100% correct

Goede prijs en snelle

Snelle levering, concurrentiële service, goede communicatie

Heel tevreden

Goede producten aan interessante prijzen. Enige wat ik zou kunnen opmerken is dat de levering wel heel snel was, maar deze werd in drie keer gedaan. Drie leveringen op twee dagen. Voor mij niet erg maar qua milieuvriendelijkheid dan misschien iets minder. Maar al bij al heel tevreden.

Snelle en correcte levering

Vandaag besteld morgen in de zaak . Top

Heel erg tevreden

Een puntje. Bestelling kwam in 2 verschillende pakketten. 1 is bij deur afgeleverd en 1 moest ik zelf bij post afhaalpunt gaan ophalen.

Gewoon een zeer goed product, dat is hetgeen ik ervan vind.

Ik heb dit product al elders uitgeprobeerd, is zeer sterk aan te raden.

Zeer snelke levering en prijs/kwaliteit verhouding

SUPER

Veel keuze en goede prijzen

Veel keuze en goede prijzen Vlug geleverd

snelle levering,goede prijzen

prijzen t.o.v. de concurrentie inderdaad veel goedkoper bv Tork producten.

Perfecte en snelle service.

Perfecte en snelle service

alles goed verlopen

goede producten, goede prijs

Vlugge levering. Goed ingepakt.

altijd snel en correct

correcte en snelle regeling

Vlotte bestelling en levering

Bestelling ging zeer vlot en levering was een dagje later dan eerst aangegeven maar werd duidelijk op voorhand gecommuniceerd.

Snelle levering,

Niks op aan te merken

Alles verliep zonder slag of stoot

Goed product en correcte levering

Prijs/kwaliteit is zeer goed. Correcte levering

Goed producten en snelle service

Nog te weinig ervaring om een goede beschrijving te geven

Correcte levering

Beetje kostelijk aan het komen

Topservice

Steeds super snelle levering, alles is ook altijd in orde!

Très facile, très bon prix et très bon service de livraison

J'ai été très satisfait de ma première commande faite via votre société. je compte bientôt placer une nouvelle commande pour d’autres articles. Mon seul bémol est que tout se passe en néerlandais

Toujours livré rapidement

la seule ombre c'est les changement de code de produit et qu'il faut faire de nouvelle recherche. Merci

Prix intéressant et livraison rapide.

Prix intéressant et livraison rapide.

Van der Waalsweg 9

3241ME Middelharnis

+31(0)6 46 63 45 34

Over hygieneproducten.be

Hygieneproducten.be is een online winkel gespecialiseerd in een breed assortiment hygiëneproducten. Het bedrijf biedt artikelen voor toilethygiëne, schoonmaak en onderhoud, zoals papierproducten, dispensers en reinigingsmiddelen. Ze richten zich op zowel bedrijven als particulieren en leveren producten zoals toiletpapier, schoonmaakmiddelen en sanitaire artikelen. Daarbij waarborgen ze hoge kwaliteitsnormen en milieuvriendelijkheid door certificeringen zoals FSC en EU Ecolabel. De website biedt daarnaast hulpmiddelen om gebruikers te helpen bij het kiezen van de juiste producten, zoals compatibiliteitscontroles voor dispensers en navulproducten.