goed assortiment, goede prijs en snel geleverd

Goede firma Levert snel en goedkoop

Soeper producten, kan geen andere tegen op.

Kan jedreen aanbevolen. Hij werkt echt,zonder problemen.

Ik vind het belangrijk dat artikelen snel geleverd worden, en dat is bij hygiene papier altijd het geval.

Gewoon goed

Makkelijk te bestellen, snelle levering, gewoon goed winkel

Goedkoop en snel!

Ik heb hier nitril handschoenen besteld, voor een zeer goede prijs en de bestelling is ook snel geleverd! Helemaal top, ik zal hier vaker bestellen.

Goede prijzen, vlotte levering en goed verpakt.

Betrouwbaar en snel

Goede producten snel geleverd en niet duur.

Goede en snelle levering

Top ga zo door

lekker snel bezorgd

xx

Goede en snelle service en levering

Wederom een goede/ snelle service en levering. kwaliteit en prijsverhouding is goed.

super bedrijf

snelle service

Verbaasd

Ik krijg vandaag 12 december opeens een mail dat mijn bestelling klaar ligt bij een foto winkel in de dorpstraat in Zoetermeer . Terwijl het afleveradres toch echt mijn huis adres is . Ben hier niet blij mee.

Prima in orde

Zie bovendstaande

Ik ben zeer positief over de gehele processtroom tijdens de bestelling van een order.

Vlotte levering

Prima product Voldoet aan verwachting

Vooral zo doorgaan

Onze eerste ervaring is goed. Alles correct ontvangen. Goed materiaal

nooit geen problemen

geweldig

correcte leveringen

Veel voor weinig

Het scheelt echt heel veel nadat ik had vergeleken. Je krijgt veel waar voor je geld en het is van goede kwaliteit. Zeer tevreden.

top product en lage prijs

goed product, lage prijs , snelle service

Helemaal perfect

Supersnel en goeie producten.

Snel handel

Ik heb mijn product besteld en binnen een paar dagen gekregen. Snel levering en heel tevreden met mijn product

Goed product, top prijs en super snelle levering.

Snel

Goede prijs kwaliteit verhouding

Energiebaan 7

3255 SB Oude Tonge

+31(0)6 46 63 45 34

Over hygienepapier.nl

Hygienepapier.nl is een online retailer gespecialiseerd in hygiëneproducten voor bedrijven in West-Europa. Opgericht in 2016, heeft het bedrijf zijn assortiment snel uitgebreid van toiletpapier naar producten zoals papieren handdoeken, dispensers, handzeep en schoonmaakmiddelen. Ze staan bekend om het leveren van hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen en het bieden van een gebruiksvriendelijke winkelervaring. Hygienepapier.nl bedient zowel de Nederlandse als Belgische markt en heeft plannen voor verdere uitbreiding naar Duitsland. Het bedrijf legt de nadruk op uitstekende klantenservice en biedt tools zoals de "Dispensercheck" om bedrijven te helpen bij het kiezen van de juiste producten.