Het is gelukt

Ik heb besteld en het is aan gekomen. Alles in orde en iedereen blij

zeer goede produkten

content van de produkten

Perfect !

Everything (products and delivery) was perfect !

Snelle en goed levering

Product zoals beschreven

Altijd correct en je vind steeds wat je nodig hebt aan zeer goede prijzen

Zeer goede prijzen. Heb een kinderdagverblijf en gebruiken heel wat handschoenen, en hier is het zeker het goedkoopste en best goede kwaliteit

Centerkarton moeilijk uit het midden van de rol te verwijderen

Centerkarton moeilijk uit het midden van de rol te verwijderen

Vlotte en professionele afhandeling

Vlotte en professionele afhandeling

Vlot correct

Top prijs en levering

Product is van goede kwaliteit, maar de levering duurde erg lang.

Product is van goede kwaliteit, maar de levering duurde op 1 dag na 2 weken (mogelijk door het slechte weer). We hebben daarom onze werkzaamheden maar uitgesteld.

Sehr gut

Einfache Bestellung, schnelle Lieferung, sehr gute Ware, sehr preiswert

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Top firma

Goed product, snel geleverd.

minder goed

4 verschillende identieke goederen besteld met 4 verschillende prijzen maar de 4 produkten zijn identiek?!?!?!? Voel mij ******en!!!!

Gemakkelijk en sneller

Besteld op en zondag woensdag al thuis ( met slecht weer : sneeuw) Dikke merci

Het is zeer goed.

Het zijn zeer goede producten. Ik werk er veel met.

Moyenne

Bonjour, ceci est ma première commande et peut-être la dernière. Les produits sont de qualité correcte, mais l'entreprise laisse à désirer. Lors de ma commande, j'ai fourni toutes les informations nécessaires, et l'entreprise les a bien en sa possession. Je devais recevoir une facture avec TVA, mais je ne l'ai pas reçue. Pour demander un avis, vous devez impérativement effectuer les démarches nécessaires de votre côté (celui de l'entreprise) afin de garantir une livraison correcte.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Très satisfait

J'ai une fosse septiques et depuis maintenant 3 ans ou 4 ans clients plus de fosse septiques bouché

ontgoocheld

Kreeg op dinsdag 30 december bericht dat bestellingsdienst zijn ronde niet kon afmaken. Vrijdagnamiddag 2/1/2026 was pakket nog altijd zichtbaar op site " volg mijn pakket ". Op zondag 4 januari nog niets geleverd alhoewel er steeds iemand thuis was.

satisfied

it is easy to order on your website and get a fast delivery.

Pefect afgehandeld van bestelling tot levering !

TOP !

eerste indruk is best ok

top

top

Matig

Klantenservice kan veel beter. Duidelijker, en gebruiksvriendelijker. Gebeurt er iets mee? Ik weet het niet.

correcte afhandeling

steeds vlug geleverd

DPD ondermaats ?

Normaal 5*****, moest het niet zijn dat DPD zonder voorafgaande mededeling men pakje leverde in een afhaalcenter. Daar we nog een uurtje vooraf een mededeling kregen, de chauffeur is onderweg naar U. Dit gebeurde ons reeds tweemaal bij DPD, hier is dus nog werk aan de winkel. Hygieneprodukten.be verder een super service !

snelle & correcte afhandeling

Goede prijs & snelle levering

Over hygieneproducten.be

Hygieneproducten.be is een online winkel gespecialiseerd in een breed assortiment hygiëneproducten. Het bedrijf biedt artikelen voor toilethygiëne, schoonmaak en onderhoud, zoals papierproducten, dispensers en reinigingsmiddelen. Ze richten zich op zowel bedrijven als particulieren en leveren producten zoals toiletpapier, schoonmaakmiddelen en sanitaire artikelen. Daarbij waarborgen ze hoge kwaliteitsnormen en milieuvriendelijkheid door certificeringen zoals FSC en EU Ecolabel. De website biedt daarnaast hulpmiddelen om gebruikers te helpen bij het kiezen van de juiste producten, zoals compatibiliteitscontroles voor dispensers en navulproducten.