026
Henriette
Bladel
Ga zo door zeer tevreden
11 April 2026
Christan
Haelen
veel keuze en prima prijzen . groot assortiment ook . zeker aanrader
10 April 2026
Annette
breda
Hygienepapier.nl is een online retailer gespecialiseerd in hygiëneproducten voor bedrijven in West-Europa. Opgericht in 2016, heeft het bedrijf zijn assortiment snel uitgebreid van toiletpapier naar producten zoals papieren handdoeken, dispensers, handzeep en schoonmaakmiddelen. Ze staan bekend om het leveren van hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen en het bieden van een gebruiksvriendelijke winkelervaring. Hygienepapier.nl bedient zowel de Nederlandse als Belgische markt en heeft plannen voor verdere uitbreiding naar Duitsland. Het bedrijf legt de nadruk op uitstekende klantenservice en biedt tools zoals de "Dispensercheck" om bedrijven te helpen bij het kiezen van de juiste producten.
Vlakbodem 1
3247CP Dirksland